تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 309 از 358 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز قبل از این که تصور کنیم که توی کرات دیگه حیات هست اول از همه باید شرایط موجود برای پیدایش حیات بوجود بیاد .
    فکر نکنم توی این مدتی که جستجوهایی صورت گرفته , به مدارک درست و حسابی دال بر وجود حیات در دیگر کرات و کهکشان ها رسیده باشیم .

در مورد بشقاب پرنده ها همین بس که طی این مدت شکل ظاهری اونا با توجه به فیلمهای هالیوودی در حال تغییر و ارتقائه .
    در گذشته بشقاب پرنده ها وسایلی بودن با پهنای بیشتر و شکل و شمایلی نه چندان پیشرفته , یعنی به طرز عجیبی به اون چیزی که در فیلمها نمایش داده میشد شبیه بودن . (چیزهایی که مردم 40 یا 50 سال پیش دیده بودن)
    ولی هر چی جلوتر رفتیم و صنعت سینما پیشرفته تر شد و ایده های جدیدی وارد شد بالطبع شکل و شمایل بشقاب پرنده ها هم شامل این تغییرات شد و باریک تر از گذشته شدن . (چیزهایی که مردم 10 تا 15 سال پیش دیده بودن)
    در حال حاضر هم بشقاب پرنده ها به باریکترین حد ممکن رسیدن و یا اخیرا گزارش شده که اجرام مثلثی شکل در آسمان در حال تردد بودن.
    مثل این که روند پیشرفت تکنولوژی این دوستان فضایی با روند حرکتی و پروژه های بشقاب پرنده ای در سینمای زمینی کامل هماهنگه !!!

نکته عجیب تر اینجاست که این رفت و آمدها فقط و فقط مختص به گشت و گذار در آسمان ها میشه و هیچ هدف دیگه ای پشتش دیده نشده .
    یا این دوستان فضایی خیلی بیکارن که هر دفعه توی آسمان کره زمین بیخودی چرخ میخورن , یا این که چیز مهمی دیدن که توی این چند دهه باعث شده سفرهای مکرری به زمین داشته باشن.
    Last edited by B3HZ@D; 29-11-2012 at 15:57.

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ولی میگم چه مسائل مضحکی هست .
    فرازمینی ها میان برای 13 به درشون تو سیاره زمین.!

4. این کاربر از ps3 killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چند واقعیت در مورد یوفوها که در اغلب مشاهدات بدان اشاره شده اند
    - سرعت بسیاربالایی دارند
    - نورانی هستند و( اگر از خود نوری ساطع نمی کردند خیلی از این گزارشات مربوط به دیدن این اجسام اتفاق نمی افتاد)
    - قادر هستند ابزار آلات الکترونیکی را از کار بیندازند
    - اغلب در کشورهایی دیده شده اند که با تکنولوژی پیشرفته نظیر نیروگاههای هسته ای و غیره در ارتباط اند
    - به نظر خودم بیشتر بنظر می رسد بعنوان یک ناظر عمل می کنند تا برقراری ارتباط یا یک آزمایشگر یا یک مسافر

ندانستن دلیل بر نبودن نیست
    تمام اینها که شما فرمودی پدیده های انسانی هستند و من چیزی غیر بشری و دور از دسترس رو در این واقعیت ها پیدا نکردم!

چشم بستن برروی واقعیتها دلیلی بر اثبات فرضیه شخصی ما نیست

6. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

تمام اینها که شما فرمودی پدیده های انسانی هستند و من چیزی غیر بشری و دور از دسترس رو در این واقعیت ها پیدا نکردم!

بر اساس گزارشات متعدد خلبانانی که با این اشیا پرنده ناشناخته روبرو شده اند و یا درصدد تعقیب یا مورد هدف قرار دادن با موشک بوده اند دو مسئله همیشه خارج از پدیده های انسانی با تکنولوژی امروزی به چشم می خورد :
    1- سرعت سرسام آور این اشیا و قدرت مانور غیر قابل باور
    2- از کار افتادن تجهیزات ناوبری یا سیستم شلیک
    نمونه بارز این موضوع با گزارشات چاپ شده سال 55 در کشور خودمان و بسیاری موارد دیگر
    بهر حال این دلایل اثبات نمیکند که ما با ملاقات کنندگانی از سایر سیارات مواجه هستیم ولی با اشیا ناشناخته پرنده ای مواجه هستیم که برایمان ماهیت آنها قابل توجیه نیست.
    رد کل مسئله یعنی پاک کردن صورت مسئله
    باید برای یک نتیجه گیری معقول،برای پی بردن به ماهیت این اشیا اطلاعات فعلی را در کنار هم قرار داد تا به نتیجه رسید.
    آیا مشاهده کنندگان با توهم روبرو بوده اند؟
    دروغ می گویند؟
    با پدیده های جوی معمول اشتباه گرفته اند؟
    با اشیا پرنده ساخت دول پیشرفته مواجه شده اند که برای اهداف حاسوسی بکار می روند
    یا چیزی دیده اند که در هیچ یک از دسته بندیهای موجود جا نمی گیرد و اگر چنین است ماهیت این اشیا چیست
    هیچ کس منکر احتمال وجود حیات در سایر کهکشانها نبوده و نیست و اگر چنین بود این همه هزینه و تلاش بکار نمی رفت برای کشف کوچکترین احتمالات در سایر اجرام آسمانی
    و از طرفی قبول آنی و یا رد کل موضوع،کمکی برای پی بردن به اصل موضوع نمی کند
    به هر حال انکار یا رد کلی موضوع،دلیلی بر نادیده گرفتن احتمالات و تهدیدها نیست.
    و بقول خودتان :

