من بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردم ، دوباره ناچار شدم همه ی بسته های الحاقی رو نصب کنم. ولی این بار وقتی میرم داخل قسمت ساخت و ساز ، بعضی از گزینه های انتخابی رو به صورت No Pic می بیتم.....به نظر شما علت چی می تونه باشه؟؟؟؟!!!!!
من بعد از اینکه ویندوزم رو عوض کردم ، دوباره ناچار شدم همه ی بسته های الحاقی رو نصب کنم. ولی این بار وقتی میرم داخل قسمت ساخت و ساز ، بعضی از گزینه های انتخابی رو به صورت No Pic می بیتم.....به نظر شما علت چی می تونه باشه؟؟؟؟!!!!!
آقا من همه ي حرفاشونو ترجمه كردم به زبان انسان هاي اوليه حرف ميزنن خطشونم سيخي هست من موندم اينا كه اينقدر عقب موندن كامپيوتر و گيمو ... چه به دردشون ميخوره
مثلا از مدرسه ميان نمرشون بالاهه ميگن :هي جابابي جابابي جابابي (يعني حال كنيد نمرم چه خوب شده)
ببخشيد دو تاپست شد :
مگر اينكه صفحه لود شد ديس كانكت بكنيم بعد بخونيم اينطوري پولم نميندازه
خب اینو از اول بگو
شاید درست نصب نکردی. حالا اونا مال کدوم پک هستن؟ من وقتی نصب کردم همچین مشکلی داشتم که خوش بختانه فهمیدم مال university بود. دوباره که نصبش کردم درست شد. حالا شما نمیدونی مال کدومه؟ اگه نمیدونی مجبوری پاک کنی و از نو نصب کنی کلش رو!!!
من که غش کردم خیلی پایه خنده بود!!!
سلام!!
نه گاهي هم فرانسوي حرف ميزنن!
ببخشيد
___
تاييد ميشه
___
تاييد نميشه
با تشكر
امير
منظورت چيه؟؟؟
عزيز منظوري نداشته!
مي خواسته بگه كه با حال بود!
يه برنامه ي درست حسابي براي سيمز نداريد معمولي
سلام! ميشه بيشتر توضيح بدين؟؟؟؟؟اگر كه پك ميخواي برو تاپيم مخصوص داره براي دانلود!
خب اين هم خونه ي جديد من!!!يك قصر هم دارم ميسازم!!!واقعا قصره!!
و يك سوال هم داشتم:
من پكيج هايي رو كه دانلود ميكنم رو وقتي ميريزم توي بازي نميان! بعضي هاش مياد!
جالبه كه ورژنش مي خوره به مال من ولي نميادش توي بازي!!!!
تو رو خدا كمك!!
سايز اصلي:
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايز اصلي:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز هرجاشم كه عكس بهتري خواستين بگين!
سايز اصلي:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اون بالاش خيلي باحاله!!!!
Last edited by gap; 16-07-2008 at 15:12.
مثلا باهاش بشه پرواز كرد خونه ساخت يا ... از اين قبيل به همراه توضيحات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)