تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 581 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 5810

نام تاپيک: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

اینجا الان روزانه 2000تا بازدید کننده داره...؟! به فرض که داشته باشه...برای فرومی که خودشو بهترین فروم فارسی زبان میدونه واین همه عضو داره داشتن یه آپلود سنتر چه اشکالی داره...بکم هم به جای تبلیغات و درآمد زائی هزینه هم بشه به نظرم چندان بد نیست...! !
    من نگفتم بده !! ما که از خدامونه همچین کاری کنن ...

ولی خیلی چیزای مهم که کوچک‌ترین خرجی واسه فروم نداشته، تو پیسی در حد حسرت مونده !! این که از نظر اهمیت عددی محسوب نمیشه ...

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

من هم همینو میگم...این فروم بااین همه کاربر ولی با کلی محدودیت...! شاید بشه گفت دلیلش هزینه هستش ولی اندکی ازاین هزینه با این حجم وسیع تبلیغات و آگهی پوشش داده نمیشه...؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    جریان اینا چیه؟امروز اومدم دیدم اینطوریه :

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

لام
    جریان اینا چیه؟امروز اومدم دیدم اینطوریه :
    یه باگه که واسه خیلی کاربرا پیش اومده ...
    رفع میشه بعد از یکی دو روز (شاید هم کمتر)

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

بچه ها راهی وجود داره که وقتی مطلبی رو از سایتهایی مثل ویکی پدیا کپی میکنیم این URL ها نیوفته؟
    و متن عادی باشه؟

ببینید اینو از ویکی پدیا کپی میکنم:

سامانه کروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Cruise missile) نوعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بی‌سرنشین هدایت شونده است که مسیر آن تا رسیدن به هدف قابل تغییر و هدایت است. در اغلب سامانه‌های کروز از نوعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می‌شود و به همین دلیل معمولا از اصطلاح «موشک» برای آن استفاده نمی‌شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موشک‌های کروز می‌توانند تا ۴۵۰ کیلوگرم مواد منفجره حمل کنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میخوام اتوماتیک این url های اضافه حذف بشن.
    چه جوری اینکارو کنم؟

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

سلام. ببخشید من یه سوالی دارم. تو خود سایت P30world می خوام یه کلکسیون برنامه های CS5.5 بخرم-زیر خرید پستی نوشته یه dvd9 . چجوری می تونم 2 تا dvd سفارش بدم؟

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها راهی وجود داره که وقتی مطلبی رو از سایتهایی مثل ویکی پدیا کپی میکنیم این URL ها نیوفته؟
    و متن عادی باشه؟

سامانه کروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Cruise missile) نوعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بی‌سرنشین هدایت شونده است که مسیر آن تا رسیدن به هدف قابل تغییر و هدایت است. در اغلب سامانه‌های کروز از نوعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می‌شود و به همین دلیل معمولا از اصطلاح «موشک» برای آن استفاده نمی‌شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موشک‌های کروز می‌توانند تا ۴۵۰ کیلوگرم مواد منفجره حمل کنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه جوری اینکارو کنم؟
    اگه با کروم بیای این مشکل نیست.

برای اینترنت اکسپلوره باید از سمت چپ بالا اون دکمه هرو بزنی...(توی باکسی که مینویسی). تو کروم اون دکمه هه اصلا نیست!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

و متن عادی باشه؟

چه جوری اینکارو کنم؟
    ساده ترین راه:
    کپی پیست داخل نوت پد و بعد اون کپی پیست از نوت پد به ادیتور پی سی.
    ضمن اینکه از این آیکن هم میشه استفاده کرد... ولی تا اون جایی که من میدونم برای لینک ها جواب نمیده...

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شاید دکمه هه تو باکس در حالت پیشرفته باشه.یادم نیست.فکر کنم در همین جواب سریع هم باشه

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------

فاصله افتاد
    وگرنه میافتاد تو پست قبلیم!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام. ببخشید من یه سوالی دارم. تو خود سایت P30world می خوام یه کلکسیون برنامه های CS5.5 بخرم-زیر خرید پستی نوشته یه dvd9 . چجوری می تونم 2 تا dvd سفارش بدم؟
    سلام ،

با بخش فروشگاه پی سی میتونید تماس بگیرید تا دوستان به صورت کامل راهنمایی کنند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تلفن : 01313240886 - 01313246358
    شنبه تا چهارشنبه : 9 صبح الی 6 بعد از ظهر
    پنج شنبه ها : 9 صبح الی 12 ظهر

نمابر : 01313245397
    آدرس ایمیل :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •