تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 312 اولاول ... 209259299305306307308309310311312 آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی در مورد روشهای پیش بینی یا پیش گویی بوسیله علوم ماورا اطلاعاتی داره؟
    با تشکر.
    با سلام
    منظورتون رو واضح تر بگین

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام سلام و سلام به همه دوستان خودم
    واقعا ناراحت شدم وضع تاپیکا دیدم یعنی این همون تاپیکی هست که اینقدر ازش تعریف می کردند البته مهم نیست می تونید هرچی می خواید توش بنویسید اما خب کاشکش یکمم ار تجربهاتون می نوشتید . برای این می گم که فکر می کنم اینکار خیلی به بقیه انرژی می ده البته شاید برداشت شخصی خودم باشه . خب من بازم می نویسم از تجربه های قبلیم و مواردی که جدید اتفاق میوفته.بچه ها بهتره اگه موضوعی را شروع میکنید واقعا پا کار باشید نه اینکه یهبحثی پیش بکشید چارتا چیزم دربارش بنویسید ولش کنید . بهتر نیست جنبه بیداری تو رویا و برونفکنی را که خیلی لذت بخش و واقعا جذب کننده بیشتر کسایی هیت که فقط یبار تجربش کردند ادامه بدیم . نمی خواد هر بار را و روش جدیدی بنویسید فقط کافیه از تجربه های خودتون بذارید . یکمم با هم مهربونتر باشیم مثل اوایل تا پیک.

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همه قدیمیا و جدیدا
    احوالتون چظوره
    چه حرف جالبی زد darkstreet که گفت یکم از تجربه هاتون بنویسید
    در ضمن دارک استرییت عزیز از کتاب با شما تا ابدیت که معرفی کردی البته مال چند ماه پیشه خیلی ممنون . بچه ها اگه کتاب جالب دارید معرفی کنید اینکار باعث می شه وقتمونا صرف خوندن کتاب بیخود نکنیم

داره خودمونی میشه taghi444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز
    كمي از مطالب تايپيك رو خوندم و ديدم اينجا كسايي هستند كه واقعا به ماورا اعتقاد داشته باشند
    من يه مشكل يه توانايي يه... نميدونم اسمش رو چي بذارم دارم كه واقعا حدود 7 ساله داره ازارم ميده
    از طرفي واقعا حتي خودمم باورم نميشه از طرفي هفته اي دو سه بار بهم ثابت ميشه كه حقيقته و خيال نيست
    حتي الان كه دارم اينو مينويسم مرددم كه ادامه بدم يا نه !
    واقعا نميدونم راه حل چيه
    ايا شما دوستان عزيز موسسه رسمي در ايران ميشناسين كه در اين مورد فعاليت داشته باشه؟ متاسفانه تو ايران به هركه در مورد ماورا حرف بزني ميخنده بهت در حالي كه مردم ايران شديدا خرافاتين
    من از طرفي به خودم ميگم اينا خيالاته و من نميتونم همچين اثري داشته باشم . از طرفي اتفاقاتي برام ميفته كه نميتونم هيچ جور الا با اين توانايي توجيهشون كنم
    اگه كسي سازماني ميشناسه راهنمايي كنه
    ممنون

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز
    كمي از مطالب تايپيك رو خوندم و ديدم اينجا كسايي هستند كه واقعا به ماورا اعتقاد داشته باشند
    من يه مشكل يه توانايي يه... نميدونم اسمش رو چي بذارم دارم كه واقعا حدود 7 ساله داره ازارم ميده
    از طرفي واقعا حتي خودمم باورم نميشه از طرفي هفته اي دو سه بار بهم ثابت ميشه كه حقيقته و خيال نيست
    حتي الان كه دارم اينو مينويسم مرددم كه ادامه بدم يا نه !
    واقعا نميدونم راه حل چيه
    ايا شما دوستان عزيز موسسه رسمي در ايران ميشناسين كه در اين مورد فعاليت داشته باشه؟ متاسفانه تو ايران به هركه در مورد ماورا حرف بزني ميخنده بهت در حالي كه مردم ايران شديدا خرافاتين
    من از طرفي به خودم ميگم اينا خيالاته و من نميتونم همچين اثري داشته باشم . از طرفي اتفاقاتي برام ميفته كه نميتونم هيچ جور الا با اين توانايي توجيهشون كنم
    اگه كسي سازماني ميشناسه راهنمايي كنه
    ممنون
    دوست عزیز فکر نمیکنم وجود داشته باشه
    یعنی هر چی هم بود تعطیل شد
    تویه ایران هر کس یه مسئله متافیزیکی اتفاق میفته براش باید بره پیش روان پزشک!!!!
    اگه مشکلی داری مطرح کن شاید حل بشه

داره خودمونی میشه taghi444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بله همينطوره كه شما ميگين
    جاي بسي تاسف داره از همه مردم دنيا خرافاتي تريم ولي ...
    ممنون دوست عزيز

داره خودمونی میشه carol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا عضويت منو هم تاييد كنيد
    من بيشتر در زمينه ي رويابيني فعاليت مي كنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام کارول جان خیلی خوش اومدی تنها کار برای تایید شما علاقه شما به ماوراست خوش اومدی
    سلام به دوستای عزیز ببینم کی گفته تو ایران چنین چیزایی نیست . هست گرچه کلاه برداری توش زیاد می شه ولی جوینده یابنده است در ضمن باید بهتون ثابت بشه تا باور کنید این سخن را که می گه هر چی دنبالش باشید بهش می رسید من خودم واقعا به رویابینی و برونفکنی علاقه دارم و همیشه با کتاب . شخص یا مطالبی روبرو می شم که منا به هدفم نزدیک می کنه و خیلی برام جالبه ولی متاسفانه این کار نیاز به تمرین داره . نمی گم استعداد می گم ت م ر ی ن تمرین. خب استعداد مهم هست ولی تمرین و علاقه چیز دیگهای هست . فکر کنم یه موسسه تجسم خلاق توی تهران باشه با سرپرستی دکتر آرام البته توی اصفهان بود که بخاطر کمبود مشتری تعطیل شد .در ضمن این مسائل ربطی هم به خرافات نداره و دلیل نمی شه اگه چند تا ادم بی سواد چیزی میگند ادم راهشا گج کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
    خب برای پرواز روح که می تونه شاه کلیدی باشه برای کارای ماورایی دیگه مثل رویابینی تا جایی که من بهش رسیدم خستگی می تونه خیلی موثر باشه از این لحاظ که راحتتر می تونید به تمرکز و ریلکسیشن برسید برای نه اونقدر که اصلا حوصله انجام تمرین را ازتون بگیره اگه بتونید از این خستگی یا بهتره تصحسحش کنم از این خواب الودگی استفاده بهینه کنید می شه که خیلی راحت از بدن خارج بشید یا حداقل اگه خوابتون برد به احتمال قوی موفع خارج شدن اگاه می شید یا خوابنون سبک می شه یا بهر دلیل دیگه شانس تجربه این حالت زیبا را بدست میارید پس عجله کنید اگه علاقه دارید این حالت رویایی را تجربه کنید بشتابید کمتر توی روز بخوابید یکم فعالیت کنید یکم نفس عمیق بکشید و اماده بشید برای پرواز بقیشا جلسه بعد می گم.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    لطفا عضويت منو هم تاييد كنيد
    من بيشتر در زمينه ي رويابيني فعاليت مي كنم
    تایید شدید
    منظور ایشون گروه بود

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید از دوستان کسی میتونه چندتا کتاب معرفی کنه در همین زمینه ی ماوراء لطفا؟

اخه من از دوران طفولیت تا حالا یه سلسله اتفاقاتی برام پیش میاد که هیچ وقت نمیدونستم چی هستن,وقتی این تاپیک رو خوندم دیدم تجربه های جالبی دارم,
    میخوام نادانیم دراین بحث کمتر بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •