تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 577 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام،
    جدیدا مشکل رزولیشن پیدا کردم ، چجوری درست میشه؟ کارت گرافیک نصبه مانیتورم سامسونگ.

اینم خروجی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشید
    می خوام پس از اتصال به وایرلس کانکشن ....
    یک PPPoe کانکشن بسازم و بعد از اتصال به وایرلس با این کانکشن به لن وصل بشم......
    چکار باید کنم؟

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

من خیلی وقت پیش مشکلی پیش اومد که مجبور شدم هارد وپارتیشن بندی کنم. این کار رو با سی دی اوبونتو ۹٫۱۰ انجام دادم حالا لازم شده که ویندوز هم نصب کنم. موقع پارتیشن بند یه پارتیشن هم برای وینوز درست کردم. پارتیشن اول برای ابونتو دومی برای home سومی: swap، چهارمی هم برای ویندوز، سه تا هم برای آرشیو
    ولی چند وقت پیش که خواستم ویندوز نصب کنم، موقعی که می خوام پارتیشن رو انتخاب کنم میگه این پارتیشن نمی دونم چی چی نداره ( فکر کنم یه سری فایل خاص بود چون خیلی وقت پیش بود یادم نمیاد) و باید این پارتیشن رو دیلت کنم یکی دیگه درست کنم هم همین کار رو می کنم باز هم مشکل حل نمیشه بعدش هم دیگه اوبونتو بالا نمیومد و مجبور شدم دوباره اوبونتو رو نصب کنم
    نمی دونم مشکل از چیه لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من خیلی وقت پیش مشکلی پیش اومد که مجبور شدم هارد وپارتیشن بندی کنم. این کار رو با سی دی اوبونتو ۹٫۱۰ انجام دادم حالا لازم شده که ویندوز هم نصب کنم. موقع پارتیشن بند یه پارتیشن هم برای وینوز درست کردم. پارتیشن اول برای ابونتو دومی برای home سومی: swap، چهارمی هم برای ویندوز، سه تا هم برای آرشیو
    ولی چند وقت پیش که خواستم ویندوز نصب کنم، موقعی که می خوام پارتیشن رو انتخاب کنم میگه این پارتیشن نمی دونم چی چی نداره ( فکر کنم یه سری فایل خاص بود چون خیلی وقت پیش بود یادم نمیاد) و باید این پارتیشن رو دیلت کنم یکی دیگه درست کنم هم همین کار رو می کنم باز هم مشکل حل نمیشه بعدش هم دیگه اوبونتو بالا نمیومد و مجبور شدم دوباره اوبونتو رو نصب کنم
    نمی دونم مشکل از چیه لطفا راهنمایی کنید
    باید بیشتر اطلاعات بدید وارور روهم دقیق بگید فکرکنم الان Primary part. 1 شما / هست و بقیه پارتیشن ها روی Extended part. شما هستند بهترین حالت اینه که ویندوز رو روی Primary part. تون نصب کنید وبقیه رو روی extended part الان ظاهرا لینوکس هم دارید خروجی fdisk -l هم بزارید بدنیست

5. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

باشه تا چند روز دیگه رو primary امتحان میکنم ببینم چی میشه فعلا سی دی ویندوز ندارم اون فرمان هم که گفتید هیچ خروجی ای نداشت و فقط می رفت خط بعدی حتی ارور هم نمیداد

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشید
    یک PPPoe کانکشن بسازم و بعد از اتصال به وایرلس با این کانکشن به لن وصل بشم......
    چکار باید کنم؟

با این روش رفتم ، جواب نداد :
    sudo pppoeconf

من می خوام دو کانکشن هم زمان به نت وصل بشن.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشید
    چکار باید کنم؟

با این روش رفتم ، جواب نداد :
    sudo pppoeconf

من می خوام دو کانکشن هم زمان به نت وصل بشن.
    دقیقا متوجه منظورتون نشدم، یعنی شما می خواهید با یک ارتباط وایرلس به یک شبکه ی لن که مجهز به کارت وایرلس هست متصل بشید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا اينترنت ديال آپ داشتم با اوبونتو زاحت متصل ميشدم به نت و الان كه adsl گرفتم با پورت lan ميخوام كانكت شم كارت شبكه را ميشناسه كانكشن هم براش ميسازم از طريق دستور pppoeconf ولي وقتي كه موزيلا را باز ميكنم كه استفاده كنم هيچ صفحه اي را باز نمي كنه !!!!!!
    مشكل از چيه لطفا كمكم كنيد !!!!؟؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دقیقا متوجه منظورتون نشدم، یعنی شما می خواهید با یک ارتباط وایرلس به یک شبکه ی لن که مجهز به کارت وایرلس هست متصل بشید؟

خیر من می خوام از طریق لپتاپم به روتر ADSL متصل بشم ،
    خوب خیلی راحت میشه بهش وصل شد ،
    اما بعد از اتصال با این کاکنکشن می خواهم با یک PPPOE کانکشن ، باز هم به همون روتر وصل شم ، دو اتصال همزمان.

دقیقا مثل دانشگاه ها که سیستم وایرلس دارن.
    ابتدا با وایرلس به سیستم وصل میشید و بعد با یک V-P-N کانکشن برای چک کردن رمز ورود به سیستم وصل میشید.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا اينترنت ديال آپ داشتم با اوبونتو زاحت متصل ميشدم به نت و الان كه adsl گرفتم با پورت lan ميخوام كانكت شم كارت شبكه را ميشناسه كانكشن هم براش ميسازم از طريق دستور pppoeconf ولي وقتي كه موزيلا را باز ميكنم كه استفاده كنم هيچ صفحه اي را باز نمي كنه !!!!!!
    مشكل از چيه لطفا كمكم كنيد !!!!؟؟؟!!!
    خیر من می خوام از طریق لپتاپم به روتر ADSL متصل بشم ،
    خوب خیلی راحت میشه بهش وصل شد ،
    اما بعد از اتصال با این کاکنکشن می خواهم با یک PPPOE کانکشن ، باز هم به همون روتر وصل شم ، دو اتصال همزمان.

دقیقا مثل دانشگاه ها که سیستم وایرلس دارن.
    ابتدا با وایرلس به سیستم وصل میشید و بعد با یک V-P-N کانکشن برای چک کردن رمز ورود به سیستم وصل میشید.
    در مورد هر دو مشکل بگم، نمی دونم چرا کار رو می خواهید سخت کنید و به دستورات بکشونید!
    در مورد لن، که کافی هست سیم شبکه را وصل کنید و سیستم خودش تنظیم میشه با همه چیز، کاری که من از 4 سال پیش انجام می دم! سال 2005 و با سیستم 6.06 اوبونتو سیم لن رو می زدم به دستگاه و خود سیستم IP می گرفت و بدون مشکل به اینترنت وصل میشدم!
    در مورد وایرلس کار ساده تر هم هست! کافی هست روی آیکون وایرلس کلیک کنید در لیست شبکه های موجود شبکه ی خودتون رو انتخاب کنید و متصل شید!

حالا نمی دونم چه اصراری هست که از دستورات pppoe و غیره استفاده کنید وقتی رابط گرافیکی کامل هست!
    اگر با پیغام خطا روبرو هستید، بحث جداست، پیغام رو بگید تا بررسی کنیم با هم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •