دنبال حجم پایین تر نباشید چون اونها خیلی فشره بشن 50 مگ کمتر میشن
درغیر اینصورت دستکاری شدن
دنبال حجم پایین تر نباشید چون اونها خیلی فشره بشن 50 مگ کمتر میشن
درغیر اینصورت دستکاری شدن
بعد از چندین ساعت بازی:
بازی کلا تغییر یافته و هنگام بازی هیچ شباهتی با 2009 احساس نمیشه.
استایل حرکتی بازیکن ها بهبود یافته و دروازه بان ها بهتر عکس العمل نشان می دهند. البته بازم جای کار دارن.
چمن بازی عالیه و هر ورزشگاه چمن مخصوص خودشو داره.
زمان بازی کمه و تا میای به بازی مسلط بشی بازی تموم میشه(پیشنهاد میکنم اون پچی رو که دوستان چند صفحه قبل برای اضافه کردن تایم گذاشته بودن رو دان کنید. حجمش خیلی کمه 13 KB)
بازم response time. اولش که بازی میکنی هی توپو از دست میدی. اما کمی که به بازی تسلط پیدا میکنی دیگه response time برات معنایی پیدا نمیکنه.
منو زیبا و عالی طراحی شده.
دیگه نمیشه با سانتر کردن به گل رسید. فقط پاس پاس پاس
فیزیک توپ بسیار عالیه و هنگام شوت به خوبی خودشو نشون میده.
تور دروازه واقعا عالیه. من که توش هیچ عیبی نمیبینم.(این نظر منه)
بریم بازی.........................
مال من نیم ساعت مونده تموم شه ، فقط یکی بگه دونفره میشه یا نه ؟ اگه نمیشه آیا پچ دونفره کردنش وجود داره؟
پس به نظرت این چیه؟؟؟؟؟ فایل سالمه عزیزم
من تصمیم گرفتم با ایت سرعت فضایی دانلودش کنم!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جا نقطه چین بزار -------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی فوق العاده جذاب شده
دیگه حس راحت گل زدن رو ندارم
واسه گل باید برنامه داشته باشی چون دفاع حریف واقعا عالی کار میکنه
تک به تک ها واقعا عالی کار شدن
فقط مشکل عکس العمل بازیکنا نسبت به فرمان ورودی یا همون RESPONSE TIME هستش که میگن تو کد نهایی حل شده
من اولین گلم رو از روی یه ضربه شروع مجدد با یه قیچی زدم
اینم 2تا شات از این گل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اميدوارم 2010 اينقدر خوب باشه كه اين ضرر وقت رو جبران كنه...
دارم دانلودش ميكنم با همين لينكايي كه داديد پارت يكش تموم شد...!!!
سلام منم بازی رو گرفتم..اولین چیزی که واقعا حالمو گرفت setting بازی بود که با تغییر موتور گرافیکی انتظار داشتم اینو هم تغییر بدند ولی متاسفانه این کار رو نکردند..چون مانیتور من ال سی دیه بنابراین نمی تونم هرتزش رو دستکاری کنم پس اگه wait for vsync رو فعال بذارم شدیدا رو گیم پلی بازی تاثیر می ذاره(با این که 60 فریم رو هم می گیرم) زمانیکه این گزینه رو غیر فعال می کنم مثل سری های قبل پرش تصویر هست که تو 2010 بیشتر هم شده به هر حال بد جور حال گیری بود
اینا هم نکاتیه که بعد از 4 بازی اومد به دستم:
-گرافیک بهتر شده ولی واقعا نمی شه گفت عالی..چهره بعضی بازیکنا خوب طراحی شده یا مثلا چمن ورزشگاه که واقعی تره نور پردازی ها یکم بیش از حده یا درست کار نشده روش بعضی قسمت ها از شدت نور متمایل به سفید می شه یا چهره بعضی بازیکنا
-زاویه ای که اول بازی از ورزشگاه نشون می دن و همچنین موقع گل زدن اصلا خوب نیست
-تماشاگرها بهینه شدند یه کم هم رنگاشون شاد تر شده (انتظار من بیشتر بود) ضمن این که مشخصا عکاسی هم با این که تعدادشون زیاد تر شده ولی هم چنان دو بعدیند
-هنوز اون حالت گوژ پشتی یا همون ربات گونه تو بازیکنا هست(استایل بازیکنا موقع دویدن راه رفتن و دویدن اصلن خوب نیست)
-من همه بازی ها رو تو تاپ پلیر انجام دادم در مجموع گل هایی که رد و بدل شد 4 تاش دروازبان اصلن عکس العمل نداشت(شاید به حساب این می شه گذاشت که واقعا عکس العملی نمی شد داشت)
-دروازبان نسبت به 2009 زودتر جلو می کشه که گاهن خوب نیست
-بازیکنا توپ رو بیش از حد جلو می ندازند که اصلن خوب نیست (حتی بعضی مواقع موقع استپ کردن هم این کارو انجام می دند)
-چند انیمیشن جدید واسه دریبل اضافه شده که واقعن خوبه (تورس رو واقعن قدرتمند ساختند تو این نسخه)
-صدای تماشاگران اولش به نظر می یاد که نسبت به 2009 بهتر شده ولی بعدا می ره رو مخ تا حدی که من ازبازی سوم صدا رو قطع کردم
-پاس های هوایی بهتر شدند هم چنین سانترها هم تغییر کردند..انیمیشن هد هم تغییر کرده و بهتره
-با این که همه می گفتند گل زدن سخت شده ولی برا من فرقی نداشت(شاید به خاطر نوع بازیم) در مجموع 4 بازی 9 گل رد و بدل شد که سهم من 4 تا بود ولی باید قبول کرد که CPU قویتر شده که یه مقداریش هم بر می گرده به این که بعضی حرکات شما مثل تغییر جهت ناگهانی رو کندش کردن
-response time خوب نبود من هم موقع پاس دادن متوجه این موضوع شدم(البته می دونم که این موضوع درست می شه)
فعلن همینا ..شاید فکر کنید که من فیفا باز یا خیلی منفی نگر باشم ولی اینا واقعیاتی بود که واقعن وجود داشت من الان 8-9 سالی هست که با این بازی هستم فعلن که نمی تونم بگم کینگ برگشته شاید باید بازی های بیشتری رو انجام بدم
-
یعنی چه؟؟؟
چرا اسم سایت رو نقطه چین می زاره؟؟
i r a n -p s
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)