تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 1024 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه juventuss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان پیسنهادتون برای یک دانش اموز سال دوم دبیرستان

قلم چیه با گزینه 2 ؟؟؟ یا به نظرتون اصلا لازم نیست هیچ کدومش را بره !؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ــــــ

پيش فرض

دوست عزیز پزشکی ازاد کلآ خیلی کم میگیره و ترازی در حد 7300-7400 داره !
    کسی میتونه پزشکی ازاد قبول بشه که بدون شک برای رتبه های خوب سراسری خونده باشه .
    شما هدفت باید بدست اوردن رتبه ی هرچه بهتر بشه تا یا در دانشگاههای خوب سراسری قبول بشی یا به همون خواسته ای که داری یعنی پزشکی ازاد قبول بشی

دوست عزیز همون طور که دوستان گفتند شما جز نوابغ هستی اما باید قبول کرد همه 60 نمی تونند بشن و نیاز به یه مقدار استعداد هم هست
    شما هر جا میرسی مدام دانشگاه ازاد رو خراب میکنی در حالیکه علتش همون نگاه کورکورانه و جو بدی هست که نسبت به ازادها هست . چند تا دانشگاه ازاد بر خلاف نظر شما سطح علمی فوق العاده بالا و در حد سراسری داره و قبول شدن در اونها کمتر از دانشگاههای خوب سراسری نیست چون اتفاقا ترازش خیلی بالاست . مثه همین رشته ی پزشکی که اوردنش ارزش رتبه زیر 1000 سراسری رو داره
    بهتره روی حرف دیگران و ندانسته بیخود یه مجموعه و دانشجویان اون و کسایی که امید دارن جزیی از اون مجموعه باشن رو زیر سوال نبری
    اولا کمی مودبانه تر صحبت کنید .

شما هنوز به دانشگاه نرفته اید و نمی دانید چه خبر هستش .

من چندین سال هستش که فارغ التحصیل شدم .

سوالات کنکور ازاد سوالات بسیار اسانی هستش کاری ندارد همه رو 100 زد ولی در سراسری ایا می توانید تا این حد بزنید؟؟؟؟؟

سوالات سراسری دشوار هستش و سوالات در سطح خوب و بالایی برای سنجش هستند .

شما به امید ازاد بخوانید و صد در صد بدانید نه ازاد قبول خواهید شد و نه سراسری .

و نه در زندگی خود شخص مداومی خواهید بود .

سطح علمی ازاد و پیام نور خیلی خیلی پایین هستش .

بنده هم بار اولم نیست مشاوره می دهم الان چندین سال هستش که دوستان زیادی را راهنمایی کرده ام و همگی

موفق شده اند .

فقط به عنوان یک دوست جمله زیر را همیشه بیاد داشته باشید :

هیچکس از من بالاتر نیست و من هم می توانم بهترین باشم چون زحمت می کشم و سختی را تحمل می کنم .

تلاش خواهم کرد و به رتبه های عالی فکر می کنم و زحمت می کشم و سختی را تحمل خواهم کرد .

تلاش تلاش تلاش تلاش تحمل سختی تحمل سختی تحمل سختی تحمل سختی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از بچه ها صفحه قبل پرسیده بود که بخش هایی از ریاضی حذف کنه نظر من به شخصه اینه که کامل حذف نکنه مثلا از دنباله سری نام برد حداقل کاری که میتونه بکنه اینه که فرمول هاش اصلا بحث دنباله سری بدونی چیه چون به نظر من اصلا نمی ارزه ادم وقتش روی بعضی از قسمت ها بزاره مثلا همین سری که گفتید 1 تست ازش میاد 90% هم نمیشه جواب داد و 10% هم احتمال داره تستش باقالی باشه و اسون برا همین منم روش 10% وقت میزارم و اون 90% روی بقیه
    البته اینجوری نباشه که به هر قسمتی میرسی بگی اینجا 1 تست میاد پس حذف !!!

4. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من از اوناییم که آموزشگاه رفتم و خیلی راضی ام. منظورم کلاس زبانهای بیرونه. من الان هر کنکوری که واسه زبان از خودم میگیرم، زبانم رو 80 میزنم. به نظر من خیلی کلاس تاثیر داره.
    البته اگه وقت کافی داشته باشین. چون وقتی که وقت برای درسهای دیگه ندارین و میدونین که زبانتون بد نیست، بیخیال این همه وقت گذاشتن بشین بهتره.

مشاوره ایه. هرچیزی که برای کنکور لازمه بدونین توش هست. من که عاشقش شدم! خیلی کتاب خوبیه.
    به نظر من یک دور که بخونین، خیلی چیزای خوب نصیبتون میشه. ضرر نمیکنین.

راستی دو تا سوال دارم. ممنون میشم جواب بدین.

