اینجا امروز برق رفت نیم ساعت
کامپیوترم گیج میزد بعدش
دیگه تا 2 ساعت وصل نشد!××!
با اون سیستمم تست کردم روتر مشکلی نداشت ولی این نمیدونم چرا شبکش نمیشناخت دیگه روتر رو
usb ش روهم نمیشناخت
بعد خودش معجزه آسا!!! درست شدگیری کردیم ها
اینجا امروز برق رفت نیم ساعت
کامپیوترم گیج میزد بعدش
دیگه تا 2 ساعت وصل نشد!××!
با اون سیستمم تست کردم روتر مشکلی نداشت ولی این نمیدونم چرا شبکش نمیشناخت دیگه روتر رو
usb ش روهم نمیشناخت
بعد خودش معجزه آسا!!! درست شدگیری کردیم ها
برادر همه گیر کردنماله من تا وصل میشه بعد از 1 دقیقه قطع میشه بعد درست میشه هر روز همین طوریه یعنی باید صبر کنم 1 دقیقه بشه قط شه بعد 2 باره وصل شم الان این یعنی چی
![]()
شما دیگه گمونم شدید گیر کردیتو مایه های لادر موندن
بهتره خدا رو شکر برای من
فقط 4 صبح اینا تا 5 قطع شد
ولی واقعا اگه بخوام هی قطع کنم و وصل کنم بیچاره میکنه آدمو
شما چی ریختی سر میکنید؟ باز همش وصله برای من زیاد اذیت نمیشم اینطوری
یه بار یه نیم ساعت دیشب، یه بار هم یه یک ساعت نیم امشب برق هامون رفت قطع شد
برق ها که اومد وصل شد!!!!
چند روزه سرعت بالا میره!! تا 25 هم میره اما ازا ونطرف تا 12 هم میادواسه شماها تغییری نکرده؟؟
من والا فایل تکی نمیزارم که بفهمم نوسان رو
کانکشنه ویندوز همون 16 تا 16 تا میندازه
شما متوسطش رو ببین که تو یه ساعت کانکشن ویندوز سند و ریسیوت رو هم چه قده
عجیبه ما دو تا تو یه منطقه ایم برق رفتن هامونم فرق میکنه!!!×!!!!
چی ریختیاس؟![]()
کاش برق رفتن هامون فرق داشت! آخه قطعی و سرعت هامون هم فرق داره!
این جریان قطع برق گمون کنم بخاطر تونل نیایش-صدر باشه، توی این کی دو روز حسابی گرد و خاک بلند کردن با این ماشین هاشون!!
یه چیزی هست؛ من اعتبارم داره تموم میشه، فردا آخرین روزه؛ اگر بعد از تمدیدم سرعتم مثل قبل شد نتیجه میگیریم یه کاسه ای زیر نیم کاسه است! خبرشو اینجا میزارم.
درمورد تغییر سرویس به حجمی یا گرفتن از شرکت های دیگه یا وایمکس هم منصرف شدم شدید شدید شدید
همینو دارم، غم ندارم، پولشم ندارم
فقط یه فاز موندهیه خط تلفن بخرم یا یکی که توی این منطقه دانلودیسمی باشه رو پیدا کنم ببینم مخابرات ما چطوری هاست؟! چون گویا مخابرات منطقه به منطقه هم فرق داره
دانلودیسم: کسی که حرفه ای و دقیق دانلود می کند، به طور مستمر می داند چه دانلود می کند، چقدر حجم دانلودشه، سرعت دانلودش چنده، سرعت آپلودش چنده، پینگش چطوره، مزایا و معایب سرویسش چیه و...
خوب میگفتی داریوش خودتو خلاص میکردی چه کاریهدانلودیسم: کسی که حرفه ای و دقیق دانلود می کند، به طور مستمر می داند چه دانلود می کند، چقدر حجم دانلودشه، سرعت دانلودش چنده، سرعت آپلودش چنده، پینگش چطوره، مزایا و معایب سرویسش چیه و..
من که 3 ماهه تمدید کردم اون موقع بیخه ریشه داتکم
سلام
با توجه به قیمت بالای برق که برای کسانی که دانلود میکنن خیلی زیاده.گفتم اینجا با دوستان مشورت کنم تا یه راه حل مفید رو پیدا کنیم.
من چند وقتیه دارم دنبال یه روتر خوب برای دانلود بدون نیاز به روشن نگه داشتن کامپیوتر میگردم.
دو مدل برای این موضوع پیدا کردم
RT-N16
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دو مورد دومی و اسم شرکت اطلاعات خاصی ندارم و نمیدونم که کار میکنه یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مورد روتر ایسوس یه ریویو میخوندم که در مورد مزایا و معایبش حرف میزد:
در این ریویو در قسمت بدها به دو مورد اشاره کرده که خیلی به نظرم موارد مهمیه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به اینکه من قراره برای سال بعد یه موبایل به همراه یه تبلت و یا یه نوت بوک بخرم.ایا بهتره برای خرید روتر دست نگه دارم یا اینکه از همین الان اقدام به خرید روتر بکنم؟(چون درسته من سال بعد میخوام خرید کنم اما تا سال آینده من همینطور دانلود رو ادامه خواهم داد)The Asus RT-N16 is bulky and doesn't support dual-band communication. Its USB ports don't provide enough power for bus-powered portable hard drives. When running Asus' stock firmware, the router is buggy and has an unstable wireless signal.
چون من سه تا قابلیت از روتر میخوام
1-پورت لن داشته باشه
2- قابلیت دسترسی به اینترنت از طریق وای فای رو داشته باشه
3- در حالت خاموش بودن روتر بتونم باهاش دانلود هامو انجام بدم.
من خدارو شکر مشکلی ندارم.
6-7 روز دیگه سرویسم تموم میشه اگه پارس وصل نشه تمدید میکنم.
![]()
برادران داتکی (بجز یک معلوم الحال):
اوضاع شما خوبه؟ از ما که درام درامه-بنظرم 4-5 روز طرف خودش رو نتونه جمع و جور کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)