تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 309 از 577 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

و خبر جدید اینکه پارس آنلاین ما هم وصل شد

فعلا نقد 1 ساعتمو مینویسم تا بعد شبو روزو همه چیشو تست کنم

اول اینکه این جور که فهمیدم تازه ریسلر 2 شنبه شب ثبت کرده چون 2شنبه که من زنگیدم به پارس گفت همچین شماره ای ثبت نشده بعد زنگیدم ریسلر گفت پیگیری میکنم بعد گفت پشتیببانی اشتباه کرده دوباره زنگیدم پارس گفت همین 1 ساعت پیش تازه ثبت شد

5 شنبه هم وصل شده که زنگ زدند من جواب نداده بودم و امروز یوزر و پسورد رو گرفتم

خوب بریم سر نفدش:

اول اینکه میگند سرعت 256 فیکس رو 200 هستو غیره غلط کرد هر کی گفت فعلا تو این 1 ساعته من چندین بار تست کردم بین 100 تا 200 هست و نه 200 معمولا 150-160 میتابه

دوم پینگش که من نمیدونم چرا پینگ رو اسپید تست و پینگ تست بالا میزنند اما اصلا این جور به نظر نمیرسه و اگه از من بپرسند میگم تاخیرش یک سوم پیشگامانم نیست و خیلی زودتر پاسخ میده-----نمیدونم شایدم چون سرعتش بالاست اما من به محضی که روی یه لینک کلیک میکنم تو 1 ثانیه باز میکنه

پشتیبانی هم از صبح تاحالا 100 بار زنگیدم1 بار اینکه چرا چراغ اینترنتم روشن نمیشه (به کسی نگیدا سیم تلفنو زده بودم به مودم دایل آپ اصلا حواسم نبود )
    برا dns هم زنگیدم 2 بار-پشتیبانیش خیلی خوبو با کلاس خوب جواب داد (شایدم چون گلایه نکردمو شماره dns میخواستم با حوصله جواب داد)

خیلی هم با ادب جواب میدند(همشون میگند:مثلا امیری هستم چه جوری میتونم کمکتون کنم؟)

ولی نفهمیدم چرا همش دفتر تهران جواب میده و واسه dns پرسید از کدوم شهرید ؟ولی خیلی خنگ بود از لحجم نفهمید

و اینکه مارک مودممو آخر راهنماییاش پرسد ---به نظرتون چرا ؟نکنه میخواد از خودش نگرفتم سرعتمو کم کنه ؟؟؟

ولی چه جالب همه چیز اونجا ثبت شده هست و از همون جا قطعی وصلیشو بررسی میکنه

راستی کسی بلده چه جوری پینگ بگیرم ؟چند تا عدد تا هی گفت پینگ بگیر منم روم نشد بگم بلد نیستم گفتم حالا میگه من دخترم بلدم تو که پسری بلد نیستی ؟گفتم بگو تو این ipv4 چی بزنم

یه مورد عجیب دیگه بگم اینکه پیشگامان همیشه 2 تا dns میگفت اما این هی فکر میکرد یه چیزایی تو کامیوترش میزد ادامشو میگفت

راستی یادم رفت اینم اولین تست ما از پارس آنلاین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام به دوستان

بچه ها اینجا کسی هست آسیا تک داشته باشه ؟ من شنیدم خیلی خوبه کیفیتش لطفا اگه کسی داره یه تست بزاره و ساعت شبانه را هم اعلام کنه

توی این تاپیک پست اول یکی گفته که خیلییییی پینگش افتضاحه ولی سرعت دانلودش توپه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

چند تا چیز دیگه کشفیدم بگم:

مگه Downstream SNR مربوط به کیفیت خط نیست پس چرا قبلا 25 یود حالا 35 شده ؟یعنی کیفیت خط بالا رفته ؟؟

خطمم روی Upstream Speed 509 kbps (Interleave)
    Downstream Speed 2048 kbps (Interleave)
    بسته شده ---کاش زود شب میشد ببینم چه جوریه وای چی میشه اگه سرعت شبمم همین باشه 2.5 حلال وار زدم تو رگ

وای 1 هفته اینترنت نداشتم تازه قدرش اومده دستم سلولا مغزم حال اومد

6. 2 کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من میخوام تازه adsl بگیرم .
    میخوام ببینم کدوم شرکت را پیشنهاد می کنید که قیمتش تقریبا ماهی 12000 تومن ( حالا تا دو تومن اینور اونور چیزی نیست ) و
    سرعت روزانه خوب و مهم تر از همه شبانه پرسرعت داشته باشه .
    البته خودم پیشگامان را دیدم قیمتهاش خوب بود ولی مثل این که کسی جدیدا تعرفه های جدید را تست نکرده و یک چیز دیگه هم این که سرعت شبانش 15.5 کم هست. من میخوام بتونم شبی حداقل 800 مگ با سرعت 128 دانلود کنم که میشه به عبارتی سرعت حدودا 40-45
    حالا اگه کسی یک شرکت خوب معرفی کنه خیلی ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان من میخوام تازه adsl بگیرم .
    میخوام ببینم کدوم شرکت را پیشنهاد می کنید که قیمتش تقریبا ماهی 12000 تومن ( حالا تا دو تومن اینور اونور چیزی نیست ) و
    سرعت روزانه خوب و مهم تر از همه شبانه پرسرعت داشته باشه .
    البته خودم پیشگامان را دیدم قیمتهاش خوب بود ولی مثل این که کسی جدیدا تعرفه های جدید را تست نکرده و یک چیز دیگه هم این که سرعت شبانش 15.5 کم هست. من میخوام بتونم شبی حداقل 800 مگ با سرعت 128 دانلود کنم که میشه به عبارتی سرعت حدودا 40-45
    حالا اگه کسی یک شرکت خوب معرفی کنه خیلی ممنون میشم

خوب با این قیمتای کمی که داده شما میتونی سرعت 1 مگ بگیری اون وقتی به جا 800 مگ شبی 1500 مگ میگیری

من امروز 256 پارسم وصل شده سرعتم اول کار از 100 تا 190 بود اما الان 190 فیکس شده(یه جورایی انگار خطم آب بندی نشده بود)

الانم در حین دانلودم والا خیلیییییییییییییی متغیره پیشگامان قبل از اینکه سرعتا رو کم کنه سرعتش فیکسه فیکس بود بعدم که کم کرد فیکس بود یعنی وقتی تو ریزکارکرد اون نمودار قرمز که سرعت جاری رو نشون میداد میدیدم حتی 1 کیلو بایتم پاینو بالا نمیرفت اما نمیدونم چرا الا این از 26-27 تا تا 190 تا متغیره از 1 تا 1:45 میانگین رو 120 بود بعدش دیگه رو 50 تا 60 هست البته بازم هی 20 میشه بعد 200 میشه بعد 150 میشه انگار حال خوشی نداره اما از 1 تا 3:15 دقیقه فعلا 492 مگابایت گرفتم که تا همین جاش خدارو شکر خیلی بهتر از پیشگامان بوده

9. 3 کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خوب دیشبم اولین شب پارس آنلاینیم گذشت فیکس 800 مگ گرفتم اصلا اون چیزی که میگفتندو من انتظارشو داشتم نبود حتی به سرویس 128 سابق پیشگامانم نمیرسید اما خوب اگه بخوایم با شبی 300 مگ اواخر سرویسم مقایسه کنیم تقریبا 3 برابر دانلود داره البته 100 تا دیگه میتونستم دانلود کنم چون خیلی وسطش قطع میکردمو وبگردی میکردم

تازه تا 7 رایگان بوده من تا 6 دانلود کردم از شانس من از جا سرویس میگیرم زمانی که نباید رایگان باشه رایگان میشه 6 صبح سرعت بازم روی 150 تا 180 بود و اگه میخواستم تا 7 دانلود کنم دست کم 500 تا دیگه میگرفتم ولی خوب خیلی ریسک داشت چون اگه وسطش یهو پولی میشد کلی از اکانتم کم میشد

در کل بد نبود زیادم جالب نبود و نسبت به پیشگامان شی 300 مگ عالی بود تا ببینیم شبای دیگه چی میشه

11. 2 کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه های اصفهان سلام.
    اگه بتونید شبی 3Gig از اینترنت بگیرید بعد از مثلا 20 روز دیگه نمودونی از اینترنت چی بگیری .
    حالا یکی به من کمک کنه چی بگیریم.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بچه های اصفهان سلام.
    اگه بتونید شبی 3Gig از اینترنت بگیرید بعد از مثلا 20 روز دیگه نمودونی از اینترنت چی بگیری .
    حالا یکی به من کمک کنه چی بگیریم.

تو بگو از کجا سرویس داری که شبی 3 گیگ میتونی دانلود کنی اگه گفتی من برات یه لیست دانلود میزارم که تا آخر عمرتم شبی 100 گیگ بگیری کم بیاری

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

اره علي جان راست ميگه اين idm من داغون شد با اين صف انتظار دانلود
    كلي لينك گذاشتم از رپيباز با شبي ٥٠ تا كه نميشه دانلود كرد لا مصب هي تاريخ لينك هايي كه خيلي موندند تموم ميشه بايد دو ساعت برم دنبال لينك جديد

15. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب با این قیمتای کمی که داده شما میتونی سرعت 1 مگ بگیری اون وقتی به جا 800 مگ شبی 1500 مگ میگیری

من امروز 256 پارسم وصل شده سرعتم اول کار از 100 تا 190 بود اما الان 190 فیکس شده(یه جورایی انگار خطم آب بندی نشده بود)

الانم در حین دانلودم والا خیلیییییییییییییی متغیره پیشگامان قبل از اینکه سرعتا رو کم کنه سرعتش فیکسه فیکس بود بعدم که کم کرد فیکس بود یعنی وقتی تو ریزکارکرد اون نمودار قرمز که سرعت جاری رو نشون میداد میدیدم حتی 1 کیلو بایتم پاینو بالا نمیرفت اما نمیدونم چرا الا این از 26-27 تا تا 190 تا متغیره از 1 تا 1:45 میانگین رو 120 بود بعدش دیگه رو 50 تا 60 هست البته بازم هی 20 میشه بعد 200 میشه بعد 150 میشه انگار حال خوشی نداره اما از 1 تا 3:15 دقیقه فعلا 492 مگابایت گرفتم که تا همین جاش خدارو شکر خیلی بهتر از پیشگامان بوده
    خیلی ممنون از جوابتون

17. این کاربر از jahandownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •