تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 607 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شبيه ساز فارسي همراه با كتاب آموزشي را از كجا مي شود گير آورد
    توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی خرید اینترنتی انجام بدی. هم شرکت نوین پندار سیمولاتور فارسی داره هم بهمن سافت. البته روی سیمولاتور شرکت نوین پندار نمیشه fspassenger نصب کرد ولی دفترچه آموزشی خوبی داره. با این حال فکر کنم آموزشهای این تاپیک خیلی کاملتره.

داره خودمونی میشه arash1348's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همسایه خونه بغلی

پيش فرض

سلام بر با معرفتهای عالم:

آقایون استاد، اگر امکان داره یه لینک دانلود غیر تورنت هواپیمای بویینگ 400-747 شرکت PMDG را برای استفاده دوستانی که دسترسی به دانلود تورنت( به خاطر مسائل اداری!) را ندارند، بگذارید.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه سوالي برام پيش اومده. با اينكه مدتي هست كه FSX اومده و زمان نسبتا زيادي هم بوده اما به اندازه FS 2004 هواپيماهاي ايران نيومده. من در 2004 حتي فوكر شركت نفت رو هم داشتم! اما FSX هنوز خيلي كار داره. آيا دليل خاصي داره؟
    یه جایی خوندم که ظاهرا استودیوی طراحی و ساخت FSX که جزو مایکروسافت هست بدلیل مسائل مالی تعطیل شده...

شاید به همین دلیل باشه که FSX از نظر حجم هواپیماها و تنوع آنها کمتر از FS2004 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببخشید . این کدوم ماموریته ؟ من تقریبا تمام ماموریتها رو انجام دادم ولی این یکی رو ندیدم .
    این ماموریت جزء بسته Acceleration هست و اسم ماموریتش هم Coast Guard Transport می باشد

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------

آقایون استاد، اگر امکان داره یه لینک دانلود غیر تورنت هواپیمای بویینگ 400-747 شرکت PMDG را برای استفاده دوستانی که دسترسی به دانلود تورنت( به خاطر مسائل اداری!) را ندارند، بگذارید.

آقا لینک غیر تورنتش بعید می دونم گیر بیاد اونم بخاطر کپی رایت و اینها. اگر هم بخوایم آپلود کنیم که واقعا وقت گیره. به نظر من شما آدرستون رو به یکی از دوستان عزیز بدید، تا واستون یک دی وی دی کامل از Add on ها رو بفرستند. هزینش هم زیاد نمیشه. (اگر همشهری هم باشید که دیگه فبها!)

5. این کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash1348's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همسایه خونه بغلی

پيش فرض

آقا لینک غیر تورنتش بعید می دونم گیر بیاد اونم بخاطر کپی رایت و اینها. اگر هم بخوایم آپلود کنیم که واقعا وقت گیره. به نظر من شما آدرستون رو به یکی از دوستان عزیز بدید، تا واستون یک دی وی دی کامل از Add on ها رو بفرستند. هزینش هم زیاد نمیشه. (اگر همشهری هم باشید که دیگه فبها!)

-----------------------------------------------------
    آخ ... نیکی و پرسش!... من اهل تهرانم...حوالی میر داماد... اگه دوستی لطف کنه یه دی وی دی واسه من ارسال کنه، سپاسگذار هستم و صد البته هر چه قدر هزینه اون باشه به روی چشم...
    Last edited by arash1348; 11-05-2010 at 12:38.

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه جایی خوندم که ظاهرا استودیوی طراحی و ساخت FSX که جزو مایکروسافت هست بدلیل مسائل مالی تعطیل شده...

شاید به همین دلیل باشه که FSX از نظر حجم هواپیماها و تنوع آنها کمتر از FS2004 هست
    فكر نمي كنم چيزي به اسم مسائل مالي براي مايكروسافت معني داشته باشه
    هرچند كه اونا قبلا هم همين بلا رو سر سري معروف AGE OF EMPIRES آوردن... بگذريم...
    اما منظور من هواپيماهاي ايران بود. در 2004 همانطور كه گفتم من حتي فوكر شركت نفت يا كيش اير رو هم داشتم!

