نمیشه بارسا هم یه جورایی برای دنی آلوز فرجام خواهی کنه خداییش حیفه فینال نباشه...
نمیشه بارسا هم یه جورایی برای دنی آلوز فرجام خواهی کنه خداییش حیفه فینال نباشه...
البته با اون بازی که والدز کرد مقابل چلسی من که خیلی بهش امیدوار شدم
گلی که اسین زد فن در سار هم نمیتونست بگیره
اون گل essien که کاملا شانسی بود ، چجوری یه بازیکن میاد می زنه زیر توپ و اینجوری گل میشه ؟ اگه یه سانت بالاتر بود با برخورد به دیرک بر می گشت و اگه چند سانت هم پایین تر بود والدز می گرفت ، اونوقت این چنین شوتی رو شما می گی هاف بک چلسی با مهارت خودش زده ؟قبول کنید که محاجم های چلسی خیلی بد بازی میکردن. 2 3 تا موقعت رو به جایی شوت میزدن که والدز ایستاده بود. والدز استاد سوتی دادن و گل قشنگ خوردنه مانن گل اسین![]()
بازیکن های بارسا هم خوب کار نمی کردند ... آلوز حد اقل 5 سانتر رو فرستاد تو تماشاگرا ، پیکه 3 تا فرصت شوت زنی پشت محوطه داشت منتها چون مهاجم نبود شوت نکرد ، اینیستا هم فرصت شوت زنی داشت ولی سانتر می کرد وسط اون همه مدافع چلسی و مشخص بود خطری واسه حریف نداشت .
اگر هم بخوایم دروازه بان ها رو مقایسه کنیم خودت می فهمی که بارسلونا کلا یه شوت داخل چارچوب داشت اونم چک گل خورد ، خوب این یعنی چک خیلی دروازه بان بی خودیه ؟؟ حرف شما اشتباه است ... کریستیانو رونالدو هم من در بیشتر بازی های منچستر می بینم که تک روی می کنه و با بازی نمایشی توپ رو از دست می ده ... من که می گم مسی خیلی تو بازی از رونالدو بهتره .
از انجا که منچستر با سیستم 1 10 بازی نمیکنه
بازی فینال بسیار جذاب خواهد شد
ولی برنده ما هستیم
مثل اینکه فراموش کردی پارسالو؟کلا هیچکس نمیتونه با تاکتیکه غیر دفاعی جلو بارسا دوام بیاره.
1- فلچر برای من مهم نیست. چون کلیت خبر در مورد بارسا منچستر بود قرار دادم. بخاطر حساسیت های فعلی و اینکه منچستر حریف بارساست خبر رو در این تاپیک قرار دادم.
2- راستش هوادارن هر تیمی قبل از باختشون جلوی بارسا گفتن تیمشون با قبیلی ها فرق داره.
برای این بازی بهتره منتظر بشیم ببینیم منچستر با چه شیوه ای بازی میکنه. الان نمیشه نظر داد.
پارسال هم منچستر آماده بود. نتونست در رفت به بارسا گل بزنه. تازه بارسا آشفته بود.
در برگشت هم با شیوه دفاعی یک گل تونست بزنه.
فعلا که ما یهترین تیم جهان هستیم و شما نمیتونید ما رو شکست بدید زیاد خودتون رو امیدوار نکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)