تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 309 از 1759 اولاول ... 2092592993053063073083093103113123133193594098091309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه alfasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    منم یه سئوال داشتم
    تو ویندوز xp حتما باید فایروال خاموش باشه که روی کانکشن کارت شبکه یه قفل نزاره و بشه به اینترنت وصل شد
    در مورد تنظیماتی که باید داشته باشه
    منظورم کانکشن کارت شبکه
    قسمت Properties
    سر برگ General
    کادر This connection uses the following items:
    درمورد تیکهاش چطوری باید باشه
    خلاصه یه توضیح جامع درباره کل تنظیمات کارت شبکه بدین
    ممنون میشم

و اینکه چرا هر وقت کامپیوتر رو ریست میکنم اینترنت قطع میشه و باید دوباره کانکشن شبکه رو غیر فعال کنم بعد مودم رو خاموش روشن کنم بعد دوباره کانکشن رو فعال کنم
    1- براي وصل شدن به اينترنت از طريق Lan لازم نيست فايروال ويندوز خاموش باشه بلكه روشن باشه براي امنيت كامپيوترتون و جلوگيري از هك شدن بهتره.
    2- توي قسمت General پروتوكل هاي مورد استفاده شبكه را نشون ميده كه معمولا نيازي به دستكاري ندارند.
    3- براي رفع شدن اين مشكل به كارت شبكه تون آي پي ثابت بدين و ببينيد مشكلتون حل ميشه يا نه.

2. این کاربر از alfasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alfasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کمک

مودم من symphony می باشد یه درایور ازش دارم که رو xp جواب میده ولی رو ویستا نه حالا که vista sp2 final اومده ومن نصب کردم موندم چه جوری درایورشو واسه این ویندوز پیدا کنم

خواهش می کنم راهنمایی کنید
    لطفا مشخصات كامل مودمتون رو بگين.آيا مودمتون پورت LAN نداره؟
    Last edited by alfasystem; 26-05-2009 at 19:35.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فرض ميكنيم كه مودمتون تاز طريق Lan به كامپيوتر وصل شده ( كه بهتر از وصل شدن با USB هست )
    ابتدا بايد به كارت شبكه تون آي پي بدين :
    در صفحه Network Connections روي آيكون Local Area Connection راست كليك و گزينه آخر يعني Properties را انتخاب كنيد.
    در صفحه اي كه باز ميشه روي گزينه Internet Protocol TCP/IP دوبار كليك كنيد ودر صفحه اي كه باز ميشه تنظيمات زير را وارد و OK كنيد:
    IP Address: 192.168.1.10
    Subnet Mask: 255.255.255.0
    Default Gateway:192.168.1.1
    Preffered DNS Server: 4.2.2.4
    حالا بايد كانكشن اينترنت را كه قبلا داشتين پاك كنيد:
    در صفحه Network Connections روي كانكشن اينترنت راست كليك و Delete را انتخاب كنيد.
    بعد اينترنت اكسپلورر را اجرا و توي نوار آدرس اين آي پي را تايپ و Enter كنيد:
    192.168.1.1 (بين اعداد نقطه است)
    توي صفحه اي كه باز ميشه جلوي Username و Password كلمه admin را تايپ كنيد (براي هردو)
    وقتي وارد كنترل پنل مودم شديد در قسمت سمت چپ گزينه Quick Setup را انتخاب و در صفحه سمت راست توي كادر جلوي VPI و VCI بايد اعداد مربوط به آي اس پي تون كه ازش اينترنت گرفتيد را وارد كنيد:
    مثلا شركت صبانت و شاتل VPI = 0 و VCI = 35 يا شركت پارس آنلاين VPI = 0 و VCI = 59 و ...
    اگه نميدونيد بايد زنگ بزنيد و از خودشون بپرسيد، بهتون ميگن.
    بعد Next را ميزنيد و در صفحه بعد :

1- اگه بخواين با ساختن كانكشن به اينترنت وصل بشين گزينه آخر يعني Bridging را انتخاب و Next را كليك و در صفحه بعد روي Save / Reboot كليك و حدود دو دقيقه صبر ميكنيد تا مودم تغييرات را ذخيره كنه و ري استارت بشه و تمام.
    حالا ميتونيد يه كانكشن Broadband براي اينترنت بسازيد.