8. 2 کاربر از mokarx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه IQ-x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

از یک منبعی شنیدم که پارسال در آسمان خلیج فارس در اطراف بوشهر هم یک شیء گرد و نورانی با رنگ های آبی و نارنجی مشاهده شده که خلبان موفق شده از آن فیلم تهیه کند اما نتوانسته به آن برسد و ناپدید شده است.

در مورد آن شی ستاره مانندی هم که آن روز صبح گفتم دیدم، یک بنده ی خدایی گفت درست دیده ای و در آن تاریخ و آن ساعت رادار استان فارس همچین چیزی ثبت کرده اما قبل از رهگیری از صفحه ی رادار ناپدید شده است. پرسیدم در یک کلام اگر بخواهید آن را تعریف کنید چه می گویید؟! گفت بشقاب پرنده بوده است. چیز دیگری به من نگفت.
    بشقاب پرنده ها همان جن ها یا شیاطین هستند که حداقل 300 میلیون سال قبل از انسان به وجود آمده اند و تا این حد پیشرفت کرده اند.(شیطان جن بوده و 6000 سال که هر روزش برابر با 50 هزار سال زمینی بوده خدا را عبادت کرده که می شود 300 میلیون سال) ورودشان به زمین همواره باعث بروز بیماری های مختلفی شده و نور آنان و پرواز و احتمالا سروصدا و آتشی که از آنان ساتع می شده، مردم بدوی را می ترسانده و گمان می کردند این اشیا شیاطین یا خدایان هستند و این تعدد خدایان مختلف در میان مردم باستان، مؤید همین تعدد بشقاب پرنده هایی است که هر کدام به یک نقطه از جهان می رفتند. مجسمه هایی که از عهد باستان باقی مانده دقیقا شبیه انسان ها یا موجوداتی شبیه انسان با لباس فضانوردی است. نورهای عجیب و غریب ثبت شده در آسمان قبل از اینکه خداوند بلا نازل کند! یا شیاطین حمله کنند، همان یوفوها یا اجنه و شیاطینی بودند که به کره ی ما می آمدند.
    آیه ی 35 سوره ی نور شکل و شمایل خداوند را توصیف می کند:
    در این آیه خداوند را به حبابی توصیف کرده درون یک حباب دیگر که نور فوق العاده ای دارد که این نور در آسمان مانند یک ستاره است، اما نه از شرق طلوع می کند و نه از غرب! و الی آخر که اگر به این جزئیات دقت کنیم، می بینیم دقیقا دارد چیزی را توصیف می کند که ما امروزه به آن بشقاب پرنده می گوییم.
    البته قرآن حق است و ادیان الهی همه از جانب الله است، اما خود خداوند در آیه 52 سوره ی حج خطاب به محمد (ص) می فرماید که بعضی از آیاتی که بتو وحی شد، از القائات شیطان بوده و ما بعدا آن را نسخ می کنیم و هیچ پیامبری قبل از تو نبوده که هنگام وحی، شیاطین به او چیزهایی القاء نکرده باشند.
    وحی چیزی شبیه تله پاتی است و اجنه و صاحبان بشقاب پرنده ها و یوفوها هم از تله پاتی استفاده می کنند و با ذهن انسان ارتباط برقرار می کنند.
    خوب بخوانید ببینید چه گفتم قبل از اینکه به سادگی حذفش کنید. تمام این جملات حقیقت محض است و انسان روزی به آن خواهد رسید.
    Last edited by IQ-x; 10-12-2012 at 10:36.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب بخوانید ببینید چه گفتم قبل از اینکه به سادگی حذفش کنید. تمام این جملات حقیقت محض است و انسان روزی به آن خواهد رسید.
    حقیقت محض ؟!
    این چیزهایی که خوندم بیشتر شبیه به شوخی بود . این حرف ها رو به بچه هفت ساله بزنی بهت میخنده !
    شما یک لطفی کنید و اثباتی برای صحبتتون بیارین . نه این که برای اون درجه اعتبار تعیین کنین.
    Last edited by B3HZ@D; 10-12-2012 at 10:49.

