اخرين قيمتي كه تو چند تا پست قبل بود مربوط به هفته پيش هست كه قيمت اين برد محدوده 190 بود
اخرين قيمتي كه تو چند تا پست قبل بود مربوط به هفته پيش هست كه قيمت اين برد محدوده 190 بود
الان دارم از بازار رضا و ايرانيان ميام
هردو رو در حد جويدن گشتم ولي از p5q خبري نبود حتي p5q-e هم نبود
از مغازه الماس (گارانتي asus) پرسيدم گفت دو هفته ديگه مياد
Last edited by bleu2u4u; 10-08-2008 at 19:44.
سلام دوستان
این طور که معلومه ما دم دریا هم بریم خشک میشه
آقا من رفتم پیش یه فروشنده گفت اگه بخوای می تونم برات بیارم ولی فکر نکنم این طور که شما میگین بتونه پیدا کنه
ولی یه مدل ASUS دیگه بهم معرفی کرد گفت خوبه و قیمتشم مناسبه و الآن هم داره کاتالوگشو نشونم داد نوشته بود Core 2Q ساپورت می کنه
مدلش این بود ASUS P5K/epu بود
آیا این بهتر از P5Q یا صبر کنیم تا این پیدا بشه؟؟؟
ممنون
asus m3a با پردازنده 5000 athlon 64 x2 برای کارای گرافیکی چطوره؟
P5Q از چيپ P45 استفاده ميكنه و چيپ ديگشم ICH10R هست كه هر 2 چيپش از چيپ هاي اون مادربورد قويتره و با اين تفاوت قيمت P5Q بهترين انتخاب هست و اينكه اين مادربورد امكانات خوبيم داره
به نظر من صبر كني تا اين بياد بهتره
دوست عزیز ممنون واقعا که اینم از شانس گل ما
من هر بار که سیستممو عوض کنم این مشکل پیش میاد هر بار باید الاف یکی از قطعات باشم الان هم باید منتظر برد باشم (من هم دوستان هفت ماهه هستم و تاب منتظر بودن رو ندارم)
واقعا اگه این جوریه که اصلا P5q پیدا نمیشه، من که میخوام یه ماه دیگه بخرم، همین الان بایدسفارش بدم. به نظرم اگه ایسوس از این چیپ های P45 بیشتر می زد خیلی بهتر بود.
سلام
با تشکر از شهاب جان
آقا سایت رایانه این P5q رو برای فروش داره! / یعنی جزو لیست تازه اضافه شده هاشه با قیمت 180
یعنی میشه خرید ازش؟
P5Q ساده بیشتر از 150 هزار ارزش خرید نداره.سلام
با تشکر از شهاب جان
آقا سایت رایانه این P5q رو برای فروش داره! / یعنی جزو لیست تازه اضافه شده هاشه با قیمت 180
یعنی میشه خرید ازش؟
احتمالا موردی که شما دیده اید دولکس هم داشت.
سلام . این چند روزه این مادر برد تو بازار کم شده ، برای همین قیمتش بالا رفته.
چند روز صبر کنی، می تونی حدود 150 بخریش. عجله نکن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)