تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 1126 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام من تو فلشم چند فایل مهم دارم فلشم تا امروز درست بود ولی امروز که زدم به کامپیوتر گیر میده میگه باید فرمت کنی فلشتو تا بتونی واردش بشی منم که توش چندتا فایل مهم دارم راهی نیست بدون فرمت به فایلام دسترسی پیدا کنم؟از طریق لینوکسی نرم افزاری چیزی؟و اینکه برای چی اینجوری شده؟
    سلام
    این مشکل مربوط میشه به فرم ویر فلشتان و آن را میتوانید از سایت مادرش تهیه کنید فقط مشکل این است که اکثر این ها تقلبی هستند و .... دیگر خودتان میدانید .
    برای بازیابی آن ها بهترین راه اسفاده از PC-3000 Flash است به اینصورت که آی سی NAND آن را که دیتا بر رویش ذخیره میشود را به دستگاه میدهند و اطلاعات را خارج میکنند.

---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------

سلام
    من هارد 500 اینترنال دارم.اشتباها چند تا از پارتیشن های آن را فرمت کردم ولی قبل از فرمت کنسل کردم.الان پارتیشن های من unknown شده اند.قبلا از طریق داس با فرمت chkdsk[ drive]:/f توانسته بودم پارتیشن را تعمییر کنم و اطلاعاتم را ببینم ولی الان نمیشود.ایا راهی هست بدون حذف اطلاعاتم آنها را برگردانم؟
    با تشکر از شما

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------

منظورم اینه که پارتیشن هایم فرمت نشوند که بخواهم ریکاوری بکنم.میخواهم پارتیشن هایم را تعمییر کنم
    سلام دوست من
    اگر شما پارتیشن ها را حذف کرده بودید راهی برایش بود اما متاسفانه شما فرمت کرده اید و راهی برایش نیست البته راهی وجود دارد ولی ریسک استفاده از آن 70 % است و ممکن است وضعیت را خرابتر کند پس به شما پیشنهاد نمیکنم. امن ترین راه این است که شما اول هاردتان را بازیابی کنید.

---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------

سلام
    من هاردم دوباره مشكل پيدا كرد ....نمي دونم مشكل اش چيه،فقط نميذاره بعضي درايو ها رو فرمت كنم يا توش ويندوز بريزم . اما ميشناسشون و ميشه چيزي توش كپي كرد اينم عكس از برنامه

ممنون ميشم اگه كمك كنيد
    سلام دوست من
    مشکل شما ایراد در ترنسفر اطلاعات و اشتباه در خواندن و نوشتن است:
    1- کابل هاردتان را بررسی کنید
    2- هارد را از لحاظ بدسکتور چک نمایید
    3- دمای هارد را پس از اصلاح با فن خوب کنترل کنید
    4- هارد را از لحاظ وجود ویروس چک کنید.
    5- اگر اطلاعات خاص ندارید هارد را فرمت سطح پایین کنید.

---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------

من یه برنامه به نام es tool.exe از سایتش دانلود کردم (هم برنامه تست و عیب یاب و llf ) رایتش کردم روی سی دی ولی سیستمو که ریستارت میکنم از سی دی بوت نمیشه (بایوس هم تنظیمه )
    سپاس
    دوست من
    شما باید طریقه ساخت سی دی بوت ایبل را چک کنید . میتوانید از یک فلاپی بوت ایبیل و یا از هاردتان بهره ببرید.
    Last edited by رضا امیر; 15-06-2011 at 18:21.

2. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

4. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من هاردم دوباره مشكل پيدا كرد ....نمي دونم مشكل اش چيه،فقط نميذاره بعضي درايو ها رو فرمت كنم يا توش ويندوز بريزم . اما ميشناسشون و ميشه چيزي توش كپي كرد اينم عكس از برنامه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون ميشم اگه كمك كنيد
    سلام دوست من
    مشکل شما ایراد در ترنسفر اطلاعات و اشتباه در خواندن و نوشتن است:
    1- کابل هاردتان را بررسی کنید
    2- هارد را از لحاظ بدسکتور چک نمایید
    3- دمای هارد را پس از اصلاح با فن خوب کنترل کنید
    4- هارد را از لحاظ وجود ویروس چک کنید.
    5- اگر اطلاعات خاص ندارید هارد را فرمت سطح پایین کنید.
    ممنون از راهنماييتون ، اين مشكل چند وقت پيش هم برام پيش اومده بود . كابل هارد رو عوض كردم اما هنوز اون ارور مربوط به كابل درست نشد و من هم فكر كردم برنامه اشتباه مي كنه .
    بعد يك دور هارد رو با low level fromat ، فرمت كردم يك چند وقتي خوب بود اما بي اشكال هم نبود، اما الان دوباره اوج گرفته ...
    در مورد ويرويس مطمئن هستم كه ويرويسي وجود نداره چون kaspersky به روز و اصلي دارم.
    فقط فكر كنم اون مشكل دما وجود داشته باشه (با اينكه 3 تا فن روي كيس نصب هست) ،برنامه دماي هارد رو 46 نشون ميده، خوده كيس هم يه دماسنج داره كه دماي كيس رو 33 نشون ميده اين دما خوبه؟
    يك نكته ديگه رو هم بگم اينكه با پارتيشني كه درايو c (فكر كنم همون primary ميشه) كلا مشكل داره ،يعني اصلا نه فرمت ميشه و ... به خاطر همين هم من يك پارتيشن 100 مگي براي c درست كردم كه موقع نصب ويندوز به اون گير نده.

اگر ميشه بفرماييد ديگه چيكار مي تونم انجام بدم براي اينكه درست بشه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

ممنون از راهنماييتون ، اين مشكل چند وقت پيش هم برام پيش اومده بود . كابل هارد رو عوض كردم اما هنوز اون ارور مربوط به كابل درست نشد و من هم فكر كردم برنامه اشتباه مي كنه .
    بعد يك دور هارد رو با low level fromat ، فرمت كردم يك چند وقتي خوب بود اما بي اشكال هم نبود، اما الان دوباره اوج گرفته ...
    در مورد ويرويس مطمئن هستم كه ويرويسي وجود نداره چون kaspersky به روز و اصلي دارم.
    فقط فكر كنم اون مشكل دما وجود داشته باشه (با اينكه 3 تا فن روي كيس نصب هست) ،برنامه دماي هارد رو 46 نشون ميده، خوده كيس هم يه دماسنج داره كه دماي كيس رو 33 نشون ميده اين دما خوبه؟
    يك نكته ديگه رو هم بگم اينكه با پارتيشني كه درايو c (فكر كنم همون primary ميشه) كلا مشكل داره ،يعني اصلا نه فرمت ميشه و ... به خاطر همين هم من يك پارتيشن 100 مگي براي c درست كردم كه موقع نصب ويندوز به اون گير نده.

اگر ميشه بفرماييد ديگه چيكار مي تونم انجام بدم براي اينكه درست بشه ؟
    سلام
    با برنامه HDD Reg هارد را چک کنید اگر لازم باشد آن را دوباره فرمت سطح پایین کنید اگر مشکل رفع نشد به یک متخصص مراجعه کنید تا با برنامه های پیشرفته مشکلتان را حل کند.

7. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان یه هارد 1 ترا هیتاچی گرفتم 7200 دور 32میگ بافر هارد قبلیم مکستور 1ترا بئذ الان به نظرم صدا بیشتر شده الباع یه پیچشو بستم ممکنه ازون باشه ؟یا 2تا هارد روی همن از اونه؟
    راستی ویندوزو میخوام عوض کنم روی کدوم بریزم ؟ویندوز و برنامه روی یه هارد باشن خوبه یا مثلا ویندوز روی یه هارد دیگه و روی هارد بعدی برنامه بریزم؟
    راستی raid چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    با برنامه HDD Reg هارد را چک کنید اگر لازم باشد آن را دوباره فرمت سطح پایین کنید اگر مشکل رفع نشد به یک متخصص مراجعه کنید تا با برنامه های پیشرفته مشکلتان را حل کند.
    سلام
    اين برنامه رو نصب كردم اما وقتي كرك اش مي كنم صفحه اصلي برنامه باز نميشه ... برنامه ديگه اي شبيه به اين نيست ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    اين برنامه رو نصب كردم اما وقتي كرك اش مي كنم صفحه اصلي برنامه باز نميشه ... برنامه ديگه اي شبيه به اين نيست ؟
    سلام دوست من
    این بنامه HDD Reg کرکی نیست . بلکه از روی سی دی بصورت بوت اجرا میشود و تحت داس است . حسن این برنامه آن است که اطلاعات هارد را از بین نمیبرد و برای تست هم برنامه نیمه محترمی است البته همه نوع بدسکتور را تشخیص نمیدهد.

11. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست من
    این بنامه HDD Reg کرکی نیست . بلکه از روی سی دی بصورت بوت اجرا میشود و تحت داس است . حسن این برنامه آن است که اطلاعات هارد را از بین نمیبرد و برای تست هم برنامه نیمه محترمی است البته همه نوع بدسکتور را تشخیص نمیدهد.
    مگر منظورتون برنامه HDD Regenerator نيست؟ اين برنامه سريال مي خواد و نسخه آزمايشي اش هم يكم اسكن مي كنه .
    ميشه لينكي از اون برنامه كه مورد نظرتون هست بگذاريد ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    دوستان یه هارد 1 ترا هیتاچی گرفتم 7200 دور 32میگ بافر هارد قبلیم مکستور 1ترا بئذ الان به نظرم صدا بیشتر شده الباع یه پیچشو بستم ممکنه ازون باشه ؟یا 2تا هارد روی همن از اونه؟
    راستی ویندوزو میخوام عوض کنم روی کدوم بریزم ؟ویندوز و برنامه روی یه هارد باشن خوبه یا مثلا ویندوز روی یه هارد دیگه و روی هارد بعدی برنامه بریزم؟
    راستی raid چیه ؟
    سلام دوست خوبم
    برای خرید هارددیسک چندین نکته مهم است:
    1- میزان دور هارددیسک
    2- زمان دسترسی به اطلاعات
    3- میزان بافر
    4- سرعت دسترسی به بافر
    5- گارانتی
    6- ظرفیت
    7- زمان متوسط خواندن و نوشتن
    و...
    خیلی عوامل دیگر

نکنه: اینکه یک هارد بافر بیشتر دارد نشانه بهتر بودن نیست زیرا ممکن است یک هارد با میزان نصف بافر دیگری سرعت بافری 4 برابر داشته باشد پس عملا" دوبرابر هارد با ظرفیت بالاتر کارایی دارد. امااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا متاسفانه اینگونه اطلاعات در دسترس فروشنده و خریدار نیست و در ایران فقط به ظاهر امر دقت میشود. بنابر این آپشن های مهم خرید در کشور عزیزمان میشود 1- ظرفیت 2- بافر و 3- ازهمه مهمتر قیمت

در مورد هارد بوت شما میتوانید بر روی هر دو هارد تک به تک در پارتیشن اول ( Primery) یک سیستم عامل بریزید . ( البته اول تنظیمات را طوری در بایوس مادربرد در قسمت بوت تعیین کنید که اول هارد دلخواه سیستم را بوت کند ) و بعد میتوانید تصمیم بگیرید کدام بهتر است.
    نکته : برای یک کاربر عادی اختلاف سرعت در حد میلی ثانیه چیزی نیست که احساس شود

رید:
    سیستم های رید برای منظور های خاصی تعبیه شده است :
    1- امنیت اطلاعات
    2- ظرفیت بالاتر

