آره ، به قول دوستمون باید برم سراغ پی/ام*9 و چیزایی از این قبیل
وضعیتی داریم به مولا
آره ، به قول دوستمون باید برم سراغ پی/ام*9 و چیزایی از این قبیل
وضعیتی داریم به مولا
پاسخ سوال صفحه ی قبل هم بدید خوبه
در مورد سرعت که میگند روی 9 مگ بستیم اما تست داره 7 مگ نشون میده الان
Last edited by zaza2z; 29-04-2014 at 16:27.
نه عزیز اینطور نیست , بستگی داره اون کسی که ازش کــــریو میگیرید چطور تنظیم کرده باشه , من خودم سرور خودم رو طوری تنظیم کردم که هیچ مشکلی نداشتم تا حالا , دوستان خودم هم که بهشون دادم استفاده کردن هیچ مشکلی ندارن ( خودم هم پارس آنلاین دارم )
داداش یه پخ بده که یا چه آیدی ای باهات در ارتباط باشیم و چه جوری خرید کنیم و قیمت چند ...؟ واسه بچه های فروم ارزون تر حساب کن مشتری شیم![]()
پس اگه توانایی تامین چند تا اکانت دیگه هم داری از طریق پی-ام در ارتباط باشیم برای خرید![]()
Last edited by AF021; 29-04-2014 at 17:27.
سرویس هایی که روی 9 مگ بسته میشند در واقع به صورت Real روی همون 8 مگابیته که در Speed test باید مقادیری بین 7 تا 7.90 ثبت بشه...پس برای شما مشکلی نداره.
البته اشنا داشته باشی تو پارس با رایزنی سرویستون را روی 11 هم میبندن , اشنا نداری پیگیرش نباشی بهتره چون چیزی خارج از عرفه سیاست پارسه
من از سال 86 از پارس آنلاین دارم سرویس میگیرم فقط 550 امتیاز بهم دادن ! به درد هیچی هم نمیخوره این امتیاز
از مرکزتون هست .
من از دیروز که مودمو روشن کردم تا الان 1 ثانیه هم قطعی نداشتم
اینم عکس اپ تایم ای دی اس ال :
میزان آپتایم مودم :
میزان آپ تایم اینترنت :
![]()
سریع محاسبه میشه . شما باید بعد از فعال سازی یا هر تغییری که میدی یک بار بروزرسانی رو بزنید تا امتیاز اپدیت شه
10-11 بار به نظرم خوبه....
دقیق تر مشکلت رو بگو... سرعتت با همه ی سرورا این مشکل رو داره؟؟ با چه سرورایی این مشکل رو داری؟؟
کلاً سرویست رو 8 مگ بسته میشه نه 9.... بعدشم 40 تا اورهد TCP/IP رو حساب کنی با توجه به MTU پارس که 1300 هستش حداکثر سرعتت میشه: 7.75=(1260/1300) * 8
نووووووووچ!!!
فقط 25 درصد امتیاز اشتراکای قبلی رو میده... یعنی اصل امتیازت میشه حدود 2000 که البته پارس بقیشو برات خورده!!!
شما هم ناامید نباش اینقدریه 8 گیگی میتونی بگیری باهاش....
Last edited by netstat; 29-04-2014 at 18:01.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)