تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 309 از 1635 اولاول ... 2092592993053063073083093103113123133193594098091309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی ممنون

من می خوام از یک شی خاص عکس بگیرم که فقط اون بیفته و پشت جسم کدر بشه!
    چه طوری میشه؟
    اینو لطفا واسه sx1 هم بگید

ببینین،اصلی ترین راهش،افزایش قطر دیافراگم(کاهش عددش) هستش.این فقط تو دوربینایی قابل اجرا هستش که حالت عکسبرداری با تنظیمات دستی رو داشته باشه.
    برای SX1 بگم اول(منظور دوربینایی که تنظیمات Manual رو دارن).سه تا راه برای این کار پیشنهاد میشه و همشون هم باید از کمترین عدد دیافراگم ممکن استفاده بشه.

1- اولین راهش عکس گرفتن در حالت ماکرو هستش.دوربینو میذارین روی ماکرو،این حالت خودبخود کمی عمق میدان رو کاهش میده که برای ما خوبه،یکمی هم با دیافراگم بهش تاثیر میذاریم ما.نگران لرزش نباشین،چون با کاهش عدد دیافراگم،خودبخود باید سرعت شاتر افزایش پیدا کنه.

2- روش دوم،حالت معمولیه.یعنی مثلا برای چیزایی که نمیشه با حالت ماکرو گرفت.اینجا تنها روش همون دیافراگم هستش.

3- بعضی وقتا،میشه از یه سوژه ثابت(مثل مثلا یه آدم)،با حداکثر زوم و از فاصله خیلی دور عکس گرفت.افزایش فاصله کانونی،خودبخود عمق میدان رو کاهش میده و یه نکته ای که هست،عدم امکان استفاده از گشادترین حالت دیافراگم هستش.که اونم نگران نباشین.چون تاثیر زوم خیلی بیشتر از این ضعف هستش.ولی تو این حالت هم باید برای بهترین نتیجه،باید از گشادترین حالت ممکن استفاده بشه.

اگه بخوایم به ترتیب بچینیم،زوم بهترین ،بعدش ماکرو و بعدش حالت معمولی نتیجه مد نظرتون رو میده.

حالت نرم افزاری هم وجود داره که برای دوربینای که نمیتونن از حالت دیافراگم استفاده کنن(البته همچنان ماکرو و زوم در دسترش هستش اکثرا) استفاده میشه.یعنی با فتوشاپ.

آخرش هم اینو خواهش می کنم که سوالتون رو توی تاپیک اختصاصی هم مطرح کنین تا اونجا کپی بشه تا بمونه برای دسترسی های بعدی برای خودمون و دیگران.ممنون.

2. 5 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

----------------------------------------------
    Last edited by *Alucard*; 20-06-2009 at 02:28.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلامم..
    ببین شما رفتی از یه سایت فروش لوازم انتظار Review حرفه ای داری خوب غلطه دیگه!! باید به مراجعهی مثل dpreview.com سر بزنی.. من از Digikala خرید انلاین داشتم و از خدماتش 100 درصد راضی هستم.بازم بخوام خرید انلاین کنم احتمالن از همون اینکار را میکنم.هر چیزی را بهر کاری ساختن!!
    دوست عزیز شما خودت داری فلسفه حرفای خودتو رد میکنی وقتی اونا یه سایت فروش هستن صرفا باید کار فروش بکنن نه اینکه بیان به محصولات امتیاز الکیبدن مجبورشون که نکردن! بنابراین به نظر من صداقت تو کارشون نیست و خرید کردن ازشون پول تو جیب ... ریختنه چون امتیاز دادنشون جهت داره و به نفع محصولاتی هست که سودش بیشتره من خودم از نزدیک در جریان عملکرد بعضی از این سایتها هستم ضمن اینکه کارشونم ضمانت نداره یعنی همیشه شما نمیتونی مطمئن باشی که داری یه خرید مطمئن میکنی.

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان و اساتيد نظرتون رو درباره دوربينهاي ذيل مي خواستم بدونم.البته تا اين لحظه انتخابم panasonic fz 28 هستش.اين رو بگم كه فيلمبرداري و قابليت زوم اپتيكال در هنگام فيلمبرداري برام مهم هستش.اگه ميشه دورستان نظرشون رو با الويت بندي اعلام كنند.

panasonic tz7/sz3
    panasonic gh1
    canon ixus i990
    canon sx200

در ضمن آيا GH 1 الان تو بازار موجوده يا هنوز تو ايران عرضه نشده؟ اگه ممكنه كساني كه تهيه كردن قيمت محصولات بالا رو هم بگن.بازم از توجه و راهنمايي شما متشكرم.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان و اساتيد نظرتون رو درباره دوربينهاي ذيل مي خواستم بدونم.البته تا اين لحظه انتخابم panasonic fz 28 هستش.اين رو بگم كه فيلمبرداري و قابليت زوم اپتيكال در هنگام فيلمبرداري برام مهم هستش.اگه ميشه دورستان نظرشون رو با الويت بندي اعلام كنند.

panasonic tz7/sz3
    panasonic gh1
    canon ixus i990
    canon sx200

در ضمن آيا GH 1 الان تو بازار موجوده يا هنوز تو ايران عرضه نشده؟ اگه ممكنه كساني كه تهيه كردن قيمت محصولات بالا رو هم بگن.بازم از توجه و راهنمايي شما متشكرم.
    سلام. این دوربین ها هر کدوم از یه رده هستن و با هم فرق میکنن. GH1 که اصلا بحثش جداست و هم کیفیتش از همه ی اینا بالاتره هم حرفه ای تره و هم قیمتش گرون تره.

داره خودمونی میشه keyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزيز
    من ميخوام يه دوربين در حدود 250 تومن بگيرم. اگه ميشه بگين بايد دنبال چه امكاناتي تو اين رنج قيمت باشم و چه فاكتور هايي مهمترند. (متاسفانه اطلاعاتي در زمينه عكاسي ندارم )
    بي زحمت بهترين انتخاب هاي ممكن رو بهم معرفي كنين.
    از لطفتون ممنونم.

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..

panasonic tz7/sz3
    panasonic gh1
    canon ixus i990
    canon sx200

اگه که میخوای دوربین کامپکت باشه Panasonic Lumix DMC-ZS3 عالیه بشرطی که گیر بیاری
    اگه که اندازه و وزن دوربین واست مهم نیستش Panasonic Lumix DMC-FZ28 خیلی مناسبه

داره خودمونی میشه wergy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    InterneT

پيش فرض دوربین Fujifilm FinePix S100fs یا Sony Cybershot DSC-HX1

سلام به همه دوستان
    من دو دل هستم که بین دوربین Fujifilm FinePix S100fs و Sony Cybershot DSC-HX1 کدوم را انتخاب کنم . دوربین فوجی به نظرم با این اطلاعاتی که من از عکسهاش جمع کردم فکر کنم باید عکس بهتر از این مدل سونی که گفتم بگیره ولی در فیلمبرداری به پای سونی نمیرسه البته سونی توی دوربینهای نیمه حرفه ای عکس قابل قبولی میندازه و خیلی پیشرفته تر از فوجی است باید هم باشه به خاطر جدید بودنش البته به نظر من.
    من اولین باری نیست که درباره خرید دوربین دودلم اول دوربین کانن 720 آی اس داشتم بعد فروختم دوربین پاناسونیک fz28 گرفتم از تمام امکاناتش راضی بودم بجز صدای فیلمبرداریش که mono ضبط میشد که جالب نبود آن را هم فروختم و حالا رسیدم به این دو دوربین البته اگه دوستان دوربین دیگه ای سراغ دارن به من بگن البته تقریباً من تمام دوربینهایه نیمه حرفهای را دیدم از کانن / سونی / فوجی / نیکون / کاسیو / پاناسونیک /المپیوس ولی منظورم تمام محصولاتش نیستا فقط اونایی که نظرم را جلب کرده بود را دیدم حالا به هر حال دوستان یک کمکی به من بکنند اگه دوربین دیگه ای که از اینها بهتر باشه به قیمت پانصد و بیست الی سی باشه معرفی کنند

درباره دوربین Fujifilm FinePix S100fs
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درباره سونی Cybershot DSC-HX1 :
    کد:
    در ضمن من چند تا عکس از این دو مدل میزارم برای قضاوت دوستان :

اولی دوربین فوجی :Fujifilm FinePix S100fs
    کد:
    ماه
    کد:
    گل
    کد:
    گل و ساختمان
    کد:
    چمن
    کد:
    چهره
    کد:
    اردک

البته یک نکته این عکس ماه که من گذاشتم واقعاً با این لنزی که فابریک رویش است با زوم 14 گرفته شده اگه دوستان اطلاعاتی دارند به من بگن .

نمونه عکس سونی :Cybershot DSC-HX1
    کد:
    کوه
    کد:
    فواره
    کد:
    ساحل
    کد:
    دریا
    کد:
    پرنده
    کد:
    گل

درباره عکس سونی که گذاشتم نمیدونم برای خودش است یا نیست البته توی دی پریویو گذاشته بودن ولی وقتی رویه عکس راست کلیک میکنم و properties را میزنم در قسمت summary و در قسمت advanced چیزی نوشته نیست که این عکسها را این دوربین گرفته است.
    متاسفانه تایپیک را شلوغ کردم اگه چیزه نامربوطی درباره عکسها گفتم به بزرگواری خودتان آماتوریه مرا ببخشید دو دلیه دیگه چیکار میشه کرد

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزيز
    من ميخوام يه دوربين در حدود 250 تومن بگيرم. اگه ميشه بگين بايد دنبال چه امكاناتي تو اين رنج قيمت باشم و چه فاكتور هايي مهمترند. (متاسفانه اطلاعاتي در زمينه عكاسي ندارم )
    بي زحمت بهترين انتخاب هاي ممكن رو بهم معرفي كنين.
    از لطفتون ممنونم.
    دوست خوبم شما قبل از هر كاري بايد خواسته هاي خودتو از يه دوربين مشخص كني بعد بري سراغ خريد . اينكه زوم ، كوچك يا بزرگ بودن دوربين ، قابليت فيلم برداري و ... برات مهم هست يا نه همه اينا ميشه فاكتورهايي كه تو خريد شما تاثير ميذاره . ولي به عنوان يه پيشنهاد اگه بتوني يه كمي بيشتر هزينه كني دوربين canon sx110 قابليتهاي خوبي داره . 9 مگا پيكسل با زوم اپتيك 10 برابر ، عكاسي ماكرو بسيار خوب ، تنظيمات دستي مختلف و فيلمبرداري در حد قابل قبول و ... . اين دوربين و يه مدل پايين تر از اون يعني sx100 رو به چند تا از دوستان پيشنهاد دادم و الان همه اونا از دوربينشون راضي ان . باز هم ميگم شما بايد سطح توقعات خودتو كاملا مشخص كني .

11. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    دوست خوبم شما قبل از هر كاري بايد خواسته هاي خودتو از يه دوربين مشخص كني بعد بري سراغ خريد . اينكه زوم ، كوچك يا بزرگ بودن دوربين ، قابليت فيلم برداري و ... برات مهم هست يا نه همه اينا ميشه فاكتورهايي كه تو خريد شما تاثير ميذاره . ولي به عنوان يه پيشنهاد اگه بتوني يه كمي بيشتر هزينه كني دوربين canon sx110 قابليتهاي خوبي داره . 9 مگا پيكسل با زوم اپتيك 10 برابر ، عكاسي ماكرو بسيار خوب ، تنظيمات دستي مختلف و فيلمبرداري در حد قابل قبول و ... . اين دوربين و يه مدل پايين تر از اون يعني sx100 رو به چند تا از دوستان پيشنهاد دادم و الان همه اونا از دوربينشون راضي ان . باز هم ميگم شما بايد سطح توقعات خودتو كاملا مشخص كني .
    منم sx110 را میخواستم همین حالا پیشنهاد بدم که دیدم شما گفتین.هم ظاهر جذابی داره و هم امکانات و قیمت مناسب.فقط فیلمبرداریش HD نیستش

13. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •