سلام به همه دوستان
من دو دل هستم که بین دوربین Fujifilm FinePix S100fs و Sony Cybershot DSC-HX1 کدوم را انتخاب کنم . دوربین فوجی به نظرم با این اطلاعاتی که من از عکسهاش جمع کردم فکر کنم باید عکس بهتر از این مدل سونی که گفتم بگیره ولی در فیلمبرداری به پای سونی نمیرسه البته سونی توی دوربینهای نیمه حرفه ای عکس قابل قبولی میندازه و خیلی پیشرفته تر از فوجی است باید هم باشه به خاطر جدید بودنش البته به نظر من.
من اولین باری نیست که درباره خرید دوربین دودلم اول دوربین کانن 720 آی اس داشتم بعد فروختم دوربین پاناسونیک fz28 گرفتم از تمام امکاناتش راضی بودم بجز صدای فیلمبرداریش که mono ضبط میشد که جالب نبود آن را هم فروختم و حالا رسیدم به این دو دوربین البته اگه دوستان دوربین دیگه ای سراغ دارن به من بگن البته تقریباً من تمام دوربینهایه نیمه حرفهای را دیدم از کانن / سونی / فوجی / نیکون / کاسیو / پاناسونیک /المپیوس ولی منظورم تمام محصولاتش نیستا فقط اونایی که نظرم را جلب کرده بود را دیدم حالا به هر حال دوستان یک کمکی به من بکنند اگه دوربین دیگه ای که از اینها بهتر باشه به قیمت پانصد و بیست الی سی باشه معرفی کنند
درباره دوربین Fujifilm FinePix S100fs
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درباره سونی Cybershot DSC-HX1 :
کد:
در ضمن من چند تا عکس از این دو مدل میزارم برای قضاوت دوستان :
اولی دوربین فوجی :Fujifilm FinePix S100fs
کد:
ماه
کد:
گل
کد:
گل و ساختمان
کد:
چمن
کد:
چهره
کد:
اردک
البته یک نکته این عکس ماه که من گذاشتم واقعاً با این لنزی که فابریک رویش است با زوم 14 گرفته شده اگه دوستان اطلاعاتی دارند به من بگن .
نمونه عکس سونی :Cybershot DSC-HX1
کد:
کوه
کد:
فواره
کد:
ساحل
کد:
دریا
کد:
پرنده
کد:
گل
درباره عکس سونی که گذاشتم نمیدونم برای خودش است یا نیست البته توی دی پریویو گذاشته بودن ولی وقتی رویه عکس راست کلیک میکنم و properties را میزنم در قسمت summary و در قسمت advanced چیزی نوشته نیست که این عکسها را این دوربین گرفته است.
متاسفانه تایپیک را شلوغ کردم اگه چیزه نامربوطی درباره عکسها گفتم به بزرگواری خودتان آماتوریه مرا ببخشید دو دلیه دیگه چیکار میشه کرد.gif)