2- اگه بخواين هر وقت كامپيوتر را روشن ميكنيد به اينترنت متصل باشين بايد گزينه دوم يعني :
    PPP over Ethernet PPPoE را انتخاب و Next كنيد و در صفحه بعد توي كادر PPP Username و PPP Password يوزر نيم و پسورد اينترنت خودتون را وارد كنيد و به بقيه تنظيمات كاري نداشته باشين و Next كنيد و توي صفحه بعد روي گزينه Save / Reboot كليك و بعد از دو دقيقه ميتونيد با باز كردن اينترنت اكسپلورر به اينترنت وصل بشين.

سلام
    بی نهایت از لطف شما سپاسگزارم

5. این کاربر از A_kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فرض ميكنيم كه مودمتون تاز طريق Lan به كامپيوتر وصل شده ( كه بهتر از وصل شدن با USB هست )
    ابتدا بايد به كارت شبكه تون آي پي بدين :
    در صفحه Network Connections روي آيكون Local Area Connection راست كليك و گزينه آخر يعني Properties را انتخاب كنيد.
    در صفحه اي كه باز ميشه روي گزينه Internet Protocol TCP/IP دوبار كليك كنيد ودر صفحه اي كه باز ميشه تنظيمات زير را وارد و OK كنيد:
    IP Address: 192.168.1.10
    Subnet Mask: 255.255.255.0
    Default Gateway:192.168.1.1
    Preffered DNS Server: 4.2.2.4
    حالا بايد كانكشن اينترنت را كه قبلا داشتين پاك كنيد:
    در صفحه Network Connections روي كانكشن اينترنت راست كليك و Delete را انتخاب كنيد.
    *****بعد اينترنت اكسپلورر را اجرا و توي نوار آدرس اين آي پي را تايپ و Enter كنيد:
    192.168.1.1 (بين اعداد نقطه است)
    توي صفحه اي كه باز ميشه جلوي Username و Password كلمه admin را تايپ كنيد (براي هردو)
    وقتي وارد كنترل پنل مودم شديد در قسمت سمت چپ گزينه Quick Setup را انتخاب و در صفحه سمت راست توي كادر جلوي VPI و VCI بايد اعداد مربوط به آي اس پي تون كه ازش اينترنت گرفتيد را وارد كنيد:
    مثلا شركت صبانت و شاتل VPI = 0 و VCI = 35 يا شركت پارس آنلاين VPI = 0 و VCI = 59 و ...
    اگه نميدونيد بايد زنگ بزنيد و از خودشون بپرسيد، بهتون ميگن.
    بعد Next را ميزنيد و در صفحه بعد :

1- اگه بخواين با ساختن كانكشن به اينترنت وصل بشين گزينه آخر يعني Bridging را انتخاب و Next را كليك و در صفحه بعد روي Save / Reboot كليك و حدود دو دقيقه صبر ميكنيد تا مودم تغييرات را ذخيره كنه و ري استارت بشه و تمام.
    حالا ميتونيد يه كانكشن Broadband براي اينترنت بسازيد.

2- اگه بخواين هر وقت كامپيوتر را روشن ميكنيد به اينترنت متصل باشين بايد گزينه دوم يعني :
    PPP over Ethernet PPPoE را انتخاب و Next كنيد و در صفحه بعد توي كادر PPP Username و PPP Password يوزر نيم و پسورد اينترنت خودتون را وارد كنيد و به بقيه تنظيمات كاري نداشته باشين و Next كنيد و توي صفحه بعد روي گزينه Save / Reboot كليك و بعد از دو دقيقه ميتونيد با باز كردن اينترنت اكسپلورر به اينترنت وصل بشين.

