تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3083 از 4428 اولاول ... 2083258329833033307330793080308130823083308430853086308730933133318335834083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,821 به 30,830 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه KiarashMa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من سرعت دانلودم همینجوری بیشتر از 150 نمیره ولی وقتی با چیز پی ان دانلود میکنم سرعت 480 ثابته کاری نمیشه کرد این درست بشه؟ چون از آپلود باز با وی**پی ان نمیشه دانلود کرد

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون از شما دوست عزیز. آخه مشکل من این هست که این فایل رو با سرعت دانلود 1 مگابایت می گیریم ولی از سایت های دیگه مثلا download.com حداکثر با 170 می گیرم. به پشتیبانی هم زنگ می زنم می گه مرکز مخابراتی شما شلوغه. اگر مرکز مخابراتی شلوغه پس چرا فایل سایت pol با بالاترین سرعت می گیرم.
    اینترانت که میگن همینه دیگه

سرور داخلی همون اینترنت ملیه چون دیتاسنترش داخل کشوره سرعت خیلی بالایی برای یوزرهای داخل ایران داره ولی همین سرور واسه کاربرای خارجی یا اصلا وصل نمیشه یا به شدت کن هست

3. 2 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

من سرعت دانلودم همینجوری بیشتر از 150 نمیره ولی وقتی با چیز پی ان دانلود میکنم سرعت 480 ثابته کاری نمیشه کرد این درست بشه؟ چون از آپلود باز با وی**پی ان نمیشه دانلود کرد
    وی پی ان ایران یا هر وی پی انی ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام...یه سوال و درخواست
    یک عکس از صفحه کنترل پنل پارس انلاین میزارین؟؟ میخوام بدونم مدیریت حسابش به چه صورته؟
    2- مثلا من الان 512 گرفتم..ماه بعد بخوام 256 بگیرم به چه صورته؟ باید نامه بازی و... کنم یا اینکه این بخش تو کنترل حساب در نظر گرفته شده

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دو روز دیگه اعتبار این ماهم تموم میشه میرم نامحدود میگیرم میبندمش دانلود دوستان باگ جدید پیدا کردن
    آقا از من میشنوی دست به اینترنتت نزن سیستم اینا معلوم نیست چجوریه یه سرویس دیگه میگیری میشی پای ثایت گله از پارس تو این تاپیک!

7. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مگه برات فرقی هم میکنه؟!
    ای کلک...

این چند روزه خیلی داری به من و عرفان تیکه میندازی...حواست باشه کار دست خودت ندی...(از من گفتن بود)
    عمرناش دستتون به من نمیرسه...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ممنون از شما دوست عزیز. آخه مشکل من این هست که این فایل رو با سرعت دانلود 1 مگابایت می گیریم ولی از سایت های دیگه مثلا download.com حداکثر با 170 می گیرم. به پشتیبانی هم زنگ می زنم می گه مرکز مخابراتی شما شلوغه. اگر مرکز مخابراتی شلوغه پس چرا فایل سایت pol با بالاترین سرعت می گیرم.
    به نظر من هم این حرف خیلی منطقی میاد.... اصولاً اگه مرکز مخابراتی پهنای باند نداشته باشه باید با تمام سایتا مشکل وجود داشته باشه و بین داخلی و خارجی فرقی نباشه:

وضعیتیه که در مرکز ما داره اتفاق میفته متاسفانه....
    از سایت pol که برای خود پارس هست سرعتم پایینه..اونوقت از یه سایت بیگانه سرعتم بالا باشه؟!
    البته من اطلاعات دقیقی ندارم در این مورد...

9. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این فله ای پخش کردن اینترنت هم داستانی شده واسه خودش

طرف میره 2 مگ میخره سرعتش اندازه 128 هم نیست اونوقت یکی دیگه با 128 با سرعت 500 تا دانلود میکنه

کلا این 9 مگی کردن خطوط ر..د به شبکه اینترنت ایران . من تاپیک ها رو میخونم بیشتر از 70 درصد مشکل نویز و کندی و تایم اوت و پینگ بالا دارند

دیگه این خطوط فرسوده جوابگو اینترنت فعلی نیست . از طرفی هم نمیشه این تعداد را تعویض کرد و زیرساخت ها رو به این زودی اصلاح کرد

تنها راهش اینه که یه ماهواره دیتا بفرستند هوا یا اینکه یه فرکانس اجاره کنند و به همه مشترکین یه دیش و ال مخصوص دریافت اینترنت ماهواره ای بدن از این مخابرات بکش بیرون پدرمونو دراورد این مشکل پهنا باند مخابرات

11. 3 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

فاجعه است...
    سابقه نداشته چنین سرعتی...
    512 محدود...تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام...یه سوال و درخواست
    یک عکس از صفحه کنترل پنل پارس انلاین میزارین؟؟ میخوام بدونم مدیریت حسابش به چه صورته؟
    2- مثلا من الان 512 گرفتم..ماه بعد بخوام 256 بگیرم به چه صورته؟ باید نامه بازی و... کنم یا اینکه این بخش تو کنترل حساب در نظر گرفته شده

14. این کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

آقا کسی جواب نداد. دوستانی که سرعت دانلودشون کم هست از این لینکی که دادم یه تست بگیرند. می خوام بدونم لیمیت پارس آنلاین به چه صورت هست.
    خب برای من هم 1 مگ هست این واسه فقط پارس نیست واسه یکسری سایت های دیگه هم میشه با این سرعت دانلود کرد !

16. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •