تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 1045 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

Columns , Splling and grammer check: , Signatures , view short cut هر کدوم توی نوار وضعیتنشان دهنده چیه؟
    البته تو 2007
    همه اینها توی نوار وضعیت 2007 قرار دارند
    نوشتم توی نوار وضیعیت..شما راست کلیک که کنید این گزینه ها رو میبینید..کارشون چیه؟
    view shortcut : نمايش يا عدم نمايش دكمه هاي تعويض نمايش ظاهري در ورد (انواع View)

Signatures : نمايش يا عدم نمايش اينكه آيا اين سند در ورد از يك امضاي ديجيتالي استفاده ميكند يا خير

Splling and grammer check : نمايش اينكه غلطهاي املايي و گرامري در متن موجود هست يا نه

Columns : نمايش اينكه مكان كرسر در ستون چندم متن ستون‌بندي شده مي‌باشد

موفق باشي

2. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ila

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام مي خواستم بپرسم كسي روش بلد هست كه متني رو از ته به سر بشه مرتب كرد و مجددا به حالت اول برگردوند. مثل مثال زير:
    متن اصلي: من يك دوست هستم.
    متن تغيير يافته: .متسه تسود كي نم

هر خط رو جداگانه تغيير بده.
    مرسي
    سلام

شما در VBA ورد (كه با زدن ALT+F11 ظاهر ميشه) تمام كدهاي زير را كپي كنيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا كافيه متن مورد نظر رو انتخاب كنيد و پس از زدن ALT+F8 از كادر باز شده ماكرويي به نام Reverse را انتخاب كنيد و گزينه Run رو بزنيد تا در خط بعدي شاهد تغيير مورد نيازتون باشيد

موفق باشي

4. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    یکدفعه چند روز پیش دیدم توی word حرف ی خراب شده مثلا وحید رو مینیویسه وحی د بعضی جاها خرابه بعضی جاها مثل همینجا که دارم تاپیک رو مینیویسم سالمه
    البته یه ویروس یادمه از توی فولدر fonts کشتم همه ی فونتهای فارسی هم از اول کپی کردم ولی بازهم درست نشده ...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    یکدفعه چند روز پیش دیدم توی word حرف ی خراب شده مثلا وحید رو مینیویسه وحی د بعضی جاها خرابه بعضی جاها مثل همینجا که دارم تاپیک رو مینیویسم سالمه
    البته یه ویروس یادمه از توی فولدر fonts کشتم همه ی فونتهای فارسی هم از اول کپی کردم ولی بازهم درست نشده ...
    سلام

شما نرم افزار معرفي شده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود و اجرا كنيد تا كارتون درست بشه

7. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض سوال در مورد Office 2007

سلام
    سوال: توی منوی آفیس تولز office 2003 یه امکانی به نام save my setting وجود داشت.
    حالا سوال من اینه که توی Office 2007 هم چنین امکانی هست؟ واگه هست کجاست.
    با تشکر.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد
    چطور مي شود در word :
    1- در مورد پاورقي هاي طولاني ، ادامه ي پاورقي را فلش بزنيم و در صفحه ي بعد بنويسيم.
    2- عدد پاورقي که بالاي کلمه ي مورد نظر و همچنين در انتهاي صفحه نوشته مي شود را چطور ميتوان داخل پرانتز قرارداد و به طور اتوماتيک براي بقيه نيز همين کار را انجام بدهد .
    3- مشکل با حرف ت چسبان ( ة ) مانند معاويه البته مي خواهم که نوع قلم آن شبيه Bzar باشد.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    می خواهم یک فرم دیجیتال درست کنم که افراد به راحتی با چند کلیک بتوانند گزینه های آن را تکمیل کرده، برایم ارسال کنند. ابزار سازنده فرم در برنامه ورد را دیده ام، اما دو مشکل با آن دارم:
    1- افراد برای تیک زدن داخل مربع ها، ناچار هستند روی آن مربع کلیک کنند و بعد گزینه Checked را انتخاب کنند و OK را بزنند که روش جالبی نیست. باید طوری باشد که با یک کلیک روی آن مربع، داخلش تیک بخورد.
    2- دکمه های رادیویی (Radio Buttons) را در بین ابزارهای ساخت فرم پیدا نکردم (برای سوال های چند گزینه ای که فقط انتخاب یک گزینه مجاز است)

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    سوال: توی منوی آفیس تولز office 2003 یه امکانی به نام save my setting وجود داشت.
    حالا سوال من اینه که توی office 2007 هم چنین امکانی هست؟ واگه هست کجاست.
    با تشکر.
    سلام

سوالتون نامفهومه

مکان اونو در ورد 2003 و گزینه دقیق اونو یه بار دیگه بگید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد
    چطور مي شود در word :
    1- در مورد پاورقي هاي طولاني ، ادامه ي پاورقي را فلش بزنيم و در صفحه ي بعد بنويسيم.
    2- عدد پاورقي که بالاي کلمه ي مورد نظر و همچنين در انتهاي صفحه نوشته مي شود را چطور ميتوان داخل پرانتز قرارداد و به طور اتوماتيک براي بقيه نيز همين کار را انجام بدهد .
    3- مشکل با حرف ت چسبان ( ة ) مانند معاويه البته مي خواهم که نوع قلم آن شبيه bzar باشد.
    سلام دوست عزیز

ورودتون رو به انجمن تبریک میگم

در مورد سوال اول باید بگم که ورد این امکان رو نداره که بصورت دستی براش تعریف کنی که در پاورقی از یه مکان دلخواه به بعد رو در صفحه بعد بندازه و خودش اتوماتیک این کارو میکنه

در مورد سوال دوم هم باید گفت که باز این امکان در ورد وجود نداره

موفق باشی

سوالاتون رو از این پس جدا جدا مطرح کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    می خواهم یک فرم دیجیتال درست کنم که افراد به راحتی با چند کلیک بتوانند گزینه های آن را تکمیل کرده، برایم ارسال کنند. ابزار سازنده فرم در برنامه ورد را دیده ام، اما دو مشکل با آن دارم:
    1- افراد برای تیک زدن داخل مربع ها، ناچار هستند روی آن مربع کلیک کنند و بعد گزینه Checked را انتخاب کنند و OK را بزنند که روش جالبی نیست. باید طوری باشد که با یک کلیک روی آن مربع، داخلش تیک بخورد.
    2- دکمه های رادیویی (Radio Buttons) را در بین ابزارهای ساخت فرم پیدا نکردم (برای سوال های چند گزینه ای که فقط انتخاب یک گزینه مجاز است)
    سلام بر آقا جواد گل

باید بگم که برای سوال اول در نوار ابزار Form باید از دکمه Protect Form استفاده کنی تا بشه با کلیک کردن هم اونا رو فعال و غیر فعال کرد

و برای سوال دوم هم باید از نوار ابزار Control Toolbox استفاده کنی

شاد باشی عزیز

14. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •