لطفا یکی راهنمای این بازی با یک ترینر بدرد بخور را براش بگذارد
ممنون
لطفا یکی راهنمای این بازی با یک ترینر بدرد بخور را براش بگذارد
ممنون
سلام من توی chapter 2-3 گیر کردم. همونجایی که سوار یه جیپ باید با مسلسل موتور سوارا و کامیونا رو منفجر کنی. هرکاری میکنم بعداز عبور از پل یه کامیون میاد و از دره پرتم میکنه پایین. هر کاری هم میکنم نمیتونم منفجرش کنم یعنی تا میخوام منفجرش کنم منو از دره پرت میکنه پایین. شما چجوری ردش کردید.
ببینید اینها چطوره یکی ماله DX10 و یک دیگه ماله DX9 هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم Normal بازی میکنم.و به نظر خودم خیلی اسون هست.
پنجره ماشین رو بزن تا اتیش بگیره زود منفجر میشه همین.![]()
خب تموم شد . بعد از سالها انتظار این بازی رو بازی کردم و تمومش کردم . واقعا Resident Evil مزخرفی بود !
اما خداییش بازی شاهکاری بود ، عالی بود !
دوستانی که میخوان این بازی رو تهیه کنن چرا از همین سایت p30world تهیه نمی کنن ؟!
یخورده گرون هست ولی خداییش هیچ مشکلی نداره ! لااقل من که با dx9 بازی کردم به هیچ مشکلی برنخوردم .
مال من هم از همین P30world و هم Dx9 و هم DX10 هیچ مشکلی نداشت و هیچ فایلی کم نداشت.
آيا با ترينرهاي Evil5 مشكل داريد؟
در بيشتر سيستم ها ديده شده است كه بعد از Active كردن ترينر بعد از نمايش يك دمو از بازي خارج شده و پيغام Don't Send مي دهد و از هر ترينر هم استفاده كنيد باز همين مشكل را خواهد داشت و ما يك راه براي حا اين مشكل به شما پيشنهاد مي كنيم كه 100% عملي خواده بود .
شما بايد از نرم افزار Game For Windows - Live 3.0 Client استفاده كنيد اين نرم افزار يك كمك برنامه از جديدترين تغييرات در بازي ها و برنامه هاي كاربردي را به سيستم شما اضافه مي كند. و حال اگر به آن دسترسي نداريد مي توانيد از روش زير برويد.
ابتدا به لينك زير برويد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد بروي Download Now كليك كنيد
حال بايد نرم افزار را با حجم 29.0 MB دانلود كنيد
بعد از دانلود نرم افزار را نصب كنيد و حال مي توانيد به راحتي از ترينر ها استفاده كنيد.
به نقل : فروم. پي سي اريجينال
راهنمای قدم به قدم اش را کسی نداشت؟
این بازی چیزی نداره که راهنمایی بخواد....شما بگو کجای بازی گیر کردی تا راهنماییت کنیم
از کجا بفهمم باید از کدوم استفاده کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)