سلام علی ...
چرا آخه کمتر بیای یعنی چند وقت یه بار ؟
حداقل روزی یه بار سر بزن ..
انشالله به هدفی که نمیدونیم چه میرسی ...
![]()
سلام علی ...
چرا آخه کمتر بیای یعنی چند وقت یه بار ؟
حداقل روزی یه بار سر بزن ..
انشالله به هدفی که نمیدونیم چه میرسی ...
![]()
باید بیشتر درس بخونم.
از مهر که کلاسا شروع بشه فقط یکشنبه و دوشنبه خونم که فکر کنم با این انتخاب واحدی که کردم فکر نکنم اصلا وقت بمونه! (5 درس سه واحدی تخصصی) + (4واد آزمایشگاه)
زور بزنم هفته ای یه بار در خدمتیم!
هدف ==>کارشناسی ارشد
اینم به خاطر اینکه اسپم نداده باشم:
دیروز گرفتم
![]()
بابا ول کن همچین میگی انگار خودمون این روزگار رو نداشتیم ، حالا کو تا مهر اووووووه
میگم از این هادی کسی خبر نداره روزی 10 تا عکس میذاشت ؟؟
سوژه کم آوردین بگید تا بهتون بدم
یه عکس از ماشینم : ( البته این همچین کار کم خطری نبود سه پایه تو بغل و پا رو گاز )
500D
f/8
5sec
iso-100
![]()
عجب پشت کاری.هدف کارشناسی ارشد اونم از ترم پنجم؟موفق باشی!!باید بیشتر درس بخونم.
هدف ==>کارشناسی ارشد![]()
منم عملا از فردا کلاسای ارشدم شروع میشه بنابراین دیگه فرصتی واسه عکاسی نخواهم داشت و رفته رفته کمرنگ میشیم ولی حتما شبا سر میزنم.سر زدن که وقتی نمیبره.شاید 5 دقیقه هم نشه.از مهر که کلاسا شروع بشه فقط یکشنبه و دوشنبه خونم که فکر کنم با این انتخاب واحدی که کردم فکر نکنم اصلا وقت بمونه! (5 درس سه واحدی تخصصی) + (4واد آزمایشگاه)
زور بزنم هفته ای یه بار در خدمتیم!
عکستم خیلی جالب شده.فقط یکم کیفیتش اومده پایین که فکر کنم به خاطر کمبود نور بوده.اون کشتیه چجوری اینقدر به ساحل نزدیکه؟انگار به گل نشسته!!
فکر کنم ایشون هم مثل من کم کم قریحه ی عکاسیشون خشک شده!میگم از این هادی کسی خبر نداره روزی 10 تا عکس میذاشت ؟؟
سه پایه تو بغل با سرعت 80 کیلومتر؟نتیجه واقعا عالی شده.با وجود نوردهی 5 ثانیه ای هیچ لرزشی تو عکس ایجاد نشده اونم تو اون شرایطیه عکس از ماشینم : ( البته این همچین کار کم خطری نبود سه پایه تو بغل و پا رو گاز )![]()
!!اون کیلومتر ماشینتون رو میتونستید بهتر سانسور کنید.و تشکر برای زحمتی که بابت این عکس کشیدید.
اینم واسه اینکه من اسپم نداده باشم:
دو وجه زندگی در یک پلان:
f/3.2
1/30sec
iso-200
![]()
خدا بیامرزه دوربیناشو . . .میگم از این هادی کسی خبر نداره روزی 10 تا عکس میذاشت ؟؟
سه تا دوربین داشت گفت هر سه تا شوهر دادم رفت!!!!!!!
تازه میگی!!!!! خب تا اول مهر وقت زیاده بگوسوژه کم آوردین بگید تا بهتون بدم![]()
آخر زبونم لال تو همین عکاسی ها میمیری مینویسند: مردن در 5ثانیه!!!!یه عکس از ماشینم : ( البته این همچین کار کم خطری نبود سه پایه تو بغل و پا رو گاز )![]()
تویوتا کمری خوب شتاب داره ما نمیدونستیما.
البته اگه تقلب نکرده باشیو از 80 به صفر نرسونده باشی!!!!
حالا جو گرفت یه چیز گفتمعجب پشت کاری.هدف کارشناسی ارشد اونم از ترم پنجم؟موفق باشی!!
یه 10سالی هست که اونجا افتاده!!!!!منم عملا از فردا کلاسای ارشدم شروع میشه بنابراین دیگه فرصتی واسه عکاسی نخواهم داشت و رفته رفته کمرنگ میشیم ولی حتما شبا سر میزنم.سر زدن که وقتی نمیبره.شاید 5 دقیقه هم نشه.
عکستم خیلی جالب شده.فقط یکم کیفیتش اومده پایین که فکر کنم به خاطر کمبود نور بوده.اون کشتیه چجوری اینقدر به ساحل نزدیکه؟انگار به گل نشسته!!
من که عکس مفهومی حالیم نمیشه!!!!دو وجه زندگی در یک پلان:
f/3.2
1/30sec
iso-200
بزار سایت عکاسی یکی بگه یعنی چییا خودت بگو
دوستان این انجمن اجتماعی عکاسی هم بد جایی نیستا . بیاین اونجا باهم بیشتر آشنا شیم و گپ بزنیم! آخه اینجا نمی شه!
http://forum.p30world.com/group.php?groupid=480
اینم بخاطر اسپم نشدن کل مطالب:
کادر عمودی هم بد نبود، نه؟
![]()
پروانه
canon sx120
1/200
iso:320
همان پروانه از زاویه ای دیگر :
1/200
iso:320
![]()
Last edited by hojjatinho; 12-09-2010 at 00:38.
دوست عزيز عكاسي ماكرو اون هم از حشرات كار ساده اي نيست . ولي بايد يه سري مسائل رو رعايت كنيد . اول از همه كادر بندي كه به نظرم هر دو عكس كادرش جاي كار داره ( كادر اولي بهتره ) . در ضمن عكسات مخصوصا اولي خيلي شلوغه و اون شاخه ها باعث شده كه پروانه به چشم نياد . اصطلاحا فلو شدن يا تار شدن پس زمينه خيلي خوب شده و باعث شده پروانه از زمينه عكس خوب جدا بشه مخصوصا تو عكس دوم . نويز عكسها هم كمي زياده كه به نظر مياد به خاطر نور كم محيط باشه . اگه كمي شارپنس يا همون شفافيت رو بالا ببري نتيجه خيلي بهتر ميشه . در كل زحمت كشيدي . ممنون .
شرمنده پر حرفي كردم . موفق باشي .
بسیار ممنون از راهنمای هاتون . در مورد شارپ من اونو کمی با نرم افزار زیاد کردم اما چون درست اطلاعی از این مورد ندارم نمی دونم چقدر باید باشه تا 100 زیادش کردم عکس کلا یه جوری شد![]()
من کم کم دارم کتاب اموزش عکاسی که توی همین تاپیک فکر می کنم دوستان گذاشتن رو می خونم . امیدوارم با کمک شما و دوستان عکسهای بهتری بگیرم
بازم ممنون
سلام
حتما با دیدن عکس پایین میگین اینم شد سوژه؟که صد البته حق دارین.صرفنظر از این موضوع که اصولا چیزهای پیش پا افتاده و کم ارزش گاهی بهترین سوژه هان چیزی که توجه منو جلب کرد تاریخ تولد و وفات بود.همین!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)