فراموش کردم بپرسم که آیا تنظیمات مربوط به اکسپلورر رو بایستی در زمانی که سرویس ADSL فعال شد انجام داد یا اینکه بصورت آفلاین و یا دیال آپ هم میشه این تنظیمات رو انجام داد ؟ و در صورتی که این تنظیمات صورت گرفت آیا بغیر از اکسپلورر میتوان از مرورگرهایی مانند اپرا و فایر فاکس هم استفاده کرد ؟ و سوال آخر اینکه آیا میتوان یک کانکشن برای دیال آپ هم داشت یا همانطور که فرمودید کانکشن دیگر باستی کلا" حذف شود ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

دوستان برای من که کارت شبکه ندارم و نمی تونم از طریقه Lan وصل بشم ، باید از طریق USB وصل بشم

میشه نصب و راه اندازی مودم syslink WAG54G2 رو از طریق USB بگین ؟

... ایا به همون شکل PPPOE هست که باید کانکشن ساخت ؟!
    تنظیمات مودم هست + ساخت کانکشن PPPOE همین ، تنظیمات دیگه ای نداره انجام بدیم ؟!

اموزش راه اندازی از طریق LAN و USB ... و کلیه تنظیماتش رو باید از کجا گیر بیارم ؟!

راستی خوده مودمم syslink مدلش WAG52G2 هست ظاهرا" اسپلیتر نداره ، الان چکش کردم ، می خاستم بپرسم اسپلیتر چه مارکی خوبه بگیرم ؟!

سرویسی که می خام بگیرم احتمالا" 128 یا 64 کیلو بیت نامحدوده و همیشه میخام تا سیستم اومد بالا از طریق USB وصلش کنم
    ممنونم می شم راهنمایی کنید .

ممنونم
    Last edited by Pc.34; 26-05-2009 at 21:24.

در آغاز فعالیت faramarzd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی / بجنورد

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید ! اقا خسته نباشید ! راستش این اولین باره که قبل از طرح سوالی یک تاپیک رو بصورت کامل مطالعه نمیکنم ! البته مسلما وقت گیره و اکثرا شب تا صبح ادمو درگیر میکنن و گاهی ادمو از کار و زندگی میذارن ! ولی خب چه میشه کرد !

حالام برای اولین بار قبل از اتمام و مطالعه کامل مطالب این تاپیک ، خواستم از اساتید خواهش کنم تا سوالات حقیر رو پاسخ بدهند !

سوالات من به این شرح هستند :

1 - کلا راه هایی که میشه سرعت نت رو در ویستا و سون 64 بیتی بهینه کرد و یا تنظیمات داخلی ویندوز برای این منظور رو بفرمایید ! ( مثلا تنظیمات صفحه network & sharing center )

2 - ایا مودم ها در سرعت نت تاثیری دارند ؟ مثلا اگه یک مودم گرون قیمت خریداری بشه ، ایا میشه انتظار سرعت بهتری رو داشت ؟

3 - یه مودمی بدجوری چشممو گرفته ! خواستم از دوستان در موردش اطلاعاتی بگیرم ! که کلا ایا ارزش خرید داره و در سرعت بیشتر ، موثره ؟ مودم مد نظرم با نام :

Linksys modem WAG54G2 هستش !

4 - و سوال اخرم اینکه :

راستش از اونجاییکه سرویس دهنده اینترنت شهرم ( یکی از 2 شرکت ) از اقوام بوده و یه جورایی میتونم در تنظیماتش دخالت داشته باشم ! و الانم سرعتم روی 1024 هستش ! وقطعات سخت افزاری سیستمم ، در حد مطلوبی هستند !