مثلا " شما دو هارد 2 ترابایت دارید و یک بانک اطلاعات یا یک آرشیو به ظرفیت 3 ترابایت و میخواهید آنها را یک جا نگه دارید . سیستم رید دو هارد را شناسایی میکند اما در سیستم عامل که وارد میشوید یک هارد دارید با ظرفیت 4 ترابایت. البته متذکر شوم که ما مدل های مختلفی از رید داریم
    رید صفر : که هارد ها را به هم متصل میکند و ظرفیت یکپارچه میدهد
    رید یک : که هر دو هارددیسک با ظرفیت متناظر را بصورت یک هارد با ظرفیت فقط همان یک هارد نشان میدهد و هارددیگر اطلاعات مشابه آن هارد را دارد و اگر یکی از هارددیسک ها ازبین رفت دیگری به کار خود ادامه میدهد و امنیت اطلاعات را تضمین میکند
    رید 5 : که مدل های مختلف دارد و با بیش از 3 و 4 هارد کار میکند و ظرفیت کلی بسته به مدل رید 5 به اندازه n-1 و یا n-2 و n برابر است با ظرفیت هر یک از هارددیسک ها پس اگر شما 4 هارد را وصل کنید به اندازه ظرفیت 3 هارد را یکجا خواهید داشت و هارد چهارم x or آنها میباشد و اگر یک هارد خراب شد شما با کارگذاری یک هارد سالم به جای آن دوباره به کار ادامه میدهید و اطلاعات سالم میماند.
    و دیگر مدل ها که از حوصله این قسمت خارج است.

توجه:
    در کل سیستم رید برای یک کاربر عادی فقط مکافات دارد چون در جابجایی اطلاعات و اتصال هاردهای بیشتر در مواقع اضطراری برایش مشکل آفرین خواهد شد

جمع بندی:
    بهتر است کاربران یک پارتیشن Primery (برای C ) حدقل 200 گیگی را ( یا به اندازه لازم ) که سیستم عامل و تمامی برنامه هایی را که میخواهند نصب نمایند بسازند و همه را یک جا ذخیره کنند و اطلاعات خود مانند آرشیو نامه ها - عکس ها - فیلم ها و... تمامی آنچه به نام DATA ذخیره میکنند را در پارتیشن های دیگر Logic ذخیره نمایند و توصیه میکنم حتما" اطلاعات را در زیر دو ساب دایرکتوری بریزند ( یعنی یک فلدر به نام خودشان و یک زیر فلدر به نام مشخص جهت آندسته از DATA ها و در زیر این زیر شاخه اطلاعات را ذخیره کنند).
    1- از نصب دو سیستم عامل جدا" خود داری نمایید مگر بر روی دو هارد متفاوت .
    2- حتما" از یک سیستم ویروس کش خوب و بروز استفاده نمایید.
    3- از نصب برنامه هایی که نمیشناسید و فقط برای تست کردن که چه هستند پرهیز کنید.
    4- تمامی History های خود را طوری تنظیم کنید که در زمان خارج شدن از سیستم همه پاک شوند.
    5- از ضبط و نگه داری اطلاعاتی مانند آنچه در زمان Chat رد و بدل شده جدا" پرهیز کنید.
    6- از نصب برنامه هایی که یک کار همانند را انجام میدهند خودداری کنید ( مانند چندین برنامه پخص صدا یا تصویر )
    7- در زمانی که از Web Cam استفاده نمیکنید آن را قطع کنید و یا از وب کمی بهره ببرید که دارای چراغ هشدار زمان کار است.
    8- هر چند وقت قسمت ریموت Remote سیستم خود را چک کنید تا شخصی آنرا فعال نکرده باشد.
    9- تا حد امکان سیستم را خاموش نکنید و از سیستم های خواب زمستانی و مصرف کمتر انرژی بهره ببرید.
    10- در صورت استفاده از سیستم Wi Fi و دیگر لوازم وایرلس حتما" از کد امنیتی بهره ببرید و این کد را به هیچ کس ندهید و همیشه خود آنرا تنظیم کنید برای دیگران و مهمانان و هر هفته آنرا تغیر دهید
    11- برای کاربر خود در سیستم عامل یک رمز کاربری تعیین نمایید

اول امنیت اطلاعات و بعد کاربرروی اطلاعات

14. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

مگر منظورتون برنامه HDD Regenerator نيست؟ اين برنامه سريال مي خواد و نسخه آزمايشي اش هم يكم اسكن مي كنه .
    ميشه لينكي از اون برنامه كه مورد نظرتون هست بگذاريد ؟
    دوست عزیزم شما میتوانید از سی دی های Hiren's که در اینترنت بصورت مجانی یافت میشود بهره ببرید .این نرم افزار در آنها وجود دارد و کرکی هم نیست و محدودیت نیز ندارد.

16. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •