اره مطمئنم
دقیق نگاه کردم جایی ضربه نخورد توبی جان![]()
اره مطمئنم
دقیق نگاه کردم جایی ضربه نخورد توبی جان![]()
خوب وقتی ضربه نخورده باشه چطور میتونه ماسکش ترک بخوره ؟! بالاخره باید از اونا ضربه ای خورده باشه ! (ضربه فیزیکی)
خود توبی هم گفت این ماسک رو مخصوص این جنگ ساختم . پس مشخصه که ماسک محکمیه و بیخود و بی جهت ترک نمیخوره!
به هر حال به نظر من به احتمال زیاد ضربه خورده.
قسمت 55 شیپودن رو دیدم همونجایی که فن جدید میخواد یاد بگیره ... عاشقتم ناروتو![]()
این مانگا 0 دیگه چی بود امروز پخش شد ؟؟؟ چقدر هم نا مرتب بود .. اصلا نفهمیدم چی به چی بود .. جریان چیه ؟
این مانگا در مورد فیلم سینمایی جدید ناروتوست ... کامل هم نبود . ولی کلی خندیدیم
مانگا این هفته هم اومد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب باز هم این عقل کاکاشی یه جایی بدرد خورد ..من موندم کاکاشی داره به چی فکر می کنه ... یه چیز هایی حدس زده ولی این کیشیموتو رو نمی کنه لامصب .. بگو دیگه بابا حرس مارو در اوردی... نفهمیدیم سره این مادارا و 5 تا کاگه چی اومد .. بابا این سوناده و میزوکاگه رو بدین بهش حسابی بزنتشون دلش خنکگ شه ول کن جنگ شه !!!مانگا این هفته هم اومد .
همونطور که کاکاشی گفت فهمیده که تکنیکی که توبی برای غیر مادی شدن و انتقال اجسام و افراد استفاده میکنه هر دو یکی هستن.
اول همه فکر میکردیم توبی یک تکنیک برای غیرمادی شدن داره و تکنیک دیگه ای هم برای انتقال افراد و اجسام داره . ولی کاکاشی نشون داد که هر دو تکنیک در اصل یکی هستن.
یعنی وقتی توبی غیرمادی میشه بدنش رو به بُعد دیگه انتقال میده.
ولی فکر نکنم این روش رو بتونن بیشتر از این ادامه بدن . چون که توبی هم متوجه شد که کاکاشی چکار کرد و فکر کنم از این به بعد از راه دیگه ای وارد بشه.
در مورد میزوکاگه مخالفم . بجای میزوکاگه سوچیکاگه و سوناده رو بدیم به مادارا خیرش رو ببینه![]()
Last edited by B3HZ@D; 02-08-2012 at 09:38.
کسی خبر از فیلم سینمایی جدید ناروتو داره ؟! اکران شده یا نه ؟! چه قدر طول میکشه تا لینک دانلود اون بیاد ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه دسامبر میاد یعنی 4 ماه دیگه
مانگا که نیومد
بازار کیشی نوجوتسو که داغ تر هم شده
مادارا هم که در فکر to kill or not to kill thats the question هست نمیزنه راحتشون کنه کاگه خورده ها رو! تازه شاخ هم شدن! یه حرکت انگشت مادارا کافبه تا 5تاشون جمع شن بعد میگن میزننش و مهرش هم میکنن! یا روح امام!
کاکاشی هم که تا حالا چاکرا نداشت شد ناروتو دوم! حالا هر تکنیک مکمل چشم توبی رو میزنه علیه خودش!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)