دوستان این آمپ ها کدوم قوی تره ؟
soundstream tarantula TRA340.2
یا
Boschman PCH 9000Z
دوستان این آمپ ها کدوم قوی تره ؟
soundstream tarantula TRA340.2
یا
Boschman PCH 9000Z
سلام
هم قيمتش كمتره هم راحتر درايو ميشه. كه من بيشتر گزينه دوم منظورم بود و به شما پيشنهاد دادم.
فقط خريدن يه ساب گرون و قوي كار صحيحي نيست،مهم درايو كدن كامل اون هستش.
فركانس تيون يعني اينكه ما باكسمون رو روي يه فركانس خاصي كه بيشتر توسط نرم افزار و بر اساس توانائيها و پارامترهاي ساب خصوصا پارامتر FS كه فركانس طبيعي ساب ووفر هست،براي بدست آوردن بهترين بازده تو فركانسهاي پائين تنظيم ميكنيم.
هرچقدر حجم باكسمون بيشتر و بزرگتر باشه و در مقابل فركانس تيون باكس پائين انتخاب بشه،باعث تقويت فركانسهاي پائين و توليد Low Bass هاي قوي ميگردد.
اگر فركانس تيون بالا انتخاب گردد و حجم باكس هم كوچك باشه،بيشتر فركانسهاي بالا تقويت شده و صداي باس به سمت باس كوبشي . كيك باس سير ميكنه.
اگر حجم باكس رو ثابت بگيريم،هرچقدر فركانس تيون كاهش پيدا كنه ،طول پورت با قطر يكسان افزايش پيدا ميكنه.
در مقابل با افزايش فركانس تيون، طول پرت نيز كاهش ميابد.
به طور كلي پيك فركانسي حدود 5-10 هرتز بالاتر از فركانس تيون اتفاق مي افته.
البته شكل دهانه پورت هم موثره،مثلا محاسبه طول پورتهائي كه در لبه هاي انتهائي آنها فلنج داره مشكل تر از پورتهاي يه تيكه هستش.
اميدوارم مفيد باشه.
به نظر من مشكل از باكس بوده.
كلا باكسهاي سيلد كارشون SQ هستش. البته اگر حجم صحيحي داشته باشند و خوب خوب اببندي شده باشند.
اون باكس پرتد هم احتمالا رو فركانس بالا تيون شده.البته به ساب هم مربوط ميشه.سابهائي كه فركانس پائين رو خوب ميتونن اجرا كنن ،اولين پارامترشون Xmax بالا هستش.
رضا جان،به نظر من كمي ضعيفه،ولي با توجه به قيمتش بد نيست.4تا 60 ميده رو 4 اهم.
آمپ ساند دوكانله ولي امپ بوشمن 4 كانل
با توجه به مشخصات كاتالوگي امپ بوشمن قويتره ولي در عملبايد تست بشه.
ممنون ، توضیحات خوبی بود .
در مورد این آمپ ها هم الان دستم هستن ، ولی فعلا" ساب ندارم تست کنم ! بدون ساب کلا" نمیشه تست کرد ؟
برای راه انداختن یه ساب کدوم قوی تره ؟
در ضمن کیفیت ساختشون کدوم بهتره ، چون شنیدم بوشمن ها زیاد حرفه ای ساز نیستن ، یعنی وسایل داخلیشون جنس درجه یک نیستن !
بين اين دو ساند بهتره جون متريال مصرفيش نصبت به بوش من بهتره.يه ساب 10 اينچ رو ميتونه درايو كنه.340 واته بريجش![]()
ای بابا من فتم الان جوابا سرازیر میشن ! تورو خدا یکی کمک کنه!![]()
سلام
دوستان يه آمپ 4 كانال مارشال هست كه روش 1200 وات نوشته
از توان خروجيش كسي خبري داره؟؟؟ رنگش آبيه و وسطش هم شبيه آينه هست
چند ميارزه؟ نوش چنده؟
خيلي ضروري!!!
رضا پیشنهاد میکنم سمت اینطور آمپ هایی نری
سعی کن از برند های معتبر استفاده کنی
تا سوند و JBL و کنوود و.... میونده
چرا مارشال؟
سلام دوست من
به نظر شما دقيق مطالبي كه مينويسيد رو مطالعه نميكنيد!!
بنده هم اينجا:
و هم تو صفحه قبل در پست شماره 3073 پاسخ شما رو به اين شكل دادم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط amirata71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4250dvd بهتره یا 325dvd
تو تاپيكي كه بازنموديد پاسخ دادم
سلام
يعني ارزش نداره آدم بگيرش 40 تومن؟تميز تميز هم هستش
ميشه ازش برا ساب 3012 استفاده كرد؟؟؟
سلام آقا رضاي گل،خوبي؟
مثل اينكه چشت گرفتش هابرو بگير
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)