سلام میشه یه راهنمایی کوچولو بکنیدکه چه جوری میشه با کینکت ghost recon رو بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟و وارد منوی کینکت اون بازی شد ؟؟؟ و اصلا چه حرکتی باید بکنم؟؟؟
مرسی![]()
سلام میشه یه راهنمایی کوچولو بکنیدکه چه جوری میشه با کینکت ghost recon رو بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟و وارد منوی کینکت اون بازی شد ؟؟؟ و اصلا چه حرکتی باید بکنم؟؟؟
مرسی![]()
ای بابا هیشکی نیس جواب مارو هم بده؟من از وقتی ایکس باکسمو Lt3 کردم یه جورایی قاطی کرده مثلآ یه وقتایی هیچ بازی رو اجرا نمیکنه و مجبورم restart ش کنم یا مثلا یه بازی رو که تا دیروز اجرا می کرد دیگه ا
جرا نمیشه بازی های Lt3 ای رو هم که نصب میکنم وسط بازی ارور میذه و خارج میشه میخواستم ببینم کلا Lt3 اینجوریه یا فقط سر من این بلا اومده !!!!!
از دوستان گلی که slim دارن.... چه جوری میشه از وایرلس دستگاه استفاده کرد... من هر کاری میکنم نمیشه ... سایت خود xbox رفتم.... دفترچه خوندم چیزی نفهمیدم... همش این ارور رو میده... وایرلس اتاقم OK هست و با گوشی و لبتاپ میگیره... این ارور رو میده:
to use a wireless internet connection. connect an xbox 360 wireless networking adapter to your console
راستی دوستان فلسفه نصب بازی چیه؟؟؟؟ بالاخره که باید سی دی گذاشت واسه اجرای بازی؟؟؟ فقط واسه اینکه صدا نده و لنز زیاد کاره نکنه؟؟؟ والا ما یه ps2 داشتیم 24 ساعته لنزش کار میکرد... 5 سال داشتیم آخ نگفت... اگه لنز بخواد با اجرای یه بازی خزاب بشه که فاتحش خوندس...
من تا حالا لایو نرفتم حالا یه سوال دارم ... اینطور که معلومه وقتی به لایو وصل میشی یه پثغام واسه آپدیت میده . من اول باید آپدیت کنم بعد LT+3 بریزم یا می تونم اول LT بریزم بعد آپدیت کنم( اینجوری LT نمیپره؟) ... فرقی میکنه ؟
راستی آخرین ورژن آپدیت داشبورد چیه؟
والا من خودم با این ارور روبه رو نشدم ولی داره میگه برای وصل شدن به لایو باید اون گیرنده وایرلس رو به دستگاه نصب کنید..............
شما مطمئنید اسلیم دارید؟!
چون فت ها گیرنده وایرلس ندارن........................
درود
اگه اسليم رو تا حالا باز كرده باشيد متوجه ميشيد يه قطعه سخت افزاري هست براي وايرلس،نظر من اينه كه امكان داره اينو يا يادشون رفته بزارن سر جاش البته اگه تا حالا براي آپديت داديد بيرون غير اين صورت كلا مشكل جاي ديگس،يا اينكه برش داشته باشن!
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
salam
فقط اونجایی که قبل از شروع بازی میری اسلحه هاتو آپگرید میکنی و میتونی هر اسلحه ایو تست کنی میتونی با کینکت بازیش کنی.همین
دوست من مشکل مثل اینکه برای شماست فقط.کسانیکه ال تی 3 دارن همچین مشکلی ندارن.کجا دادی برات ال تی ریختن؟جای مطمئن بود؟برو پیشش کنسولو بکوب تو صورتشبگو این چیه آخه.حتما این کارو کن برو پیشش بگو برات درستش کنه
فرقی نمیکنه
نه الی تی نمیپره.میتونی ال تی بریزی بعد با وصل شدن به لایو آپدیتش کنی
میتونی اول آپدیت کنی با لایو ولی بعدش دیگه نمیتونی بازیهایی که پچ ال تی 3 مثلا نداشتنو اجرا کنی
در هر صورت بهتره که اول ال تی بریزی بعد آپدیت کنی
بله دستگاه slim 4gig هستش...
دستگاه رو تازه گرفتم... شاید برش داشته باشن.... دیگه ناچاریم با لن وصلش کنیم... ببخشید این گیرنده ها که روی فت میزارن خوبه واسش بگیرم... فاصله دستگاه تا مودم نیم متر هم نمیشه... سیگنال خیلی قوی هستش...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)