با این تفاسیر ! میخواستم اساتید هر گونه تنظیمات یا دستکاری در مخابرات یا نمیدونم ( مثلا سرور میگن یا .. ) خلاصه هر کاری که میشه کرد تا سرعتمو بالاتر ببرمو لطفا برام توضیح بدن و حتی اگه خودمم سر در نیارم از روی دستور العمل های اساتید نسخه برداری کرده و در اختیار کارمندان شرکت ، قرار میدم تا برام ردیفش کنن ! خلاصه هر کاری که میشه کرد چه در سیستمم و چه در شرکت سرویس دهنده ! رو لطف کرده و بیان کنند تا ببینیم این سرعت ایا مطلوب میشه یا نه !

چون در حال حاضر با اینکه روی 1024 هستش ! ولی من رضایتی ندارم و در عمل هم گاهی حدود 700 تا 1000 میشه و گاهی هم 500 تا 200 !

شرمندم که سوالاتم فراوان و طولانی شدند ! امیدوارم اساتید پاسخ های کامل و مفصلی داده و حدالمقدور زحمت بکشند و پاسخ های خلاصه شده و کوتاه رو کمی وسعت بدهند تا در نهایت شاهد بازده در خوری باشیم ! متاسفانه در گذشته هم سوالاتی مشابه رو در فروم های دیگه داشتم که هیچ یک از پاسخ های داده شده ، کامل نبوده و در حد چند کلمه خلاصه شده بودند و دردی رو دوا نکردن ! صمیمانه از زحمات تون ممنون و متشکرم !

کوچیک شما / فرامرز
    Last edited by faramarzd; 27-05-2009 at 09:05.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

فراموش کردم بپرسم که آیا تنظیمات مربوط به اکسپلورر رو بایستی در زمانی که سرویس ADSL فعال شد انجام داد یا اینکه بصورت آفلاین و یا دیال آپ هم میشه این تنظیمات رو انجام داد ؟ و در صورتی که این تنظیمات صورت گرفت آیا بغیر از اکسپلورر میتوان از مرورگرهایی مانند اپرا و فایر فاکس هم استفاده کرد ؟ و سوال آخر اینکه آیا میتوان یک کانکشن برای دیال آپ هم داشت یا همانطور که فرمودید کانکشن دیگر باستی کلا" حذف شود ؟
    اون تنظیمات اکسپلورر نیست..تنظیمات مودمتون هستش
    هر وقت مودم در اختیارت باشه میتونی تنظیم کنی و ربطی به وصل بودن یا نبود ADSL نداره
    تاکید میکنم برای این کار اصلا نیازی نیست شما به اینترنت وصل باشین.......

با همه مرورگرها میشه ولی ممکنه بعضی از مرورگرها با برخی از مودمها مشکل داشتن باشن و کنسول مودم را به خوبی نشون ندن
    شما وقتی که ADSL دارین دایال آپ به چه دردت میخوره؟؟؟
    بلی میتونی داشته باشی ولی به کارت نمیاد دیگه

10. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید ! اقا خسته نباشید ! راستش این اولین باره که قبل از طرح سوالی یک تاپیک رو بصورت کامل مطالعه نمیکنم ! البته مسلما وقت گیره و اکثرا شب تا صبح ادمو درگیر میکنن و گاهی ادمو از کار و زندگی میذارن ! ولی خب چه میشه کرد !

حالام برای اولین بار قبل از اتمام و مطالعه کامل مطالب این تاپیک ، خواستم از اساتید خواهش کنم تا سوالات حقیر رو پاسخ بدهند !

سوالات من به این شرح هستند :

1 - کلا راه هایی که میشه سرعت نت رو در ویستا و سون 64 بیتی بهینه کرد و یا تنظیمات داخلی ویندوز برای این منظور رو بفرمایید !

2 - ایا مودم ها در سرعت نت تاثیری دارند ؟ مثلا اگه یک مودم گرون قیمت خریداری بشه ، ایا میشه انتظار سرعت بهتری رو داشت ؟

3 - یه مودمی بدجوری چشممو گرفته ! خواستم از دوستان در موردش اطلاعاتی بگیرم ! که کلا ایا ارزش خرید داره و در سرعت بیشتر ، موثره ؟ مودم مد نظرم با نام :

Linksys modem WAG54G2 هستش !

