این تاپیک آموزش رو بخون . مشکلی داشتی همونجا سوال بپرس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تاپیک آموزش رو بخون . مشکلی داشتی همونجا سوال بپرس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
يه مودم ADSL جديد TP-LINK8960ُسريN گرفتم چه جوري ميتونم با واي فاي، گوشي و PCرو به هم وصل كنم؟
البته اينترنتشو وصل كردم و استفاده مي كنم ولي مي خوام فايل ردو بدل كنم بدون نياز به كابل USB
كسانيكه حافظه ي 16 گيگشون ميپره غير از ماكروتل راه برگشته ديگه ايي داره؟
سلام
گوشيم موقع دريافت بلوتوث يا دانلود از اينترنت پيغام كم بودن فضاي خالي مين مموري 512مگابايتيرو ميده!
در ضمن تمام اطلاعاتم مانند فيلم عكس بلوتوث همه روي حافظه ي 16گيگمه.
فقط چندتا برنامه مثل فارسي ساز موبي روش وصله!
الان مقدار فضاي خاليش 800كيلوبايت!!!
Last edited by شهنام89; 28-10-2010 at 11:04.
سلام، گشتم نبود نگرد نیست!
شوخی کردم ولی به هر حال من چیزی پیدا نکردم و 20600 تومان تو گلوش گیر کرده بود. امروز بردم نمایندگی و زیر یک ساعت برام درستش کرد(من گارانتی نداشتم).
حالا می خوام بدونم چه رامی روش بریزم چون خالی رمم 40 مگه و 80 مگ هم حافظه خالی داره. این اعداد برای رام اصلی گوشیم 85و 124 بود!
کسی پیشنهادی داره؟
یک سوال:رام سبک یعنی یه سری نرم افزار روش نیست؟ یا یه سری قابلیت نداره؟ یا چیز دیگه ایه؟
سلام.
با توجه به اینکه میفرمایید 800 کیلو بایت فضای خالی دارید پس پیغامی که گوشی میده درسته.احتمالا" گوشیتون ویروسی شده که جزء موارد نادر در مورد ویندوز موبایله.یک هار ریست کنید به احتمال 99% درست میشه.(اون یکدرصد هم برایموارد خاص) .
سلام.
رام سبک یعنی یکسری برنامه هایی که جنبه استفاده عمومی نداره توسط کوکر رام از روی رام برداشته شده و بدین ترتیب قابلیت استفاده از اونارو نداره مگر اینکه دوباره نصب کنید.با این تفاوت که برای نصبشون میتونید از حافظه 16 یا مموری کارت استفاده کنید.![]()
الان گوشي شما چه مقدار از از 512مگابايتش خاليه؟
چرا نرم افزارا تو 16گيگ نصب نمي شن و تو 512مين مموري نصب ميشن؟
والا چند نفر که برده بودن نمایندگی میگفتن اکثرا نرم افزای مشکل رو حل کرده بودن واسشون.. یه سوال از بچه های موبایلستان بزن به نظرم.
سلام دوستان
من بعد از چند ماه اومدم .راستش من با phonebook گوشی یکم مشکل دارم اون هم بابت این هستش که دوست دارم بشه واسه هر شخص چند تا شماره رو به عنوان شماره call mobile ذخیره کرد در صورتی که در حال حاضر فقط برای یک شماره این امکان هست.بقیش رو باید به عنوان call assistant ذخیره کرد.
بعد اینکه در حال حاضر pda:I8000nxxjd3 و cdc :i8000xeujd5 و phone :i8000xxjd1 هست من می خوام یه رام سبک و سریع نصب کنم و اینکه دکمه استارت پایین باشه.
ممنون می شم لینک دانلود رو بدید.(راستی من نحوه نصب رام چند قند قسمت رو نمی دونم چه جوری هست چون من که یه بار به کمک شما دوستان عوض کردم فایل رام یه تیکه بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)