این brain عجب چیزایی می خواد ... ترکونده این تاپیک رو ...![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این brain عجب چیزایی می خواد ... ترکونده این تاپیک رو ...![]()
یه سوالی برام پیش اومده
ارتباط این سوالت و درخواستت با شاتل در چیه؟؟
اینجا درخواست کن
شاید هم اگه اینجارو خوب بگردی بتونی یه چیزایی پیدا کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ها ؟ خب راست میگی ....یه سوالی برام پیش اومده
ارتباط این سوالت و درخواستت با شاتل در چیه؟؟
sorry ..... میخوای ربطش بدم ؟
دیدیببین برنامه ای سراغ ندارید که بشه کل سایتو (تمام چیزاشو) دانلود کنه ...بی کمو کاست ....
و همینطور اگه بشه مشخص کرد چه فایل هاییشو بگیره هم بد نیست ووو مثلا فقط jpeg هاشو بگیره ..... نیازه فوری دارم بهش ...
در ضمن با تمام سرویس های شاتل هم ساز گاری داشته باشه
thx(شوخی)
دستت درد نکنه
هان..
این روش را که من اختراع نکردم
خوب اگه این مشکل را نداشتی چرا نصبش کردی![]()
یک بار دیگه نصبش کن اگه نشد ویندوز عوض کن ترجیحا سرویس پک3 اگه داشتی![]()
آره اتفاقاً خودم هم به خودم کلی فحش دادم... ویندوزم سرویس پک 2 ست ولی اون پک 316 مگی سرویس پک 3 رو از سایت مایکروسافت گرفتم ... اون رو نصب کنم همۀ اطلاعات من می پره ؟؟ یعنی درایو C ؟؟ با repair چی ؟؟ درست میشه ؟؟
ربطی به شاتل نداره
شما اکانت رپیدشر ندارین خود سایت رپیدشر ارتباط را قطع میکنه
شما يه چك كن ببين لحظه اي كه سرعت صفر ميشه يكي از چراغ هاي مودم خاموش نميشه؟ IP عوض نميشه؟من مشكل عوض شدن IP رو چنديدن ماه با شاتل تجربه كردم كه از خدا بي خبر ها آخر گردن نگرفتن مشكل خودشون بود. من از تك تكشون نميگذرم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
جدی جدی این دوستمون Shatel Technical Support هست؟! آقا یه چند گیگ اضافی مرامی به من بده هم فرومی عزیز!!
تازه شما کم داری دانلود میکنی، 512 های این تایپک کمه کمش رو 1300-1400 دانلود دارند!!
نه دیگه، تقریبا نرماله، یعنی متوسط سرعتت رو 18-19 هست،البته به سرورهایی که ازشون دانلود میکنی هم بستگی داره.
دوست عزیز، منم هم اوایل که اکانت رپید نداشتم همین مشکل رو داشتم، حتی به 2-3 مگ هم نمیرسید و قطع میشد، این ایراد فکر نکنم از شاتل باشه، شما یه اکانت رپیدشر بگیر یا از طریق سایت های لیچ کردن، لینک رو مستقیم کن و تست کن،البته اکانت واقعی یه چیزه دیگست، چون سرعت فایلهای مستقیم شده با سایتهای لیچ چنگی به دل نمیزنه، ولی بهتر از free هست. امتحان کن و نتیجه ش رو بگو.
خوب اسمش که معلومه دیگه!!! اهریمن: یعنی کسی که وسوسه های شیطانی میکنه! این پیشنهاد ها رو میده که ویندوز برو بچس رو بپوکونه تا نتونن کانکت بشن و در نتیجه سرعت دانلود شبانه خودش بره بالا!(شوخی)![]()
بلی مگه نمیدونستی؟؟جدی جدی این دوستمون shatel technical support هست؟! آقا یه چند گیگ اضافی مرامی به من بده هم فرومی عزیز!!![]()
تشکر از همه دوستان..![]()
با این حساب پینگ 512 باید بین 250 تا 350 باشه یا حداکثر 400....
من الان پینگ گرفتم 352 بود اما روزا تا بالایه 700 میره!
شما که وضعت از من خرابتره!!![]()
هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)