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

برای کدام قسمتش اثبات لازم دارید؟

خوب مشخصه که بچه 7 ساله می خنده چون وقتی بالاتر از سطح شعور کسی با او حرف بزنی، به نظرش مسخره میاد!
    Last edited by IQ-x; 10-12-2012 at 11:41.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بشقاب پرنده ها همان جن ها یا شیاطین هستند که حداقل 300 میلیون سال قبل از انسان به وجود آمده اند و تا این حد پیشرفت کرده اند.(شیطان جن بوده و 6000 سال که هر روزش برابر با 50 هزار سال زمینی بوده خدا را عبادت کرده که می شود 300 میلیون سال) ورودشان به زمین همواره باعث بروز بیماری های مختلفی شده و نور آنان و پرواز و احتمالا سروصدا و آتشی که از آنان ساتع می شده، مردم بدوی را می ترسانده و گمان می کردند این اشیا شیاطین یا خدایان هستند و این تعدد خدایان مختلف در میان مردم باستان، مؤید همین تعدد بشقاب پرنده هایی است که هر کدام به یک نقطه از جهان می رفتند. مجسمه هایی که از عهد باستان باقی مانده دقیقا شبیه انسان ها یا موجوداتی شبیه انسان با لباس فضانوردی است. نورهای عجیب و غریب ثبت شده در آسمان قبل از اینکه خداوند بلا نازل کند! یا شیاطین حمله کنند، همان یوفوها یا اجنه و شیاطینی بودند که به کره ی ما می آمدند.
    شما این قسمت رو از نظر علمی اثبات کنید .
    برای مثال وجود چیزی بنام جن رو برای من توضیح بدین و بگین از لحاظ علمی جن چطور تعریف میشه ؟! آیا اصلا علم همچین موجودی رو قبول داره ؟!
    داستان ها و رویا پردازیهای اساطیری شما هم واقعا به شعور بالایی احتیاج داره !
    ولی نمیدونم چرا همچین افرادی با همچین شعور بالایی که مد نظر شماست بدبخت ترین و عقب مانده ترین جوامع جهانی رو تشکیل میدن ؟!
    این واقعا جای سواله ! که البته جوابش مشخصه ...

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

شما این قسمت رو از نظر علمی اثبات کنید .
    برای مثال وجود چیزی بنام جن رو برای من توضیح بدین و بگین از لحاظ علمی جن چطور تعریف میشه ؟! آیا اصلا علم همچین موجودی رو قبول داره ؟!
    داستان ها و رویا پردازیهای اساطیری شما هم واقعا به شعور بالایی احتیاج داره !
    ولی نمیدونم چرا همچین افرادی با همچین شعور بالایی که مد نظر شماست بدبخت ترین و عقب مانده ترین جوامع جهانی رو تشکیل میدن ؟!
    این واقعا جای سواله ! که البته جوابش مشخصه ...
    قابل توجه شما که برنامه ی پخش شده در شبکه ی من و تو در ایران و توسط کشورهای عقب مانده به قول شما تولید نشده بود!
    اگر ندیدید از دوستانتون بپرسید که شنبه شب دانشمندان اروپایی و آمریکایی در برنامه ما و فرازمینی های شبکه ی من و تو، در باره ی همین گفته های بنده آیا صحبت می کردند یا خیر و آیا دلیل و مدرکی هم داشتند یا نه!
    Last edited by IQ-x; 10-12-2012 at 12:51.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مدرک علمی کانال من و تو ؟!
    وضعیت شما مصداق کسی است که ادعا کرده بود اینجایی که من ایستادم مرکز زمینه , هر کسی که باور نداره بره متر کنه !
    من اون برنامه رو ندیدم . در ضمن کانال من و تو یک برنامه علمی نیست و بسته به طیف مخاطبانش برنامه پخش میکنه تا همه جور سلیقه ای رو راضی نگه داره .
    در ضمن ...
    شما صحبت جن کردین و در آخر صحبتتون گفتن که " این حقیقت محض است" ... پس پیرو ادعایی که داشتین , مدارکتون رو هم ارائه کنین تا شکی در صحبت شما باقی نمونه .
    ادعا از طرف شما بوده پس بار اثباتش هم به گردن شماست . بحث توی تاپیک داره انجام میشه پس مدارک هم باید اینجا قرار داده بشه .

16. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •