تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3084 از 3745 اولاول ... 208425842984303430743080308130823083308430853086308730883094313431843584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,831 به 30,840 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

دوستان کسی سرویس 1 مگ نامحدود داره؟ چجوریه وضعیتش؟
    چه سرویسیو پیشنهاد میدین جای سرویس فعلیم؟ (512 - 20 گیگ)

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان کسی سرویس 1 مگ نامحدود داره؟ چجوریه وضعیتش؟
    چه سرویسیو پیشنهاد میدین جای سرویس فعلیم؟ (512 - 20 گیگ)
    اگر حتما آسیاتک میخواهید، یک سرویس 3 ماهه 6 مگ 90 گیگ با قیمت 66000 تومان هست.
    صبانت هم یک سرویس یکساله با نام صبحانت 12 مگ 102 گیگ با 2.5 گیگ دانلود رایگان روزانه از ساعت 4 تا 10 صبح و قیمت 64000 تومان دارد.
    شاتل هم سرویس یکساله 60 گیگ 65000 تومانی دارد و حجم 100 گیگ 100 روزه را 50000 تومان میدهد و حجم 50 گیگ بدون تاریخ انقضا را 54000 تومان میدهد و سرویس شاتل لند با دانلود نامحدود یکماهه را 10000 تومان میدهد.
    Last edited by 971971; 25-08-2016 at 23:06.

3. 4 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

من این یک هفته دایم مشغول بررسی کردن شرکت های ارائه نت تو استان خودم بودم و به بن بست خوردم
    با توجه به اینکه شهر ما خیلی بزرگ نیست توی نمایندگی هر کدوم از این شرکت ها یه اشنا که راست بگه پیدا کردم
    آسیاتک که وضعش مشخصه سرعت رو دارن محدود میکننن
    شاتل هم پرسیدم بهم گفتن چیزی به اسم مصرف منصفانه دارن
    اونا که دانلود نامحدود هستن یه حجم مشخصی براشون تعین میشه بیشتر از اون بشه سرعتت رو محدود میکنن شدیدا
    دانلود رایگان هم اگر زیاد داشته باشی سرعت دانلود رایگان رو برات میارن در حد دایل اپ
    شرکتا دیگه مثل پارس انلاین و ....هم شرایط مشابه شاتل اجرا میکنن
    مخابرات هم که سرعت نتش داغونه
    میمونه شرکت های مثل های وب و .... که اصن دانلود رایگان ندارن
    با این وضع از نظر من 2 راه دارم یا کلا قید نت رو بزنم یا با همینایی که هست بسوزم و بسازم
    وضعیت اینرنت ایرانسل و همراه اول هم اینجا داغونه
    4 جی که هیچ بعضی جاها تحت پوشش 3 جی هست

5. 2 کاربر از aria379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من این یک هفته دایم مشغول بررسی کردن شرکت های ارائه نت تو استان خودم بودم و به بن بست خوردم
    با توجه به اینکه شهر ما خیلی بزرگ نیست توی نمایندگی هر کدوم از این شرکت ها یه اشنا که راست بگه پیدا کردم
    آسیاتک که وضعش مشخصه سرعت رو دارن محدود میکننن
    شاتل هم پرسیدم بهم گفتن چیزی به اسم مصرف منصفانه دارن
    اونا که دانلود نامحدود هستن یه حجم مشخصی براشون تعین میشه بیشتر از اون بشه سرعتت رو محدود میکنن شدیدا
    دانلود رایگان هم اگر زیاد داشته باشی سرعت دانلود رایگان رو برات میارن در حد دایل اپ
    شرکتا دیگه مثل پارس انلاین و ....هم شرایط مشابه شاتل اجرا میکنن
    مخابرات هم که سرعت نتش داغونه
    میمونه شرکت های مثل های وب و .... که اصن دانلود رایگان ندارن
    با این وضع از نظر من 2 راه دارم یا کلا قید نت رو بزنم یا با همینایی که هست بسوزم و بسازم
    وضعیت اینرنت ایرانسل و همراه اول هم اینجا داغونه
    4 جی که هیچ بعضی جاها تحت پوشش 3 جی هست
    متاسفانه همینه اوضاع تو کشور روزهای بدتری تو راهه

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اگر حتما آسیاتک میخواهید، یک سرویس 3 ماهه 6 مگ 90 گیگ با قیمت 66000 تومان هست.
    صبانت هم یک سرویس یکساله با نام صبحانت 12 مگ 102 گیگ با 2.5 گیگ دانلود رایگان روزانه از ساعت 4 تا 10 صبح و قیمت 64000 تومان دارد.
    شاتل هم سرویس یکساله 60 گیگ 65000 تومانی دارد و حجم 100 گیگ 100 روزه را 50000 تومان میدهد و حجم 50 گیگ بدون تاریخ انقضا را 54000 تومان میدهد و سرویس شاتل لند با دانلود نامحدود یکماهه را 10000 تومان میدهد.
    دارن یک کار میکنن که مردم سر کیسه شون رو بیشتر شل کنن تا هم سرویس های مضخرفشون رو بدن و هم مردم روبه خرید سرویس های حجمی و گیگ بیشتر عادت بدن و قشنگ خیلی راحت تمام شبانه ها و نامحدود ها رو بردارن نمونه اش هم جدیدا های وب بود.

8. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

الان شاتل با شاتل لندش حسابی داره ملتو جمع میکنه یکدفعه طرحشو جمع میکنه اونوقت ملت میمونن و سرویسهای گرون و اونم میدونه چون اوضاع بقیه شرکتها مثل خودشه و ملت تخلیه نمیکنن سودش چند برابر میشه صبانت هم با سرویس صبحانت- آسیاتک هم قبلا با طرح صبحانه اش مشترک جمع کرد و بعدش محدودیت رو شروع کرد با کاهش سرعت و تغییر ساعت شبانه و حذف بسیاری از سرویس های شبانه دار.

10. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

موندم 2، 3 سال بعد چی سر اینترنت این مملکت میاد
    تموم دلخوشی من دو سه تا فیلمیه که هر هفته دانلود و تماشا می کنم اونم میخوان ازمون بگیرن
    تو این کشور خوشی ممنوعه مگر این که خرپول و اختلاص گر و ... باشی
    Last edited by adreno; 26-08-2016 at 08:40.

12. این کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

الان شاتل با شاتل لندش حسابی داره ملتو جمع میکنه یکدفعه طرحشو جمع میکنه اونوقت ملت میمونن و سرویسهای گرون و اونم میدونه چون اوضاع بقیه شرکتها مثل خودشه و ملت تخلیه نمیکنن سودش چند برابر میشه صبانت هم با سرویس صبحانت- آسیاتک هم قبلا با طرح صبحانه اش مشترک جمع کرد و بعدش محدودیت رو شروع کرد با کاهش سرعت و تغییر ساعت شبانه و حذف بسیاری از سرویس های شبانه دار.
    حق با شماست، البته اگر کسی از آسیاتک به شاتل کوچ کند فعلا میتواند از مزایای آن استفاده کند و اگر شاتل محدودیت را شروع کرد و شرکتهای دیگر شرایط بهتری داشتند میتواند به آنها کوچ کند و اگر نداشتند هم چیزی از دست نداده است چون لااقل کیفیت اینترنتش از آسیاتک بیشتر است و قیمتش هم کمتر است و بسته های حجمی تخفیفیش هم بیشتر است و امکان انتقال حجم به دوره بعدی هم هست.
    Last edited by 971971; 26-08-2016 at 09:31.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

حق با شماست، البته اگر کسی از آسیاتک به شاتل کوچ کند فعلا میتواند از مزایای آن استفاده کند و اگر شاتل محدودیت را شروع کرد و شرکتهای دیگر شرایط بهتری داشتند میتواند به آنها کوچ کند و اگر نداشتند هم چیزی از دست نداده است چون لااقل کیفیت اینترنتش از آسیاتک بیشتر است و قیمتش هم کمتر است و بسته های حجمی تخفیفیش هم بیشتر است و امکان انتقال حجم به دوره بعدی هم هست.
    درسته ولی منظورم سودهای کلانی بود که بایت جمع کردن مشتری بدست میارن حتی تو مدت کوتاه

15. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

جالبه بدونید که پس از شرکت های نفت و گاز و برق و مخابرات و اپراتورهای همراه شرکتهای اینترنتی جزو ثروتمندترین شرکتها در ایران هستند و همشون هم خصوصی هستند حالا شما ثروت صاحبانشون رو حساب کنید برای هفت پشتشون بسه.

- - - Updated - - -

جالبه بدونید که پس از شرکت های نفت و گاز و برق و مخابرات و اپراتورهای همراه شرکتهای اینترنتی جزو ثروتمندترین شرکتها در ایران هستند و همشون هم خصوصی هستند حالا شما ثروت صاحبانشون رو حساب کنید برای هفت پشتشون بسه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •