ببر گارانتی برات عوض کنن من که مشکلی ندارم از وقتی اسپیکر عوض کرد شرکت گارانتی
ببر گارانتی برات عوض کنن من که مشکلی ندارم از وقتی اسپیکر عوض کرد شرکت گارانتی
داداش میشه در مورد این مدل بیشتر توضیح بدی؟ sv داری یا jf ? می دونی فرقشون چیه ؟
راضی هستی؟ من در شرف خریدن هستم
دوستان من n43sl گرفتم فرقش به غیر از سایز و کیبورد با n53sv تو چیه است؟
ممنون
سلام
بعد از کلی جستجو واسه یه لپ تاپ خوب به k53 sv رسیدیم
بعد رفتیم سفارش بدیم گفتن قدیمی شده؟دوستان جریان از چه قراره واقعا اینجوریه؟نظرتون در مورد این مدل چیه؟
اگه قدیمیه میشه یه مدل با همین خصوصیات وقیمتی که کا 53 داره معرفی کنید
با تشکر
سلام به همگی...وخسسسته نباشید
میشه کسایی که n55دارن یه بررسی کلی بکنن....نقاط ضعف و قوت واینجورچیزا...
من یه مدت درگیر کارای دانشگاهم بودم دیدم گرون شده.....کسی قیمت روزوداره؟شنیدم 1و700 ایناست
---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------
[/COLOR]تورو خدا راه حلشو واسم بگید
---------- Post added at 08:07 AM ---------- Previous post was at 08:03 AM ----------
اینایی که گفتی نمیدونم چیه...ولی دستگاه خوبیه...نسبت به بقیه سبکتر وباتریش حدود 11 ساعت نگه میداره
سلام دوستان...
من مدل n55sf رو یه ماهی میشه خریدم...ولی طرز به شارژ زدن لپ تاپ که آیا باطری رو در بیاریم یا نه..روش باشه همیشه یا نه؟اگه روش باشه چه جوری میشه کاری کرد که وقتی شارژش از حد معینی مثلا 90 درصد پایین اومد دوباره شارژکنه؟هر کسی یه چیزی میگه آخر من که ندونستم چیکار کنم که عمر باطریم زیاد باشه؟بطفا تایپیک معرفی نکنین چون همشو خوندم هر کدوم حرف خودشونو میزنن....اگه کمکم کنین سپاس فراوان....
خيلو خوب
اول درايور گرافيك اينتل و بعد درايور گرافيك جي فورس رو اپديت كن
بعد سوييچ كني رو جي فورس واسه اجراي 12 ديگه برنمگيرده رو گرافيك اينتل
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
عزيز من شما ميخواي طول عمر باطريت زياد بشه 2 راه داري
يا حدود 40 درصد شارژش كني بيرون بياري و از آداپتور استفاده كني و هر 3 هفته يا 2 هفته يه بار بزنيش به لپ تاپ و از شارژش استفاده كني و بزاري شارژ بشه و مصرف كني تا 40 درصد و بعد بيرونش بياري
كه در اين حالت اگه برق بره وسط كار خاموش ميشه لپ تاپ
يا بزاري باطري رو لپ تاپ باشه و در حالت فول شارژ ار آداپتور استفاده كني و هر سه هفته يا دو هفته يه بار از باطري استفاده كني و باز شارژش كني تا فول بشه
مزيت اين روش هم اينه كه وقتي برق بره يه دفعه خاموش نميشه لپ تاپ
به نظرم در باتری رو در نیاری خیلی بهتره چون فوقش دو سه ماه رو عمر باتری فرق می کنه(اونم معلوم نیست) من شنیدم دوستانی بودند که با رفتن برق لپ تاپشون از لحاظ سخت افزاری به مشکل خورده. اینم در نظر بگیر که تو وسط کار با یه نرم افزار وقتی برق بره ممکنه به مشکل بر بخوری و مجبور بشی دوباره از اول اون کارو انجام بدی. در مورد اون 90 درصد خیلی مهم نیست من خیلی از لپ تاپها رو دیدم که فول شارژ رو 100 نشون نمی دند.
Last edited by ali_n2011; 19-01-2012 at 15:29.
خیلی ممنون که راهنمایی کردین.
من روش دوم بیشتر قبول دارم ولی وقتی باطری خود به خود شارزش به 95 درصد میرسه شارژ میکنه یعنی وقتی باطری یکم خالی میشه شروع به شارژشدن میشه که شنیدم این کار عمر باطری رو کم میکنه...می خواستم کاری کنم که وقتی به 95 رسید شارژ نکنه.وقتی که دشارژ کردم کامل خاموش بشه؟یا از حد معینی نذارم پایین بیاد و به شارژ بزنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)