با سلام خدمت دوستان عزیز من یه لپ تاپ HPحدود قیمتش 1200 تا1300باشه برای برنامه نویسی(mat lab,...)و کاراهای روتین معمولی میخواستم بگیرم راسستی میخوام سبک باشه نظرتون چیه به نظرتون چی بگیرم بهتره ؟؟؟
با سلام خدمت دوستان عزیز من یه لپ تاپ HPحدود قیمتش 1200 تا1300باشه برای برنامه نویسی(mat lab,...)و کاراهای روتین معمولی میخواستم بگیرم راسستی میخوام سبک باشه نظرتون چیه به نظرتون چی بگیرم بهتره ؟؟؟
کلا رنگ صفحه Ge620 زیاد جالب نیست و فول اچ دی بودنش با وجود رنگ ضعیف و تو سایز 15.6 خیلی به کارتون نمیاد
در ضمن گرافیک 6090 خیلی خیلی از ge620 بالاتره( 6770M تو رده بندی 44 هست و GT540 تو رده 69 -گرافیک 6770 تو رده high-end هست و GT540 تو رده متوسط و در ضمن 6770 DDR5 هم هست) همینطور رم و هارد بالاتر و کارت صدای حرفه ای beats رو داره
![]()
میتونید تو لینک زیر مقایسه همه کارت گرافیک ها رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
شما راه بنداز من پشت بندت میام![]()
سلام دوستان من بین این ۲ لپ تاپ گیر کردم نمیدونم کدومشو انتخاب کنم!
که دوستان تو بخش مشاوره گفتن اگه مانیتور ایسوس full hd بود و از سری new revision بود ایسوس رو انتخاب کنم در غیر اینصورت hp رو انتخاب کنم شما چی پیشنهاد میدید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چی شد هیچ کس نظری نداره؟؟؟؟
بدون شک اچ پی.
سلام من میخواستم pavilion dv6 6090 رو بخرم چون شنیدم بهتر از بقیه مارکهاست.
خواهشا کسایی که این مدل رو دارن بگن تا حالا مشکلی با این مدل نداشتن؟موقع کارهای سنگین داغ نمیکنن؟مدلی از اون هست که کیبوردش فارسی باشه نه عربی؟
و مهتر از اون گارانتی معتبر لپ تاپ های HP کدوم شرکته؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)