چطوری میتونم ترتیب تاریخ لاتین را در اکسل به صورت روز/ماه/ سال بنویسم؟
چطوری میتونم ترتیب تاریخ لاتین را در اکسل به صورت روز/ماه/ سال بنویسم؟
سلام دوستان تو اکسل چطور میتونیم رتبه بندی کنیم،یعنی فرضا چند نمره داریم و میخوایم رتبه های اول تا... رو بدت بیاریم؟
سلام.
خواهشا اگه میتونید زود جواب بدین.
من 10 تا فایل اکسل دارم، اطلاعات مربوط به یه سری شرکته.
اسامی شرکتها توی این فایلها مثل همه اما توی هر کدوم اطلاعات آماری مربوط به 1 سال هست.
من میخوام از بین اینها 100 تا شرکت انتخاب کنم و فقط روی اطلاعات این 100 تا کار کنم.
راهی هست که بشه همزمان روی همه این 10 تا فایل فیلتر اعمال کرد که فقط همون 100 تا شرکت مد نظرم رو نشون بده و بقیه رو نشون نده؟
روی سلول مورد نظرتون برید به این قسمت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اکسل 2007 :
بعد از انتخاب سلول های مورد نظر :
سلام خسته نباشید؟میخواستم بپرسم ماگزیمم تعداد SHEETها در اکسل 2007چند تا میتونه باشه؟؟؟؟؟
مشکل من اینکه توی اکسل وقتی (عدد) را تایپ میکنم بعد اینتر میکنم اتوماتیک عوض میشه و میشه عدد-
مثلا عدد 122 را داخل پرانتر تایپ میکنم ولی بعد اینتر پرانتز را حذف میکنه و - میزاره
(122) = 122-
چیکار کنم سلول خاصیت عددی را حفظ کند و پرانز را حذف نکند
البته من میخاهم یک عدد را داخل پرانتز بنویسم و داخل سلولهای دیگر (کنترل دراگ) کنم به طوری که عداد داخل پرانتز افزایش داشته باشند یعنی (122) (123) (124) و غیره
ّرای حل مشکل پرانتز ها باید خاصیت Text رو به ستون ها بدی و در این حالت نمیتونی اعداد داخل پرانتز رو افزایشی اعمال کنی چون Text این قابلیت رو نداره
تو مثلا A1 بنویس 123 و تو B1 این فرمولو بنویس و بعد جفتشو با هم درگ کن
تعداد شیتها در 2007 (و کلا اکسل) محدودیتی نداره و فقط میزان رم سیستم اونو محدود میکنه
محدودیت فقط در تعداد سطرها ( 1,048,576 ) و ستونهاست ( 16,384 )
نبود؟؟؟
بزار یه جوری ساده تر توضیح بدم شاید بد گفتم.
یه سری فایل دارم با اطلاعات شبیه به هم، میخوام یه فیلتر بذارم روی هر 10 تای این فایلها که فقط یه سری خاصی از رکوردها رو نشون بده.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)