مشکل حل شد به خاطر geany بود که میخواست فقط فایل class_test.cpp رو کامپایل کنه از طریق خط فرمان رفتم و درست شد.
مشکل حل شد به خاطر geany بود که میخواست فقط فایل class_test.cpp رو کامپایل کنه از طریق خط فرمان رفتم و درست شد.
سلام و خسته نباشین
من تازه شروع کردم به اموزش برنامه نویسی من رشتم الکترونیکه و با کد ویزنو GCCدر حد ابتدایی برنامه نوشتم اما چون با پایه برنامه نویسی اشنانبودم خیلی سردرگم می شدم و نهایتا به سختی برنامه هام رو تموم می کردم یکی از دوستان پیشنهاد کرد که اول پایه برنامه نویسی Cرو در کامپیوتر یاد بگیرم
اما از کدوم نرم افزار برای Cونه C++استفاده کنم؟؟؟از توربو سی خوشم اصلا نمی یاد محیطش مزخرفه ایا تو خود GCCمی شه نوشت؟؟؟
ایا نرم افزارری برای Cهست بجز توربو سی که محیط خوبی داشته باشه؟؟
Last edited by TABASOOMTZ; 04-08-2015 at 09:58.
سلام
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه مارو؟؟؟![]()
سلام..////
از کامپایلر GCC می تونید برای کامپایل کردن برنامه هاتون استفاده کنید// gcc برای کامپایل کردن برنامه های نوشته شده به زبان C استفاده میشه و ++g برای کامپایل برنامه های نوشته شده به زبان ++C ..////
***************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید!![]()
دوست عزیز از لینک زیر که براتون قرار دادم محیط برنامه نویسی Code Blocks رو که همراه با کامپایلر هست دانلود کنید و بعد از نصب بدون هیچ تنظیم خاصی میتونید داخل محیط ادیتور کدنویسی کنید و کامپایل کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام ادب و احترام
دوستان گرامی امکان داره کسی درباره برنامه رنگ آمیزی گراف با الگوریتم بک تراکینگ کمک کنه
با سلام
راهنمائی میخواستم در مورد نحوه استفاده از کرلی بریسس{}
البته ببخشید سئوال من کمی مبتدی هست
ولی تو تمرینات C لیندا تکرار های تو در تو , در حین کار کردن با کدها متوجه شدم استفاده از کرلی برسس میتونه باعث تغییر در خروجی بشه
مثال:
#include <stdio.h>حالت اشتباه این دستور
int main()
{
int alpha,numeric;
for(alpha='A';alpha<'K';alpha++)
{
for(numeric=0;numeric<10;numeric++)
printf("%c%d\t",alpha,numeric);
putchar('\n');
}
return(0);
}
#include <stdio.h>با تشکر
int main()
{
int alpha,numeric;
for(alpha='A';alpha<'K';alpha++)
{
for(numeric=0;numeric<10;numeric++)
{
printf("%c%d\t",alpha,numeric);
putchar('\n');
}
}
return(0);
}
- - - Updated - - -
Last edited by farshin.rezaei; 10-09-2015 at 19:47. دليل: تکرار در ورودی
سلام
اگر در حلقه for یا while و همین طور شرطی if و else فقط یک خط کد باشه می تونید داخل براکت کدو ننویسید و کد در صورت براورده شدن شرط اجرا میشه اما بیشتر از یک خط باید براش براکت بذارید وگرنه فقط اولین خط کد رو در نظر می گیره امیدوارم متوجه بشید منظورم رو
سلام
اگر در حلقه for یا while و همین طور شرطی if و else فقط یک خط کد باشه می تونید داخل براکت کدو ننویسید و کد در صورت براورده شدن شرط اجرا میشه اما بیشتر از یک خط باید براش براکت بذارید وگرنه فقط اولین خط کد رو در نظر می گیره امیدوارم متوجه بشید منظورم رو
سلام خسته نباشید . توی نرم افزار Turbo C++ وقتی اعداد چهار رقمی رو مثل 3000 رو ضربدر مثلا 25 میکنم جواب میشه 9464 در صورتی که باید بشه 75000 این دیگه چه جور مشکلیه !! باید چیکار کنم ؟؟؟ ممنون میشم اگه جواب بدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)