تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 531 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام به همگي. من ويندوز 7 رو روي درايو C نصب كردم حالا هم ويندوز XP media center رو روي D نصب كردم. مشكلم اينجاست كه وقتي كامپيوتر رو روشن ميكنم مستقيم ميره تو XP و نمتونم وارد 7 بشم. مشكل از كجاست؟
    با سپاس
    سلام

دوست عزیز این نرم افزار رو دانلود کن ببین مشکلت حل میشه ؟:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی صفحه اولش ویندوز ( ودرایوی )که وینوز 7 توش هست رو بهش معرفی کن

2. این کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

آقا من رو نوت بوک سونی vgn-fw190n ویندوز 7 رو نصب کردم . باهاش خیلی راحتم ولی با باطریش مشکل داره .

هر وقت باطری رو جا میندوازم یک پیغام میاد و میگه : سیستم را در حالت نیمه خاموش قرار بده و باطری را خارج کن .
    باید حتما بدون باطری باهاش کار کنم پ

بیشنر درایور ها را خودش نصب کرده چندتاشو خودم نصیب کردم .

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

هیچ کدوم از نگرانی هاتون جدی و حاد نیستند

در مورد نگرانی اول :
    برای اینکه بدونید ویندوزتون نهایی هست یا نه در قسمت سرچ ویندوز _ پایین سمت چپ بالای استارت ) بنویسید

system info و بعد اینتر بزنید در وسط صفحه جدید در قسمت version باید نوشنه شده باشه :6.1.7600.16385 ( حالا اگه عدد اخری 5 نبود و 4 بود هم با توجه به اینکه از ویندوزتون راضی هستید نیازی به نصب ویندوز جدید نیست )

دوم: نگران خارج شدن از حالت اوریجینال هم نباشید چون اگه برای شما این اتفاق بیفته برا میلیونها نفر دیگه ( خاور میانه-خاور دور - روسیه ) این اتفاق خواهد افتاد در چنین مواقعی خیلی زود راه دوباره اوریجینال کردن ویندوز پیدا میشه

سوم : سخت افزار شما هم مناسب هست برای اطمینان از این موضوع نرم افزار windows 7 upgrade advisor رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید

از لطفتون بینهایت ممنونم . دستورات شما رو انجام دادم و همون شماره هایی که شما نوشته بودین بودن . پس حالا من این ویندوز که جدید خریدم رو نصب نکنم ؟ پس چه فرقی بود بین ویندوز های قبلی و این ویندوزی که 22 اکتبر به بازار اومد ؟؟؟؟؟؟ به هر حال از راهنماییتون ممنونم . لطف کردین

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ممن ویندوز اکس پی مجازی رو توی سون نصب کردم ولی 30 روزس....
    یه کرک بدین که بتونم اونو کرک کنم

یک سوال مهمتر
    کسی ویندوز 7 که 64 بیتی نصب کرده و بهدش تست کرده ببینه که ویندوز اکس پی مجازی روی سیستمش نصب میشه یا نه و اینکه اگه نصب شد برنامه هایی که روی ویندوزهای 32 بیتی فقط قابل اجرا هستن آیا اجرا میشه یا نه؟؟
    Last edited by mehdi_vsgh; 13-12-2009 at 19:00.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ممن ویندوز اکس پی مجازی رو توی سون نصب کردم ولی 30 روزس....
    یه کرک بدین که بتونم اونو کرک کنم

یک سوال مهمتر
    کسی ویندوز 7 که 64 بیتی نصب کرده و بهدش تست کرده ببینه که ویندوز اکس پی مجازی روی سیستمش نصب میشه یا نه و اینکه اگه نصب شد برنامه هایی که روی ویندوزهای 32 بیتی فقط قابل اجرا هستن آیا اجرا میشه یا نه؟؟
    شما با چه برنامه اي ويندوز اكس پي مجازي رو نصب كردي ؟ با Vm Ware ؟
    اگه نرم افزار فوق رو نصب كرده باشي كه به راحتي هم ويندوز اكس پي روش نصب ميشه در اين حالت نرم افزار ها ديگه ربطي به ويندوز 7 نداره و در محيط اكس پي برنامه ها نصب و اجرا خواهند شد .

براي كرك كردن هم تاپيك زير بهترين روش هست :

کد:

7. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

شما با چه برنامه اي ويندوز اكس پي مجازي رو نصب كردي ؟ با Vm Ware ؟
    اگه نرم افزار فوق رو نصب كرده باشي كه به راحتي هم ويندوز اكس پي روش نصب ميشه در اين حالت نرم افزار ها ديگه ربطي به ويندوز 7 نداره و در محيط اكس پي برنامه ها نصب و اجرا خواهند شد .

