دوستان مگه امتحان 17 خرداد هم مثل اون جریان 26م که تعطیل بود، تاریخش عوض شده؟! الان تو سایت رفتم که تغییری نبود...
دوستان مگه امتحان 17 خرداد هم مثل اون جریان 26م که تعطیل بود، تاریخش عوض شده؟! الان تو سایت رفتم که تغییری نبود...
سلام
ایا راسته که در ازمون فراگیر نمره ها را می برن روی نمودار و بر اساس بالاترین نمره تا جایی که ظرفیت داشته باشن قبول می کنن و یا تغییر نکرده و شرط معدل بالای 12 است
باتشکر
بله برادر . توجه کن من که فکر میکنم هر مسئله ای رو چندین بار در این تاپیک توضیح دادم .
بله مطمئنم که همین هست روش انتخاب دانشجو در فراگیر . خودم شرکت کردم میدونم .
دوستان من نمیدونستم شنبه و یکشنبه تعطیل هست، هنوز هم شهریه رو ندادم، حالا اگه دوشنبه شهریه رو بدم، اجازه میدن که فرداش (سه شنبه) سر جلسه شرکت کنم؟! سنتی - ترم آخر هستم!
یامه میگفتم بعد از 48 ساعت یوزرتون باز میشه .
شما دوشنبه صبح واریز کن سریع ببر دانشگاه بگو واست باز کنن . که سر جلسه اذیت نشی .
امتحان اول رو معمولا سخت نميگيرن واسه كارت ازمون.دوستان من نمیدونستم شنبه و یکشنبه تعطیل هست، هنوز هم شهریه رو ندادم، حالا اگه دوشنبه شهریه رو بدم، اجازه میدن که فرداش (سه شنبه) سر جلسه شرکت کنم؟! سنتی - ترم آخر هستم!
كسي نمي دونه كارت ازمون رو كي مي خوان بزارن؟
ترماي قبل 4-5 روز قبل از امتحانا ميزاشتن كارتا رو ولي الان....
سلام دوستان
من روز پنج شنبه شهریه دانشگاه رو دادم.ولی الان پعد از 3 روز هنوز کارت ورود به جلسم نیومده
حتی قسمتهای اطلاعات جامع دانشجو هم نیست!!
منم همینطور پنج شنبه واریز کردم هنوز نمی تونم کارت بگیرم ولی دوشنبه صبح زنگ میزنم امور مالی شما هم همین کارو بکن یا فیش واریزتو ببر
برنامه امتحانات از کجا دانلود کنم هر چی میگردم نیست
اگه کسی برنامه امتحانات حسابداری رو هم داره بزاره ممنون میشم
تاریخ امتحانات رو روی کارت ورود به جلسه و برگه انتخاب واحد مینیویسن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)