درود
ورژن جديد و باكلاستر اين تم با كمي تغييرات .
پيشنهاد ميكنم حتما دانلود كنين.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود
ورژن جديد و باكلاستر اين تم با كمي تغييرات .
پيشنهاد ميكنم حتما دانلود كنين.
Last edited by poshkin; 07-04-2011 at 01:10.
عزیزم چطوری نصب کنیم؟
سلام ببخشید جوابتونو نمیدم چون اینترنت ندارم.
برای نصب تم که آموزشش هست
اینم لینکش:در ضمن ابزارهاش حذف شدن که هر کی داره لطف کنه دوباره آپ کنه چون فعلا در دسترسم نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن یک چیز خوب پیدا کردم گفتم شمام استفاده کنین.
یان فایل رو توی cust_theme بخش dmf جایگزین کنید و بعد برید قسمت فونت توی تنظیمات گوشی میبیندید که یک گذینه اضافه شده برای تغییر فونت. داخلش دوتا فونت هست.
اینم لینکش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه ال جی دارا
من این گوشیو ندارم فقط میخواستم بدونم رو این گوشی برنامه nimbuzz درست کار میکنه مشکلی نداره
اگه درسته، میشه ورژن آخر رو برام بذارید واسه دوستم می خوام ممنون
عالی بود اگه کسی تم های kp500 رو خواست من یه وبلاگ دارم چند تا تم و آموزش نصب تم ها رو توی اون گذاشتم دانلود رایگانه حتما مراجعه کنید واقعا ارزششو داره
اساتید محترم: بازی های wheel mania و flaying dices بازی های فلش هستند؟! اگر هستند چرا روی گوشی من اجرا میشن، چون من هیچ تغییری در گوشی ندادم و از همون اول توی گوشی بود این بازی ها و بخوبی اجرا میشن.
Last edited by blackhero; 12-04-2011 at 22:29.
از اینجا دانلود کنین :
ممنون دوست عزیز ولی این آدرس ف ی ل ت ره خودم یه جا پیدا کردم ورژنش 1.9.0 بود آخریشه یا نه بازم اومده
سوالم این بود که گوشی با این برنامه مشکلی نداره و درست کار میکنه؟
دوست عزیز اگه از سایت خودش دانلود کنید قسمت ال جی و مدل kp500 رو انتخاب کنید نرم افزار سازگار با این گوشی دانلود میشه. اینطوری خیلی مطمئن تره.
با سلام
آره اين نرم افزار با اين گوشي سازگاري داره و خودم هم ازش كار ميكنم ولي بعضي مواقع نميدونم واسه چي كه اول وارد ميشيد يه كم هنگه و كنده و حدود 10دقيقه بايد صبر كنيد تا عادي بشه!
يه خاطره از اين گوشي:
هفته قبل جمعه با موتور تو راه جمگل بودم كه گوشي داخل جيب گرم كنم بود و با 90تا سرعت يه لحظه افتادم تو دست انداز و گوشي از تو جيبم افتاد رو آسفالت و رفت و رفت تا ماشيني كه پشت سرم بود اونو ديد و گرفتو چند ساعت بعد به گوشي زنگ زدم ديدم يكي جواب ميده و رفتم گوشي رو گرفتم در صورتي كه اينطور خورده بود زمين چيزيش نشد و فقط 3طرف از كناراش يكم خورده شد و همه چيزش صحيح و سالم داره كار ميكنه
اينو ميگن استقامت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)