براي كرك كردن هم تاپيك زير بهترين روش هست :

کد:
    اره دیگه...
    ینی خیالم راحت باشه....اگه ویندوز 7 که 64 بیتی نصب کنم بعدش میتونم با ویندوز مجازی از برنامه های 32 بیتی استفاده کنم؟
    کرک هم کار نمیکرد اصلا فایده نداشت

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا یه مشکل عجیب دارم من قبلا پیش اومده بود گفتم ساید قات زده ریستارت کنم درست شه که باز امروز دیدم نه این دائمی اینطور که معلومه!!!
    من وقتی مثلا با فایر فاکس کار می کنم و وقتی مینمایز می کنم برنامرو که برم تو دیکتاپ بعضی جا های صفحه ی دسکتاپ وقتی راست کلیک می کنم فهرستی که باید وقتی که روی دسکتاپ میکنم نمی اد به فهرست دیگه باز می شه (این فهرستی می اد که عکسشو گذاشتم)
    (این فهرس رو وقتی توی فایرفاکس کلیک می کنم باز می شه و مخصوص فایر فاکس ولی روی دسکتاپ هم کلیک می کنم دستکتاپ کار نمی کنه و این فهرست باز می شه و برنامه ها رو هم نمی تونم انتخاب کنم!!!!!!!!!!!!!!) نمی دونم مشکل از چی

برنامه ی فایر فاکس رو که هم در حال اجرا بود رو ستم ولی باز هم فایده ای نداشت کافی فقط یه برنامه از حالت مینیمایز در بیارم باز دسکتاپ اینجوری می شه ( و مجبورم از اون دکمه ای که کنار ساعت (پایین صفحه سمت راست) کلیک کنم تا دسکتاپ کار کنم
    چی کار کنم؟؟؟؟
    اشید هم مشکل از jetAudio باشه چون وقتی بستمش درست شد
    راستی یه مشکل دیگه هم دارم که توی xp هم برام پیش می اومد بعد از گذشت چند وقتی از تعویص ویندوز آهنگ هایی که عکس دارن (هنگام پخش عکس خواننده یا هر عکسی که روی آهنگ باشه (عکسی که آپلود کننده ی آهنگ اونو روی آهنگ قرار داده) بعد از یه مدت دیگه جت آدیو نشون نمی ده ولی ویندوز میاپلیر نه مشکلیندااره !!!) نمی دونم مشکل از چی نسخه برنامم هم jetAudio_7.1.0_Build_3100_Plus_VX
    همونطور که تو عکس زیر می بینید بقل جت آدیو عکس که روی آهنگ هست ولی جت آدیو اونو نوشن نمی ده )

ولی بعضی اوقات بعد از ریستارت ایم مشکل حل می شه و عکس نشون داده می شه بعضی وقتی ها نه نمی دونم مشکل از چی ؟؟؟
    کسی لینک آخرین ورژن این برنامرو نداره؟؟؟ که با همه ی ویندوز ها بدون مشکل کار کنه

با تشکر
    Last edited by starn; 13-12-2009 at 22:20.

داره خودمونی میشه samira065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام.

من امروز سون ریختم و یه مشکل اساسی باهاش دارم

کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا؟

ویندوز قبلیم ویستای 64 بیت بود و این 32 بیت هست.

اول اینکه در ویندوز قبلیم زمانی که مدیا پلیر رو باز میکردم یه جایی داشت به اسم Rating که وقتی میزدم و مثلا سه ستاره رو میزدم میگشت تو کامپیوتر هرچی آهنگ سه ستاره ای هست میاورد.
    اما این دیگه اون گزینه رونداره

دوم اینکه این برنامه IE معلوم نیست کجاشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    تو خودش که نبود و از تو سی دیش نصب کردم و نصب هم شده
    اما معلوم نیست آیکونش کجاست !!!!!!!
    هرجا فکر کنید من گشتم. اسمشو زدم سرچ کردم هیچی پیدا نکرد
    تو پروگرام فایل رفتم تو مسیر نصبش اونجا هم نبود
    آخر سر دوباره نصبش کردم و یه Save as از پیج گوگل گرفتم و حالا با اون میام.

مشکل سوم. کسی میدونه آرشیو چت اسکایپ کجاست؟؟؟
    من قبل از اینکه عوض کنم یه کپی از نصب اسکایپم و یکی هم از فولدرش تو AddData گرفتم
    اما حالا هرچی مرچ می کنمشون چیزی از هیستوری رو نمیاره ..
    Last edited by samira065; 13-12-2009 at 22:59.

داره خودمونی میشه diligent68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یه قایق شکسته

پيش فرض

دوم اینکه این برنامه IE معلوم نیست کجاشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    تو خودش که نبود و از تو سی دیش نصب کردم و نصب هم شده
    اما معلوم نیست آیکونش کجاست !!!!!!!
    هرجا فکر کنید من گشتم. اسمشو زدم سرچ کردم هیچی پیدا نکرد
    تو پروگرام فایل رفتم تو مسیر نصبش اونجا هم نبود
    آخر سر دوباره نصبش کردم و یه Save as از پیج گوگل گرفتم و حالا با اون میام.

.
    جواب این مشکلتون خیلی ساده هست چون دقیقا کنار همون دکمه استارت ( لوگو ویندوز تو تسک بار ) هستش

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از لطفتون بینهایت ممنونم . دستورات شما رو انجام دادم و همون شماره هایی که شما نوشته بودین بودن . پس حالا من این ویندوز که جدید خریدم رو نصب نکنم ؟ پس چه فرقی بود بین ویندوز های قبلی و این ویندوزی که 22 اکتبر به بازار اومد ؟؟؟؟؟؟ به هر حال از راهنماییتون ممنونم . لطف کردین
    اين 22 اكتبر براي تو مغازها اومد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •