خوبه ک ارشد داری، سعی کن برای تقسیمت ی فکری کنی، مثلن اگ تک پسری از شناسنامه پدر و مادر کپی برابر با اضل بگیر چند روز قبل از تقسیم بده به نیروی انسانی یا منابع سرباز
خوبه ک ارشد داری، سعی کن برای تقسیمت ی فکری کنی، مثلن اگ تک پسری از شناسنامه پدر و مادر کپی برابر با اضل بگیر چند روز قبل از تقسیم بده به نیروی انسانی یا منابع سرباز
توی ماه رمضان احتمالن زیاد اذیت نمیکنن
پادگان بزرگی هست با اب هوای افتضاح ضد افتاب حتمن حتمن باخودت ببر حتی اگر تا حالا استفاده نکردی چون افتاب سوزانی داره.......
تقسیماتش اما زیاد جالب نیست از فوق دیپلم به هم بالا میگیره
لامصب نمیشه به مشاور وصل شد اگر هم بشه احتمالا نمیگن کجا افتادیم.سامانه هم لعنتی بروز نمیشه.
دوستان اعزامی یک 4 :
خواهشا اگر از پلیس +10 برگه سفید رو گرفتید اینجا اعلام کنید تا بقیه هم برن بگیرن.
Last edited by ahwazp30; 02-06-2015 at 10:43.
وصل نمی شه هر چی زنگ میزنم، پلیس 10 اعلام کرد بگید لطفن![]()
اقا از من بدشانس تر تو دنیا هست ؟؟؟ معرفی کنه خودشو
رفتم میگه مازاد شدی برای یک تیر باید تا روز اعزام صبر کنی
چیکار کنم دوستان ؟؟؟؟؟
یعنی تا روز یکم مشخص نمیشه کجا میوفتم ؟؟؟؟
معمولا مازاد کجاها میگیره ؟؟؟؟ جاهای افتضاح ؟؟؟؟؟؟؟
چند درصد میوفتم شهریور ؟؟؟
اگر اشتبه نكنم شما يكبار تمديد كرده بوديد
به هر حال بايد تا روز اعزام صبر كنيد در ان روز هر سازمانى ظرفيت خالى داشته باشه شما را به ان مى دهند يعنى هم ميتونه مثلا ٠١ باشه يا مالك اشتر ناجا ، و... خيلى كم پيش مياد كه اعزام كد هاى مازاد به دو ماه بعد منتقل بشه اما احتمالش هست
به هر حال از الان امادگى داشته باشيد كه اگر شما را به جاى سختى فرستادند شوكه نشويد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
مهم نیست واسم داداش کجا بیوفتم دیگه اینقد بدختی کشیدم تو این مدت واست تعریف کنم شاخ در میاری فقط نیوفته شهریور هر جا میوفتم به درک
من الان یکسالو نیمه خونم تقریبا من بهمن سال 92 فارغ التحصیل شدم تا بهمن 93 فرصت پایان تحصیل داشتم که کل یکسالو دنبال امریه بودم چند بار اومدم تهران واسه وزارت خونه ها امضا بگیرم هرکدوم به یه دلیل منو رد کردن چند جا پارتی بازی کردم واسه سپاه اونم نشد و اردیبهشت 94 اعزام بودم که بازم قول امریه صنعتو معدن دادن بهم که 100% اوکی هست و ... تمدید زدم واسه تیرماه
الانم که زده مازاد
همه دوستام دارن برمیگردن من هنوز نرفتم فقط خدا میدونه چه فشاری رومه فقط میگم برم هرجا باشه مهم نیست
Last edited by METZELDER; 02-06-2015 at 11:41.
منم افتادم دستغیب جهرم...
لیسانسم
استان فارسی هستم
شاید گرما و دهن روزه و بقول دوستان تقسیماتش زیاد باب میل نباشه ولی خیالی نی...
ایشالا هر چی خیره پیش میاد![]()
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)