ده بار زنگ زدم. وقتی کد ملی و کد سخا را می زنم.میگه با عرض پوزش سامانه قادر به پاسخگویی نمی باشد. شما زنگ زدی؟ چی میگه ؟
ده بار زنگ زدم. وقتی کد ملی و کد سخا را می زنم.میگه با عرض پوزش سامانه قادر به پاسخگویی نمی باشد. شما زنگ زدی؟ چی میگه ؟
آره دوست عزیز من زنگ زدم پرسیدم
کد ها زده شده از امروز
فقط شعب پلیس +10 از فردا یا پس فردا سیستم براشون باز میشه و میتونید المثنی بگیرید
اگه زیاد عجله داشتید زنگ بزنید به تلفن گویای نظام وظیفه بعد شماره 4 رو بزنید وصل میکنه شمارو به مشاور
از خانومی که تلفن رو جواب میده بپرسین که کجا افتادین
برای برج 4؟ مطمئنین؟
راه دیگه نداره که اتوماتیک اعلام کنه ؟( مثل اعلام مانده حساب که از تلفن بانک میگیریم ؟) حتما باید از مشاور بپرسیم ؟
سایت پشمک حاج عبداالله از سایت و سامانه پیامکی نظام وظیفه به روز تره.
تلفنش هم که اصلا به اپراتور وصل نمیشه.
Last edited by vahid_1987; 31-05-2015 at 12:37.
آقا اين تلفن گويا كه جواب نميده اپراتور آزاد نداره خدمات الكترونيك هم كه ميگه سامانه پاسخگو نيست. چكا كنم آيا؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
برای برج 4 مطمئن باشین مشخص شده از امروز
گفتم سیستم +10 تا چند روز آینده براشون باز میشه و میتونن ببینن
امروز هیچ پلیس +10 نمیتونه ببینه
ولی در سیستم نظام وظیفه کاملا دیده میشه
زنگ زدن به مشاور نظام وظیفه واقعا سخته ولی میشه درسترسی پیدا کرد و پرسید
اگه عجله نداشته باشین
اونجوری که مسئول پلیس 10+ شهر ما میگفت تا سه شنبه اونها هم میتونن ببینن
یا حق
سلام دوستان
من برگه سفیدم اومده تاریخ اعزام ۱۹ همی ماه ولی محل اعزام رو سه نقطه گذاشته! معلوم نیست کجا اعزامم ! زده ساعت ۱ عصر بیاین میدان سباه
اینم بگم قبلش جذب داتشگاه امام حسین شدم ولی گفتن معلوم نیست جذب شی یا نه
ربطی داره این قضیه به اون؟ چرا کد نزدن!!
سلام دوستان امروز برگه سفیدم اومد این ماه نوزدهم اعزامم ولی تو برگه نزده کجا اعزامم سه نقطه گذاشته!!
بعد نوشته ساعت یک ظهر بیاین میدان سپاه اینم بگم قبلش جذب سپاه فرم پر کرده بودم میشه به اون ربطی داشته باشه؟
دوستان من زنگ زدم بعد از یکساعت منتظر موندن. یک آقاهه برداشت. کد ملی من را گرفت و گفت هنوز مشخص نشده. ده روز مونده به اعزام مشخص میشه. شما چجوری گرفتید؟![]()
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)