4 - و سوال اخرم اینکه :

راستش از اونجاییکه سرویس دهنده اینترنت شهرم ( یکی از 2 شرکت ) از اقوام بوده و یه جورایی میتونم در تنظیماتش دخالت داشته باشم ! و الانم سرعتم روی 1024 هستش ! وقطعات سخت افزاری سیستمم ، در حد مطلوبی هستند !

با این تفاسیر ! میخواستم اساتید هر گونه تنظیمات یا دستکاری در مخابرات یا نمیدونم ( مثلا سرور میگن یا .. ) خلاصه هر کاری که میشه کرد تا سرعتمو بالاتر ببرمو لطفا برام توضیح بدن و حتی اگه خودمم سر در نیارم از روی دستور العمل های اساتید نسخه برداری کرده و در اختیار کارمندان شرکت ، قرار میدم تا برام ردیفش کنن ! خلاصه هر کاری که میشه کرد چه در سیستمم و چه در شرکت سرویس دهنده ! رو لطف کرده و بیان کنند تا ببینیم این سرعت ایا مطلوب میشه یا نه !

چون در حال حاضر با اینکه روی 1024 هستش ! ولی من رضایتی ندارم و در عمل هم گاهی حدود 700 تا 1000 میشه و گاهی هم 500 تا 200 !

شرمندم که سوالاتم فراوان و طولانی شدند ! امیدوارم اساتید پاسخ های کامل و مفصلی داده و حدالمقدور زحمت بکشند و پاسخ های خلاصه شده و کوتاه رو کمی وسعت بدهند تا در نهایت شاهد بازده در خوری باشیم ! متاسفانه در گذشته هم سوالاتی مشابه رو در فروم های دیگه داشتم که هیچ یک از پاسخ های داده شده ، کامل نبوده و در حد چند کلمه خلاصه شده بودند و دردی رو دوا نکردن ! صمیمانه از زحمات تون ممنون و متشکرم !

کوچیک شما / فرامرز
    1. چنین چیزی وجود نداره و واقعیت نداره.
    2. خیر
    3. مودم خوبیه. مودم تاثیری در سرعت نداره
    4. طولانی بود فرصت نکردم بخونمش باید برم بخوابم..... اساتید دیگر کمکت میکنن

12. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اون تنظیمات اکسپلورر نیست..تنظیمات مودمتون هستش
    هر وقت مودم در اختیارت باشه میتونی تنظیم کنی و ربطی به وصل بودن یا نبود ADSL نداره
    تاکید میکنم برای این کار اصلا نیازی نیست شما به اینترنت وصل باشین.......

با همه مرورگرها میشه ولی ممکنه بعضی از مرورگرها با برخی از مودمها مشکل داشتن باشن و کنسول مودم را به خوبی نشون ندن
    شما وقتی که ADSL دارین دایال آپ به چه دردت میخوره؟؟؟
    بلی میتونی داشته باشی ولی به کارت نمیاد دیگه

سلام
    ممنون از راهنماییتون ، اما بنده تمامی تنظیمات رو انجام دادم تا جایی که بایستی صفحه اینترنت اکسپلورر رو باز میکردم و آی پی 192.168.1.1 رو وارد میکردم زمانی که اینکار رو انجام میدادم درخواست کانکت شدن میداد و کلا" تنظیمات نیمه کاره می ماند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من درایور مودمو پیدا کردم حالا خواهشمندم روش راه اندازی adsl رو در ویستا توضیح بدید خوهشا حداقل یکی به این ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بره چون برای خودم باز نمیشه واون فایل pdf مربوط به ویستا رو دانلود کنه ویه جا دیگه اپلود کنه

این اروره دیگه چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •