و خبر جدید اینکه پارس آنلاین ما هم وصل شد
فعلا نقد 1 ساعتمو مینویسم تا بعد شبو روزو همه چیشو تست کنم
اول اینکه این جور که فهمیدم تازه ریسلر 2 شنبه شب ثبت کرده چون 2شنبه که من زنگیدم به پارس گفت همچین شماره ای ثبت نشده بعد زنگیدم ریسلر گفت پیگیری میکنم بعد گفت پشتیببانی اشتباه کرده دوباره زنگیدم پارس گفت همین 1 ساعت پیش تازه ثبت شد
5 شنبه هم وصل شده که زنگ زدند من جواب نداده بودم و امروز یوزر و پسورد رو گرفتم
خوب بریم سر نفدش:
اول اینکه میگند سرعت 256 فیکس رو 200 هستو غیره غلط کرد هر کی گفت فعلا تو این 1 ساعته من چندین بار تست کردم بین 100 تا 200 هست و نه 200 معمولا 150-160 میتابه
دوم پینگش که من نمیدونم چرا پینگ رو اسپید تست و پینگ تست بالا میزنند اما اصلا این جور به نظر نمیرسه و اگه از من بپرسند میگم تاخیرش یک سوم پیشگامانم نیست و خیلی زودتر پاسخ میده-----نمیدونم شایدم چون سرعتش بالاست اما من به محضی که روی یه لینک کلیک میکنم تو 1 ثانیه باز میکنه
پشتیبانی هم از صبح تاحالا 100 بار زنگیدم1 بار اینکه چرا چراغ اینترنتم روشن نمیشه (به کسی نگیدا سیم تلفنو زده بودم به مودم دایل آپ اصلا حواسم نبود )
برا dns هم زنگیدم 2 بار-پشتیبانیش خیلی خوبو با کلاس خوب جواب داد (شایدم چون گلایه نکردمو شماره dns میخواستم با حوصله جواب داد)
خیلی هم با ادب جواب میدند(همشون میگند:مثلا امیری هستم چه جوری میتونم کمکتون کنم؟)
ولی نفهمیدم چرا همش دفتر تهران جواب میده و واسه dns پرسید از کدوم شهرید ؟ولی خیلی خنگ بود از لحجم نفهمید
و اینکه مارک مودممو آخر راهنماییاش پرسد ---به نظرتون چرا ؟نکنه میخواد از خودش نگرفتم سرعتمو کم کنه ؟؟؟
ولی چه جالب همه چیز اونجا ثبت شده هست و از همون جا قطعی وصلیشو بررسی میکنه
راستی کسی بلده چه جوری پینگ بگیرم ؟چند تا عدد تا هی گفت پینگ بگیر منم روم نشد بگم بلد نیستم گفتم حالا میگه من دخترم بلدم تو که پسری بلد نیستی ؟گفتم بگو تو این ipv4 چی بزنم
یه مورد عجیب دیگه بگم اینکه پیشگامان همیشه 2 تا dns میگفت اما این هی فکر میکرد یه چیزایی تو کامیوترش میزد ادامشو میگفت
راستی یادم رفت اینم اولین تست ما از پارس آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]