تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 309 از 469 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

صبح زنگ زدم خونه دوستم اعصابم از دستش حسابی خورد بود !! تا گوشی رو برداشت کلی داد و بیداد کردم سرش ,گفتم احمق دیوونه مگه من به تو نگفتم پیش فلانی رفتی (استادمون) نگو فلان کتاب ماله من بود و ... بعد هم کلی مسخرش کردم سر اون روز که دوست دخترش چی بهش گفته بود !! کلی از اسرار رو هم فاش کردم و ... ! ولی خوشبختانه فحش ندادم بعد از حدود 3 - 4 دقیقه که خوب حرف هام رو شنید و هیچی هم نگفت ,صدا زد ... رضا جان بیا پسرم مثل این که با تو کار دارن !!!!! منو میگی یهووووو وا رفتم این طوری شدم نگو باباش گوشی رو برداشته بود که صداشون خیلی به هم شبیه بود متوجه نشده بودم !! کلی خجالت زده و نادم و اینا ...
    حالا قضیه برعکس شد رضا گوشی رو گرفت و من هم جوابی نداشتم ... و ...رضا جان خدا حافظ ...
    و بعد از ظهر ... رضا ...
    Last edited by Sharim; 08-07-2008 at 20:27.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فهمیدن اینجور چیزا آی کیو میخواد

اسم کاربری: leila*
    leila + *

افتاد؟
    راستی توی تست IQ چند گرفتی؟

صبح زنگ زدم خونه دوستم اعصابم از دستش حسابی خورد بود !! تا گوشی رو برداشت کلی داد و بیداد کردم سرش ,گفتم احمق دیوونه مگه من به تو نگفتم پیش فلانی رفتی (استادمون) نگو فلان کتاب ماله من بود و ... بعد هم کلی مسخرش کردم سر اون روز که دوست دخترش چی بهش گفته بود !! کلی از اسرار رو هم فاش کردم و ... ! ولی خوشبختانه فحش ندادم بعد از حدود 3 - 4 دقیقه که خوب حرف هام رو شنید و هیچی هم نگفت ,صدا زد ... رضا جان بیا پسرم مثل این که با تو کار دارن !!!!! منو میگی یهووووو وا رفتم این طوری شدم نگو باباش گوشی رو برداشته بود که صداشون خیلی به هم شبیه بود متوجه نشده بودم !! کلی خجالت زده و نادم و اینا ...
    حالا قضیه برعکس شد رضا گوشی رو گرفت و من هم جوابی نداشتم ... و ...رضا جان خدا حافظ ...
    و بعد از ظهر ... رضا ...
    خیلی باحال بود. حالا باباش باهاش دعوا کرد؟ به خاطر جریان دوست دخترش؟

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

خیلی باحال بود. حالا باباش باهاش دعوا کرد؟ به خاطر جریان دوست دخترش؟
    دعواش نکرده بود ولی ظاهرا کلی متلک بارش کرده بودن و اینا ...

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

و بعد از ظهر ... رضا ...
    پس بیخود نیست که میگن:
    1- در موقع عصبانیت، خاموش باش
    2- عجله کار شیطونه

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

اوه اوه چقدر کمبود Iq توي متفرقه غوغا ميکنه
    بيخيال بابا يعني وجداناً نگرفتين چي شد؟

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اسم کاربری: leila*
    leila + *

افتاد؟
    چه عجب بالا خره یکی فهمید من دارم چی میگم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

چون ادامه اخبار را شدیدا میخان...

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چه عجب بالا خره یکی فهمید من دارم چی میگم

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

من نفهیمدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چون الان ایام کنکوره بزارید یه سوتی از دو بار شرکت کردن در کنکور دانشگاه آزاد برام اتفاق افتاده بگم. نمیدونم تو این تاپیک گفتم یا نه به هر حال اگر تکراری بود ببخشید.

سال اول که من تو کنکور دانشگاه آزاد شرکت کرده بودم.تو یه کلاسی افتاده بودم که اکثرا از قیافه هاشون معلوم بود مخ هستن فقط من بینشون نخاله بودم ( نمیدونم چرا اونجا افتادم شاید واسه اینکه معدلم رو الکی بالا زده بودم ) من درست ته کلاس بودم و بغل دستی من یه پسری بود که قیافه ش داد میزد این دیگه آخرشه. عینک ته استکانی ... لاغر ... تیک هم داشت. خلاصه من از خوشحالی تو پوست خودم نمیگنجیدم. برگه ها رو پخش کردن و من این پسره رو زیر نظر گرفتم دیدم فرت و فرت داره پاسخنامه رو پر میکنه و منم همگام با اون جواب ها رو تیک میزدم و هر چند دقیقه یه نگاه به پاسخنامه م میکردم و از اینکه اینقدر پرپشت بود حال میکردم. خلاصه اون میزد منم میزدم تا اینکه مراقب اعلام کرد 10 دقیقه مونده ... یهو دیدم این پسره پاسخنامه رو آورد جلو صورتش و بعد تند تند دفترچه سوالات رو ورق زد دوباره پاسخنامه رو نگاه کرد بعد دیدم تیکش 10 برابر شد و رنگش عین گچ سفید شد و یه پاک کن در آورد تند تند همه پاسخنامه رو پاک کرد. منو میگی... قیافه م اون لحظه دیدنی بود. اون دست و پاش داشت میلرزید و تند تند پاک میکرد منم سرمو کج کرده بودم و با یه قیافه داغونی داشتم نگاش میکردم.... نگو طرف کلا مورد بود و مشکل روانی داشت از اینایی که اینقدر درس خوندن دیگه مغزشون تعطیل شده ... نتایج کنکور اومد و من انتخاب هفتم کاردانی ریاضی محض آبادان قبول شدم....
    ایول ...........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •