تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 905 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    زاگرس نشین

پيش فرض

سلام مشکل بد جا رفتن دنده چیا می تونه باشه ؟؟؟
    چه کار کنم دنده ها راحت تر و نرم تر بشه ؟؟
    نوع واسکازین یا به قول معروف روغن گیربکس خیلی توی نرم جا رفتن دنده ها تأثیر داره.
    اگر سیم کلاچ درست ریگلاژ نشده باشه هم یه مقدار دنده بد جا میره.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

صدا نداره
    فقط خیلی سخت و بد جا میره !!! همین
    مشکل شما خیلیه
    1- بیشتر این گیرباکس ها همینند مخصوصا در زمستان
    2- دنده یک و دو سخت تر جا میرند مگه نه ؟
    3- اگه در موقع ایست کامل ماشین هستید و باز هم سخت جا میره اول تنظیم سیم کلاچ - تا نشدن کفی لاستیکی زیر پا یه زیر پدال - دیسک و صفحه -
    4- وقتی ماشین رو در دنده می ذارید چفدر خلاصی داره خود دسته دنده - معمولا خلاصی بالا میره و از لور دنده اهرم ان است
    5- اگر واسکازین روغن دنده رو می خواید عوض کنید حتما از فورمول بالا استفاده کنید ( بهران بسیار رو غن خوبیه ولی فورمول 4 اگه فورمول 5 و روانی بیشتر یعنی شماره کمتر استفاده کنید با توجه به آب و هوای شیراز شهرتون بهتره)

3. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت negar42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام
    من پرایدم مدل 87 دو گانه سوز هست دو سال میشه که خریدم ماشین خوبی هست الحمدالله، اما مشکلی که هست در مورد تعویض دنده هست ؛ شوهر خواهرم ( یک راننده ماهر هست )از پارسال به من گفته بود برم نمایندگی خودرو و این مشکل رو رفع کنم میگه خیلی دنده ها بد جا میخورد یکی از برادرم و خواهرهام همینو میگه ؛ اما خودم لمش دستم اومده و راحت دنده رو تعویض میکنم گاهی اوقات که بد جا میخوره کلاچ ول میکنم و دوباره میگیرم . اما وقتی میخام دنده معکوس کنم و سرعت بالا هست و یکباره باید سرعتمو کم کنم دنده بد جا میخوره و همچنین بخوام برم دنده 5 مشکل هست و تو بزرگراه ها 110 تا را با دنده 4 میرم (حالا نمیدونم من بلد نیستم تعویض دنده کنم از 4برم 5 یا واقعا مشکل از ماشینمه) میخاستم برم این مشکل رو حل کنم اما یکی از داداشم میگه نرو بیشتر خراب میکنن و باهش بساز، حالا موندم برم نمایندگی و بدم درستش کنه یا نه؟ (در ضمن ماشین فقط دست خودم هست (خدارو شکر برادرهام ماشین دارن ) . روغن موتور رو تعویض میکنم میگم که همه چیز رو چک کنن) در ضمن ماشین خاموش هست بدون گرفتن کلاچ میشه دنده رو 1 و 2 عوض کرد .آیا قطعه ای از ماشین خراب شده؟
    ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید.

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    من پرایدم مدل 87 دو گانه سوز هست دو سال میشه که خریدم ماشین خوبی هست الحمدالله، اما مشکلی که هست در مورد تعویض دنده هست ؛ شوهر خواهرم ( یک راننده ماهر هست )از پارسال به من گفته بود برم نمایندگی خودرو و این مشکل رو رفع کنم میگه خیلی دنده ها بد جا میخورد یکی از برادرم و خواهرهام همینو میگه ؛ اما خودم لمش دستم اومده و راحت دنده رو تعویض میکنم گاهی اوقات که بد جا میخوره کلاچ ول میکنم و دوباره میگیرم . اما وقتی میخام دنده معکوس کنم و سرعت بالا هست و یکباره باید سرعتمو کم کنم دنده بد جا میخوره و همچنین بخوام برم دنده 5 مشکل هست و تو بزرگراه ها 110 تا را با دنده 4 میرم (حالا نمیدونم من بلد نیستم تعویض دنده کنم از 4برم 5 یا واقعا مشکل از ماشینمه) میخاستم برم این مشکل رو حل کنم اما یکی از داداشم میگه نرو بیشتر خراب میکنن و باهش بساز، حالا موندم برم نمایندگی و بدم درستش کنه یا نه؟ (در ضمن ماشین فقط دست خودم هست (خدارو شکر برادرهام ماشین دارن ) . روغن موتور رو تعویض میکنم میگم که همه چیز رو چک کنن) در ضمن ماشین خاموش هست بدون گرفتن کلاچ میشه دنده رو 1 و 2 عوض کرد .آیا قطعه ای از ماشین خراب شده؟
    خب گیربکس ماشین شما نیاز به تعمیر اساسی داره. احتمالا کشویی ها و یکی دو تا از دنده ها و برنجی ها باید عوض بشن و بهتره ببری برای تعمیر تا خرجش بالاتر نرفته. چون این وضعیتی که گفتی طبیعی نیست. حالا نمایندگی یا تعمیرکار بیرون تفاوتی نداره. اگه تعمیرکار آشنا و خوب سراغ داری بده بیرون برات تعمیر کنه.

6. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    شما یک چک کنید سیم کلاچتون رو بالاتر بیا رید ببینید بهتر نمی شه؟؟؟ الان کلاچتون در چه حدیه چون می گید دو کلاچه مشکل دارید و بعد ازون کی ئیسک و صفحه عوض کردید ممکنه با یه تنظیم کلاچ از سیم بهتر شهو اگه نه ممکنه فقط راد یا سر دنده باشه که از زیر ماشین قابل بازرسی و تعمیره

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یه روآ مدل 87 دارم که ازش راضیم اما چند ماهی میشه که مشکل پیدا کرده و مشکلش هم اینه که دور موتور میره بالای 2000 و نمیاد پایین، حتی توی سرعت هم وقتی پدال گاز رو هم که ول میکنم باز هم دور موتور از همون جایی که هست پایین تر نمیاد و انگار که هنوز هم گاز میدی... اما کارایی که شده:
    1. سیم گاز چک شده.
    2. استپر تمییز شده و یک بار هم تعویض شده توسط متخصص.
    3.برنامه ECU چند بار عوض شده توسط متخصص اما هر بار فقط 4 روز درست میشه اما دوباره مشکل...
    4.دریچه گاز شسته شده توسط متخصص.
    هر بار که کارای بالا رو انجام میدم فقط 4 روز ماشین درسته اما بعدش دوباره خراب میشه.
    عقلم دیگه به جایی قد نمیده.... لطفا استادان و متخصصان راهنمایی کنن.
    پیشاپیش ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.ما همين مشكل رو روي روا داشتيم تمام كارايي كه شما گفتيد انجام داديم به نتيجه نرسيديم بالاخره تو يكي از نمايندگي ها دريچه گاز رو كامل عوض كردن مشكل حل شد.سال 89.اين موضوع اتفاق افتاد كه 50اشلوغ هزينه برد وتا الان شكر خدا مشكلي نداشته.

11. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام من یه پراید 82 دارم تا کولر رو روشن می کنم به 10 دقیقه نمیکشه که آمپر آب نزدیکه جوش می رسه.از ترسم کولرو خاموش می کنم.نمیدونم چیکار کنم.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من یه پراید 82 دارم تا کولر رو روشن می کنم به 10 دقیقه نمیکشه که آمپر آب نزدیکه جوش می رسه.از ترسم کولرو خاموش می کنم.نمیدونم چیکار کنم.
    اين موارد رو چك كنيد:
    مقدار آب رادياتور كافي و تميز باشه، همچنين ضد جوش/ زنگ اون به اندازه كافي.
    درب رادياتور ، لوله متصل به مخزن تبخير، و درب مخزن تبخير
    ترموستات، درب ترموستات و كليه جنتهاي رادياتور
    لوله برگشت آب بخاري و جنتهاي بخاري
    فن رادياتور و كندانسور( منظور فن مربوط به راديات كولر كه جلوي ماشين قرار داره) از نظر به موقع روشن شدن و با سرعت مناسب چرخيدن.
    فشنگي فن، آفتمات فن

14. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همونطور که دوستمون فرمودند و بعد از اون از مقدار آب و تمیز کردن خود رادیاتور که مطمئن شدید اگر خنک کنندگی کولر در حد مطلوب هست این چک کنید که در موقع درجا بودن ماشین وقتی کولر رو روشن می کنید همون اول و تا چند دقیقه بعد چه مقدار از ماشین قدرت میگیره و بعد از چند دقیقه از گردش صحیح کمپرسور خنک کنندگی و هر دو فن اطمینان حاصل کنید
    باتوجه به مدل ماشین شما باید دارای کمپرسور دیوو قدرتمند باشه کهامکان جام کمپرسور گرفتگی لوله سفت بودن تسمه یا مشکل کلاچ کولر و در مرحله بعد موتور ماشین شما هم باشه
    مشکل رادیاتور خود ماشین و آب زنگ زده در سر سیلندر که با فشار آوردن به ماشین خیلی داغ شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •