زنگ زدم شماره 096480 گفت کد مازاد خوردی و روز اعزام مشخص میشه. می خواستم ببینم کسی میدونه کد مازاد ها را کجا می فرستن ؟![]()
زنگ زدم شماره 096480 گفت کد مازاد خوردی و روز اعزام مشخص میشه. می خواستم ببینم کسی میدونه کد مازاد ها را کجا می فرستن ؟![]()
هرجايي كه ظرفيت خالى داشته باشند يعنى يا ارتش يا تاجا ، سپاه كه چون ليسانس هستيد و پذيرش نشديد احتمالش كنه ، گاهى هم ممكنه در ان روز ظرفيت پر باشه و اعزام شما به دو ماه بعد موكول شود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
لیسانس نیستم. فوق دارم
فرقى نداره براى بچه هايي تحصيل كرده اى كه ميخوان جذب سپاه بشوند بايد دوره تكميلى و كارت سبز و همچنين پارتى داشتند در غير اين صورت شانسشون تقريبا صفر است
يك راه ديگر در جذب شدن به سپاه امريه گرفتن از قرارگاه خاتم النبيا است
بله اون مشکل حل شد و اعزام برج 4 هستم
دوستان پادگان حاتمي يزد چطوره؟شنيدم گرماي بدي داره زياد جالب نيست
01 تهران بهتر از حاتمي نيست؟
ممنون
اگه موافقت کنن بعدا میتونم با پذیرش از سپاه محل خدمتمو عوض کنم یا ارگانشو دیگه نمیشه تغییر داد
امروز آمارشو در آوردم آموزشی 01 ارتش افتادم
شما اگه الان تمديد بزنيد و موافقت بشه اعزامتون ميخوره1/6 اگه تا اون موقع پذيرش از سپاه گرفتيد ميريد سپاه ولي اگه نتونيد پذيرش بگيريد معلوم نيست كجا بفيتيد ممكنه همون 01 بيفتيد يا جاي ديگه اصلا قابل پيش بيني نيست.اگه 1/6 هر نيرويي ارتش يا ناجا يا سپاه كد بخوريد ديگه نميتونيد براي اون دوره كدتونو تغيير بديد.
هر دو يگان به نسبت ديگر پادگان هاى اموزشى در سازمان هاى خود خوب هستند
مقايسه شما كلا نادرسته، شما دو نيرو از دو سازمان مختلف رو مقايسه مى كنيد و اين اشتباه است از طرفى اموزشى تنها دو ماه است اصل خدمت شما بعد از ان در يگان است شما اگر پارتى داريد در هر يك از اين سازمان ها داريد بهتره از همين الان به فكر تقسيم بعد اموزشى باشيد
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)