تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 1137 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

پس این طور که پیداست برای فیزیک 3 اندیشه سازان عالیه ...اما من چون باید معدل کتبی دیپلم را بالا بیارم دارم از کتاب غلامعلی محمودزاده استفاده میکنم ...به نظر شما کار درستی میکنم؟!!!!
    مطمعن باش بهترين انتخاب رو انجام دادي .

براي حسابان هم مبتكران ( محمود نصيري ) فوق العادست . البته سبك تمرين حل كردنش يخورده آدم رو به شك و ابهام ميندازه ولي دانش آموزي كه تو سال دوم مشكلي نداشته راحت ميتونه اين كتاب رو بخونه .

2. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

نه امیر جون اصلا اینجوری نیست فقط با یه کتاب که نمیشه مقایسه کرد مثلا فیزیک سفید گاج خیلی خوب کارکرده ولی یه استثنا تو انتشارات هست اونم انتشارات اندیشه سازان من تا به حال کتابی از اندیشه سازان ندیدم که ضعف داشته باشه تا اونجایی هم که از بچه های این فروم شنیدم همه از اندیشه سازان راضی هستن حالا کسی میدونه دلیل اصلیش چیه؟ چرا انتشارات جدید مثل اندیشه سازان قدیم نیستن؟ یعنی فقط بخاطر فرهاد میثمی؟ کسی میدونه دلیل اصلی واگذاری اندیشه سازان به مبتکران چی بوده؟

من هم روی کتابهای اندیشه سازان کتاب ندیدم . تمام نویسنده هاش یا دکترند یا مهندس مثل مهندس بهمن بازرگانی یا مهندس فرهاد ابولقاسمی یا دکتر نونهال آذر و دکتر سبطی و .... . آقای فرهاد میثمی هم که وقتی مقدمه های کتابش رو میخوندما کیف میکردم . راستی کسی آدرسی از این آقای فرهاد میثمی داره؟ من میخوام بهش یه نامه بدم هر چند الان عصر نامه نیست . خلاصه میخواستم باهاش درد ودل کنم . علل اصلی از هم گسسته شدن اندیشه سازان رو نمیدونم شاید داخلی بوده یا استقبال نشده . شاید هم دلیلش گسترش یه سری از انتشارات ها مثل گاج یا قلم چی باشند که فقط مداد رنگی دادن بیرون .

4. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام دوستان کنکوری عزیزم و سایر دانش اموزان سال سوم و دوم و اول دبیرستان و راهنمایی و ابتدایی

خب امتحانات دی ماه پیش دانشگاهی تقریبا از 10 دی شروع میشه . حالا نمیدونم کی تموم میشه . شاید حدود 15 روز طول بکشه که درست میشه 25 دی ماه . انتشارات رمزینه هم گفته میاد تو بازار کتاب کلاس دیفرانسیل 2 . خب آیا همه شما توی تهران زندگی میکنید ؟. حداقل یک یا دو هفته طول میکشه که کتاب فروشی های شهر شما کتاب رو سفارش بدن و بیارن . که دیگه میشه اول بهمن و معلم کلی از فصلهای مشتق و کاربرد و مشتق رو درس داده رفته تو مدرسه . و شما هم اگه در زمانی که گفتم یعنی حدود اول بهمن کتاب به دستتون برسه میخواهین دروسی که معلم درس داده رو بخونین . درسته ؟ که باز هم در حین خوندن شما معلم داره پیش میره .
    پس اینقدر بی خیال نباشین . مثل اینکه تا پایان کنکور میخواهین هی کتاب بگیرین نه ؟. چی فکر کردین پیش خودتون ؟ فکر کردین اینا به فکر کنکور من و شما هستند ؟ تا حالا چندین پست من دیدم که دوستان هی زنگ زدند و سراغ گرفتند اما خبری نیست
    پس بهتر دست بجنبید . همه چی رو الکی نگیرین

حداقل کتابهای خوب در بازار یکی کتاب آقای نونهال آذر هست که زیاد آموزش نداره ولی نکات خوبی داره . اما یکی ممکنه بگه که این کتاب اصلا کافی نیست و درست هم میگه . خب گزینه بعدی کتاب آقای محمود نصیری که خیلی حجمش زیاده و اصلا خوندنش عاقلانه نیست . گزینه بعدی میمونه خوشخوان جلد دو . این کتاب رو من برای دوستان پیشنهاد میکنم . فقط تستهاشو اگه خواستید نزنید . چون تستهاش تالیفی هستند و تقریبا وقتتون رو میگره ولی اگه خواستید برای تمرین چندتاشو حل کنید . در این کتاب حتی ریاضیا ت پایه هم خیلی خوب گفته شده . دوستانی که یه جزوه ی امار خوب هم میخوان در این کتاب هست و داری تستهای مختلفی برای آمار میباشه که برای کنکور کافیه . چون تو کنکور از آمار 2 تا سوال بیشتر نمیاد . پس لازم نیست که از امار خیلی تست حل کنید .
    گزینه بعدی که میمونه کتاب دیفرانسیل انتشارات مدرسه هست که یه جلده . در قسمت دیفرانسیل 2 به خصوص بخش انتگرال خیلی خوب کار کرده .

یه کی از دوستان هم یه سوالی کرد در مورد کتاب دو جلدی آموزش حسابان آقای عباس امیدوار که کدومش خوبه .
    با عرض تاسف باید بگم که دوست عزیز این سوال خوبی نیست که شما میپرسید . شما میخواین کتابو بخونید نه من و دوستان دیگه
    شما کتاب خوب خواستید و من هم معرفی کردم در چندین پست قبلی اگه یادتون باشه . هر دو جلد عالیه . بهتر ه این کتاب رو بخونید تا کتاب آقای نصیری رو . اگه وقت زیاد داشتید میتونید بعد از اتمام اون کتاب اقای نصیری رو بخونید یا اصلا هر دو رو با هم پیش ببرید

امیدوارم کمکی به دوستان کرده باشم . در خدمتم

برقرار باشید و سبز

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام دوستان
    پس این طور که پیداست برای فیزیک 3 اندیشه سازان عالیه ...اما من چون باید معدل کتبی دیپلم را بالا بیارم دارم از کتاب غلامعلی محمودزاده استفاده میکنم ...به نظر شما کار درستی میکنم؟!!!!
    برای جبر کتاب مبتکران ،اون که عکس هندونه است،را خریدم ...خدا کنه پشیمونم نکنه!!!
    برای امار من پارسال از گاج سفید استفاده کردم و کتاب خوبی بود ولی چون کتابهای دیگه را نخونده ام نمیدونم نظر کاملی برای این درس بگم !!!!
    برای زبان فارسی نتیجه گرفتم که باید همگامان را بخرم ...هرچند تا حالا از کتابهاش استفاده نکرده ام اما شما دوستان گفتید خوبه!!!!پس حتما میگیرممن خودم از گاج سبز استفاده میکنم و راضیم اما یه بدی داره اینه که در تستهای تالیفیش بعضی از سوالهاش واقعا مشابه هم اند و وقت تلف کردنه زدن اون تستهاش و سوالهاش زیاد تنوع ندارن اما چون نکات هر درس را گفته و سوالهای کنکور و امتحان نهایی را اورده ،به درد من میخوره !!!
    این کتاب حسابان عباس امیدوار عالیه ،..درس را خوب مفهیمدم و مثالهای خوبی داره و اگه مثل من سال سومی هستید پیشنهاد میکنم برای فهمیدن بهتر از این کتاب استفاده کنید ..اما علاوه بر این من کتاب محمود نصیری را هم اول سال خریدم ..اما انگار پشیمونمچون بعضی از مطالبش را که میخونم برم سوال ایجاد میشه و بعضی مواقع نمیدونم یه جوابی را که به دست میاره از کجا اومده !!!!ولی ای کاش عباس امیدوار جواب اون قسمتهای ""مهارت در تمرین "" را میداد چون سوالهای توپی در اون قسمته و من همیشه دوست داشته ام این جور سوالهایی حل کنم!!اما حیف که جواب نداره تا ببینم درست حل کرده ام یا نه!!!

انشا اله که درست حل کرده ای اما تمرینات اون خیلی کمه و تعداد تمرینات بیشتری نیاز مندی . برای اینکه حداقل متوجه بشی که درست حل کردی یا نه باید ببینی که یک سوال کدوم موضوع از درس رو مورد سوال قرار داده و بری مثالهای مشابه و نزدیک به اون رو ببینی و متناسب با مفهومها سوالات رو حل کنی . خیلی کتاب خوبیه
    اگه توجه کنی اقای امیدوار در پاسخگویی سوالات تستی حسابان قلم چی هم همکاری داشته . ( اسامی پاسخ گویان رو یه بار ببینید )

7. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

آقای فرهاد میثمی هم که وقتی مقدمه های کتابش رو میخوندما کیف میکردم . راستی کسی آدرسی از این آقای فرهاد میثمی داره؟
    منم عاشق مقدمه های فرهاد میثمی ام هرکتابی هم از اندیشه سازان گرفتم اول مقدمه اش خوندم منم خیلی مشتاقم بدونم فرهاد میثمی الان چیکار میکنه

9. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم روی کتابهای اندیشه سازان کتاب ندیدم . تمام نویسنده هاش یا دکترند یا مهندس مثل مهندس بهمن بازرگانی یا مهندس فرهاد ابولقاسمی یا دکتر نونهال آذر و دکتر سبطی و .... . آقای فرهاد میثمی هم که وقتی مقدمه های کتابش رو میخوندما کیف میکردم . راستی کسی آدرسی از این آقای فرهاد میثمی داره؟ من میخوام بهش یه نامه بدم هر چند الان عصر نامه نیست . خلاصه میخواستم باهاش درد ودل کنم . علل اصلی از هم گسسته شدن اندیشه سازان رو نمیدونم شاید داخلی بوده یا استقبال نشده . شاید هم دلیلش گسترش یه سری از انتشارات ها مثل گاج یا قلم چی باشند که فقط مداد رنگی دادن بیرون .
    حتی آقای سبطی و آقای ابولقاسمی و ... دلیل تعطیلیه انتشارات رو نمی دونن.

11. 3 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

حتی آقای سبطی و آقای ابولقاسمی و ... دلیل تعطیلیه انتشارات رو نمی دونن.
    واقعا امین جون از خودشون پرسیدی یا کسی بهت گفته؟
    نمیدونی الان فرهاد میثمی مشغول چه کاریه؟ خیلی دوست دارم بدونم الان داره چیکار میکنه

13. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم

شرط ورود به دانشگاه های بین الملل که از طریق کنکور سراسری عضو می گیره چیه؟؟؟؟؟

برای ثبت نام بین الملل باید کدوم گزینه را وارد کنم تو ثبت نام اینترنتی؟؟؟؟؟

درصد قبولی تو کنکور زبان چقدر می تونه باشه؟؟؟؟؟
    خیلی سخته؟؟؟؟

سریع لطفا جواب بدید

15. این کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها یه نظر بدید :

می خوام اینا رو عوض کنم :

تستی شیمی آبی قلم چی 2 و 3 و پیش 1 و 2

تست دین و زندگی جامع رمزینه

آموزش حسابان محمود نصیری

آموزش تحلیلی سبز قلم چی فکر کنم مولفش کاظمی

به نظرتون چیزی رو از دست نمی دم؟؟

اینارم می خوام بگیرم

تست آمار ( گاج سفید ) (مولفش کیه؟)
    آموزش حسابان عباس امیدوار جلد 1 و 2
    آموزش هندسه تحلیلی عنایت الله کشاورزی ( گاج سبز)
    آموزش جبر و احتمال مبتکران ( همون عکس هندونه --- مولفش کیه؟)

اگه بتهر سراغ دارید معرفی کنید

با تشکر

17. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

آموزش جبر و احتمال مبتکران ( همون عکس هندونه --- مولفش کیه؟)

با تشکر
    مولف این کتاب اقایان عطاا..صادقی و مهندس فرهاد ابوالقاسمی هستند من هم تازگی این کتاب را خریده ام و میخواهم برای پس فردا که امتحان دارم از فردا شروع به خوندن این کتاب کنم

دوستان یه سوال بی رط داشتم :میخواستم ببینم کسی میدونه عکس مولفان کتابهای کمک اموزشی را از کجا گیر اورد؟!!مثلا خیلی کنجکاوم یه بار بهمن بازرگانی را عکسشو ببینمفقط من این عباس امیدوار را از سایت مبتکران دیدم! اصلا کلا چه جوری میشه با مولفان کتب کمک اموزشی ارتباط برقرار کرد ؟!

19. این کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •