خروجی صدای مدل i9 یا i10 با j3 فرق داره؟؟؟
خروجی صدای مدل i9 یا i10 با j3 فرق داره؟؟؟
به جز سونی
مدل samsung yp-f3 sports clipper همونی هست که میخوای فقط رادیو نداره.به طرز تابلویی کپی سندیسک هست این مدل.
![]()
Last edited by your_star; 07-03-2012 at 23:32.
داداش رادیوش برام خیلی مهمه
راستی کیفیت صدای سونی چطوریه همون که گفتم میخوام بخرم
دوستان خیلی ممنون میشم نظرتون رو درباره ی این لینک ها بگید و یه توضیحی بر همشون داشته باشید و معایب و ... شون رو بگید
یکیشون رو میخرم یا خودتون یه لینک معرفی کنید تو صفحه ی قبل گفتم میخوام چه ویژگی هایی داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاصله بین دیجی و کالا رو بردارید
Last edited by compund security; 08-03-2012 at 15:10.
دوستان که دنبال پلیر های سندیسک میگردند گفتم بدونید پلیر قدیمی کلیپ که رم نمیخوره به دید من 90 تومن نمی ارزه.
هر چند اشخاصی رو میشناسم که به راحتی حاضرند این هزینه رو بکنند ولی اگه از من میپرسید(که پرسیدید این هزینه زیادی برای پلیری هست که محدودیت حجم داره)
-------------------------
دوستانی که میخواهند یک پلیر خاص( با کیفت و خوش ساخت و جمع و جور بخرند) پلیرSamsung YP-R0JCP رو پیشنهاد میدم.
قیمت 4 گیگ 130 تومن قدیمی هست ولی به دید من ارزش خرید داره.
یک سری برنامه نویس مجرب چند ماه پیش رام غیر رسمی خیلی خوبی برای اون درست کردند و الان میتونید اون سیستم خصوصی شده رو کنار راک باکس هم زمان استفاده کنید.
امروز یک نمایندگی رسمی سامسونگ زدکی خودمون یک دونه موجود داشت تست کردم به دید من خیلی خوب بود.
میکرو Sd هم میخوره با این حال که بدنه فلزی داره بسیار سبک هست و خوش فرم ارزش برسی داره.
مشخصا هر کسی نیازی به شرایط خودش داره ولی مطمئنا این گزینه خوبی برای خیلی از کاربر ها میتونه باشه و چیزی هست که موندی میشه و تا سالیان سال ازش به خوبی یاد میشه.
شاید تا مدت ئیگه نتونید پیدا کنید با توجه به این که پلیر قدیمی هست و ته مغازه ها میشه پیدا کرد.
دوستان ممنون میشم یکی کمک کنه در ضمن اگه خیلی تاثیر داشته باشه 20-30 تومن هم پول هدفون میدم
سلام دوستان
من حدودا 100 صفحه ی آخرو خوندم
اگه کمکم کنید ممنون می شم
من بین creative x-fi2 و cowon i9 موندم.
و با توجه به اینکه مدل کریتیو تو 5 تای برتر cnet هست ولی کون نیست چی؟
در ضمن باتری خیلی برام مهم نیست
میدونم این دوتا کیفیت صدای خیلی خوبی دارند می خوام بدونم شما در مورد حجم صداشونم اطلاع دارین؟
خسته نباشید
لینک زیر تفسیر اون تقسیم بندی رو داره بخونی روشن میشی که چرا یکی اول و یک دوم و...و با توجه به اینکه مدل کریتیو تو 5 تای برتر cnet هست ولی کون نیست چی؟
در ضمن پلیر های کوون از نظر کیفیت صدا فرقی ندارند تو اون لیست J3 اول هست به این موضوع توجه داشته باش.
در ضمن باتری خیلی برام مهم نیست
میدونم این دوتا کیفیت صدای خیلی خوبی دارند می خوام بدونم شما در مورد حجم صداشونم اطلاع دارین؟تا جایی که من میدونم J3 بیشتر هس هر چند یکی از دوستان مدت خیلی قبل تر میگفت به دید اون جور دیگه ایی اومده.
اقا دستت همه جوره درد نکنه
امروز خریدمش
حجم صداشم خیلی بالا بود
فقط xd200 سونی تونست تا اخر صداشو بدون افت کیفیت بیاره
اگه کسی سوالی داره در خدمتم
با سلام
آقا من یه iriver s100 4g خریدم ولی مشکلی که من باهاش دارم اینه که منوی مربوط به DMB/DAB رو نداره . یعنی MP4 من تقلبی هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)