1. من الان دور دوم خوندنم رو شروع کردم و دینی ها رو تمومیدم. میخوام بدونم که کتاب کمکی ها رو باید از کی شروع کرد؟ همزمان با خوندن درسها، همزمان با درسهایی که توی کلاس میخونم، بعد از عید یا بعد از اینکه کتابهای درسی خودم رو فول شدم؟
    2. آزمون سنجش تا کی واسه ثبت نام وقت داره؟ آخه تو مدرسمون از 1 هفته پیش گفتن یه کاری میکنیم سنجش تو مدرسه مون برگذار بشه. بعد گفتن نه، 3 تا آخری تو مدرسه س! بعدم دیروز گفتن بازم نه، اصلا اداره مخالفه!!! عجب با برنامگی!!!!!
    من منظورتون رو ازكمكي نفهميدم !
    اگه واقعا درسا رو خوب فهميدين فقط از كتابهاي تست درسنامه دار استفاده كن! مثل آبي قلمچي!

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با رفتن به آموزشگاه های یادگیری زبان میشه خیلی خوب یادبگیری و توی کنکور به راحتی به سوال ها پاسخ بدی ؟!
    الان من از تنها چیزی که مطمئن هستم و میگم همه تست ها رو, حداقل 90 میزنم, همین زبانه. من از راهنمایی تا حالا خیالم از زبان راحت بوده. تو دبیرستان هم که همه رو غیر حضوری برداشتم.

7. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

1. من الان دور دوم خوندنم رو شروع کردم و دینی ها رو تمومیدم. میخوام بدونم که کتاب کمکی ها رو باید از کی شروع کرد؟ همزمان با خوندن درسها، همزمان با درسهایی که توی کلاس میخونم، بعد از عید یا بعد از اینکه کتابهای درسی خودم رو فول شدم؟
    2. آزمون سنجش تا کی واسه ثبت نام وقت داره؟ آخه تو مدرسمون از 1 هفته پیش گفتن یه کاری میکنیم سنجش تو مدرسه مون برگذار بشه. بعد گفتن نه، 3 تا آخری تو مدرسه س! بعدم دیروز گفتن بازم نه، اصلا اداره مخالفه!!! عجب با برنامگی!!!!!
    سلام.من کاملا متوجه منظورت نشدم.کتاب کمکی دینی یا کلا درسارو؟؟؟؟به هر حال من کلی جواب میدم.
    1.به نظر من کتاب کمکی های دروس پیش دانشگاهی رو همزمان با مدرسه پیش بری عالی میشه.(مخصوصا برای اختصاصیا ).سعی کن درس هر روز رو همون روز بخونی.بعد اینکه کمک درسی ها رو خوندی برو سر وقت کتاب درسی (که خیلی از مطالبش توی کمک درسی ها بیان شده وکاملا توضیح داده دیگه وقتی به 1 مطلب گنگ توی کتاب درسی باشه شما مشکل نداشته باشی.کتاب کمکی عربی رو که باید تو تابستون میخوندی اگه نخوندی طی سال بخون.ادبیات پیش رو اگر توی مدرسه معلم خیلی خوبی دارین بنظرم میتونی از روی کتاب کمکی نخونی ،ادبیات پایه رو هم متاسفانه چون شما آزمون نمیدی باید 1جوری طی سال حتما از روی کمکی بخونی.فیزیک و شیمی پایه هم اگه تا الان از روی کمک درسی نخوندی حتما هرچه سرعت شروع کن بخورشون چون مطالب خارج از کتاب تقریبا زیاد دارن.

2. فکر کنم تا آخر اسفند وقت داره.

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستی تیمسار جان این 45 تومانی که گفتی پیروز میگیره جلسه ای 45 تومان؟
    آره.......

10. 4 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پیسنهادتون برای یک دانش اموز سال دوم دبیرستان

قلم چیه با گزینه 2 ؟؟؟ یا به نظرتون اصلا لازم نیست هیچ کدومش را بره !؟؟؟
    گزینه 2 چون آزموناش کمتره و با برنامه پیش میری البته قلم چی برنامه ریزیش عالیه ولی در کل زیادم احتیاجی نیست برای سال سوم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من شنیدم دیگه دبیرا 70 تومن کمتر نمیگیرن 4 سال پیش دبیر 30 تومن می گرفت همه می گفتن چرا انقدر گرونه ولی الان انگار نرمش 70 تومنه درسته؟

داره خودمونی میشه 2 SHAHROOZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان آفتاب ایران باستان

پيش فرض

سلام
    من خیلی زیاد تابستون درس نخوندم و از پاییز شروع کردم و قلم چی رو هم شرکت میکنم فکر میکنید بتونم دو دور رو بخونم.
    یا اگه دوستان برنامه ای هم دارن میشه کمکم کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •