راستی جریان این تاریخ امضات چیه ؟
قرار تو اونروز اتفاقی بیفته؟ اگه آره برام ایمیلش کن!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی جریان این تاریخ امضات چیه ؟
قرار تو اونروز اتفاقی بیفته؟ اگه آره برام ایمیلش کن!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.
چرا؟ چطور با قرار دادن فشفشه ی سبز روی کاخ سفید خاک امریکا به طور قطعی از تصرف روس ها خارج می شه؟تنها راه تمام کردن ماموریت
قرار دادن فشفشهی سبز روی پشتبام کاخ سفیدیست که تحت کنترل نیروهای
روسی قرار گرفته. رامیرز و گروهش راه خودشان به سمت کاخ سفید را هموار
میکنند و فشفشهی سبز را در حداقل زمان ممکن در محل خود قرار میدهند. با قرار
گرفتن فشفشه ی سبز روی کاخ سفید خاک آمریکا به طور قطعی از تصرف و کنترل
روسها خارج میشود.
چرا مثلا پرچم آمریکا رو اونجا قرار ندادن؟
اگه دقت کرده باشین همون لحظه هواپیماهای آمریکایی از بالای سرتون رد شدند.در واقع با روشن کردن فشفشه حمله اون هواپیماها رو به کاخ سفید لغو کردید.روشن کردن فشفشه هم به خاطر تاریکی هوا بود.
خوب لابد پرچم تو دست و بالشون نبوده از فشفشه استفاده كردند
دركل من چيزي رو نوشتم كه ديدم![]()
Last edited by MAHDIAGENT47; 27-01-2010 at 22:41.
من مشکلم با اجرا نشدن بازی حل نشد بیشتر راهنمایی کنید!
سلام من داشتم بازی می کردم نمی دونم مرحله چندم بعد از اینکه هلیکوپترم سقوط کرد نزدیک کاخ سفید یه نور سفیدی میاد بعد مرحله تموم میشه ولی لود بعدی بالا نمیاد؟؟؟
میشه راهنماییم کنید یا دست کم save مرحله بعدش رو برام بزارید؟
عزیزم بهتره یک نسخه دیگه از این بازی تهیه کنی آخه برای منم یک بار اینجوری شد وقتی DVD بازی رو عوض کردم و دوباره ریختم همه چیز درست شد!!!
هنوز با این بازی مشکل دارید......... بعد از این همه مدت هنوز هم نسخه های خرا از این بازی توی بازار است !
!!!!!!!!!! بابا اینو دیگه همه می دونن نسخه سالم بازی 4 تا دی وی دی هستش به همراه یه پچ که مرحله های آخر بازی رو که مشکل داشت رو برطرف می کرد ..........من دی وی دی هاش رو دادم به بچه خواهرم بعد از اینکه 3 بار تا تهش رفتم.......
منم دقیقا تا همین جا میرسم و بعدش هم یه نور سفید میاد ؛ ولی مرحله بعد نمیره!
چیکارش باید بکنیم ؟
خوب اين مشكل از بازي هست همونطور كه دوستمون گفتند شما بايد نسخه 4 دي وي دي كه شركت بويس تيم زده رو بگيريد همين نسخه اي كه گفتم هم يه ايراد هايي داره كه با پچ حل ميشه
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)