-----
    تكميل: انگار قضيه تعطيلي FSX واقعي است.
    اينجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by general_sorena; 11-05-2010 at 14:00.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

شبيه ساز فارسي همراه با كتاب آموزشي را از كجا مي شود گير آورد
    دوست عزیز سوال رو یکبار پرسید و منتظر جواب باشید.
    این از ابتدایی ترین قوانین هر فرومی هست.

چیزی که شما لازم دارید با نام نسخه ی نوین پندار فروخته میشه.
    توی اینترنت سرچ کنید اسم سایت و نحوه ی خریدش موجوده. لینک سایت رو خودتون پیدا کنید چون نمیتونم بنویسم تبلیغات ممنوعه.
    يه سوالي برام پيش اومده. با اينكه مدتي هست كه FSX اومده و زمان نسبتا زيادي هم بوده اما به اندازه FS 2004 هواپيماهاي ايران نيومده. من در 2004 حتي فوكر شركت نفت رو هم داشتم! اما FSX هنوز خيلي كار داره. آيا دليل خاصي داره؟
    دلیلش اینه که هنوز هم خیلی ها که سیستمهای ضعیفتری دارند از FS2004 استفاده میکنند و متاسفانه دوستان طراح هم مثل اینکه سیستمهاشون رو هنوز ارتقا ندادند.
    نرم افزار طراحی تکسچر برای FSX رو اگر دارید معرفی کنید تا خودمون دست به کار بشیم.
    آقا من saitek pro yoke خریدم..ولی نمیدونم reverse چطوری کار میکنه..اگه میشه کمک کنید
    دسته ی شما قابلیت ریورس داره؟؟ اهرم تراتلش رو رو به پایین چند ثانیه نگه دارید ببینید ریورس نمیکنه؟

این با معرفتهای عالم اگر بزارند من هم دعاشون میکنم.
    تكميل: انگار قضيه تعطيلي FSX واقعي است.
    فعلا که مشکل بیشتر شده و تعداد کلیدهای فعالسازی در اختیار ACES تمام شده و فروشش موقتا متوقف شده. تحرکات جدیدی دارند گروه شبیه سازی که فکر میکنم به گسترش نسخه و دادن Service Packهای حجیم به جای دادن نسخه ی جدید ختم بشه که اگر این اتفاق بیفته واقعا عالیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من يك چييز براي تازه كارهاي شبيه ساز بگم اين كه اگر يك مرحله در شبيه ساز برايتان تيك خورد زياد افتخار نكنيد چون كه من بارها فرود هاي كاملا غلط داشتم جوري كه بعدش هواپيما سقوط كرد ولي به من يك مدال داد

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نقل قول:
    دلیلش اینه که هنوز هم خیلی ها که سیستمهای ضعیفتری دارند از FS2004 استفاده میکنند و متاسفانه دوستان طراح هم مثل اینکه سیستمهاشون رو هنوز ارتقا ندادند.
    نرم افزار طراحی تکسچر برای FSX رو اگر دارید معرفی کنید تا خودمون دست به کار بشیم.
    اين چطوره؟ البته خودم تستش نكردم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اين لينك ها تبليغاتيه بگيد كه پ.خ بدم.

11. این کاربر از general_sorena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

دوستان کسی از این دسته ی لوجیتک داره؟ یا قیمت داره؟ فکر میکنم هم خوبه و هم قیمتش باید مناسب باشه نسبت به امکاناتش.
    با FSX کاملا هماهنگه و تمام نیازها رو رفع میکنه.

اين چطوره؟ البته خودم تستش نكردم.
    ممنون ولی برای دانلود ثبت نام میخواد.
    لینک مستقیم ندارید؟؟؟
    اگر باشه که عالیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •