اخرین قیمت برند های مختلف GTX 460 1GB رو کسی داره ؟
اخرین قیمت برند های مختلف GTX 460 1GB رو کسی داره ؟
سلام به دوستان
ارزانترین برند 5850 چه قیمتی هست؟؟؟؟
آیا می توان اعتماد کرد و خرید؟؟؟ چیپ همشون ati هست و فکر میکنم تو نوع کولینگ باهم فرق می کنن، ایا اینطوریه یا کیفیت کارت هم فرق می کنه؟؟؟؟
ممنون
از GTX460 فعلا دو برند رو بيشتر نمي توني پيدا كني.اخرین قیمت برند های مختلف GTX 460 1GB رو کسی داره ؟
رايج ترينش ZOTAC هست.كه البته اگر پاساژ ايران و رضا رو زير و رو كني شايد گير بياد چون كمه.من خودم ZOTAC رو گرفتم به قيمت 295 تومن.(به دليل كم بودنش فعلا بايد 10 تومن گرونتر بخري.)
GAINWARD هم هست كه قيمتش بايد حدود 310-320 باشه.(اگه پيدا كردي سلام من هم بهش برسون!!)
اما يه برند ديگه هم هست كه واقعا بايد از زير سنگ پيداش كني و اون هم PALIT SONIC هست. اون هم قيمتش در حدود GAINWARD هست.(شايد گرونتر)
موفق باشيد.
فكر كنم FORCE 3D باشه. حدود 315-320 تومن. هيچ فرقي هم ندارن. برندهاي ديگه كه بهتر عمل مي كنن قطعا توسط كارخانه اور شدند.(به نقل از اولترا بلك!) نمونه اش همون GIGABYTE . مياد 2تا فن مي ذاره و اورش مي كنه. و 60-70 تومن هم بيشتر مي گيره.سلام به دوستان
ارزانترین برند 5850 چه قیمتی هست؟؟؟؟
آیا می توان اعتماد کرد و خرید؟؟؟ چیپ همشون ati هست و فکر میکنم تو نوع کولینگ باهم فرق می کنن، ایا اینطوریه یا کیفیت کارت هم فرق می کنه؟؟؟؟
ممنون
موفق باشيد.![]()
GTX 460 Palit Sonic = 300 = Bazar Reza (Gheymate Dirooz)
سلام دوستان تصمیمم رو گرفتم و میخوام یکی از این 3 مانیتور رو انتخاب کنم که هر 3 تاشون از برند AOC هستن
1-
aoc 2436swa
2-
aoc 2236swa
3-
aoc 2230fm
حالا یه موضوعی من میخوام از مانیتور هم بعنوان مانیتور کامپیوتر استفاده کنم و هم یه جورایی مثل تلویزیون که ----- استرانگ رو بهش وصل کنم که کامپوننت رو ساپورت میکنه
مشکلم 2 تاست
یکی اینکه تبدیلی واسه کامپوننت به اچدی تو شیراز پیدا میشه یا که نه؟؟؟
و دوم اینکه فرض رو میگیریم که پیدا شد میخوام بدونم که میشه یه جورایی مثل سوییچ باشه که هی نخوام کابل کیس رو در بیارم و ----- رو بزنم و برعکس
یه جورایی سوالم تکراری هست ولی 3 صفحه پیش بود گفتم شاید کسی اون پست ها رو نبینه واسه همین دوباره مطرح کردم
دوستان ببخشید کسی سایتی برای مقایسه کارت های گرافیک معرفی می کنید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یک گرافیک حدود 70 تا 80 تومن میخواستم معرفی کنید
Mother board : 945pds3 Gigabyte
DDR2
کارت گرافیک xfx 9500 gt 1gb چنده و برای بازی کارت گرافیک خوبی هست یا نه.
ATI HD 4670 SAPPHIRE 1GIG : 80.000
نه اصلا بدرد نمیخوره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)