من سرعت دانلودم همینجوری بیشتر از 150 نمیره ولی وقتی با چیز پی ان دانلود میکنم سرعت 480 ثابتهکاری نمیشه کرد این درست بشه؟ چون از آپلود باز با وی**پی ان نمیشه دانلود کرد
![]()
من سرعت دانلودم همینجوری بیشتر از 150 نمیره ولی وقتی با چیز پی ان دانلود میکنم سرعت 480 ثابتهکاری نمیشه کرد این درست بشه؟ چون از آپلود باز با وی**پی ان نمیشه دانلود کرد
![]()
اینترانت که میگن همینه دیگه
سرور داخلی همون اینترنت ملیه چون دیتاسنترش داخل کشوره سرعت خیلی بالایی برای یوزرهای داخل ایران داره ولی همین سرور واسه کاربرای خارجی یا اصلا وصل نمیشه یا به شدت کن هست
وی پی ان ایران یا هر وی پی انی ؟
سلام...یه سوال و درخواست
یک عکس از صفحه کنترل پنل پارس انلاین میزارین؟؟ میخوام بدونم مدیریت حسابش به چه صورته؟
2- مثلا من الان 512 گرفتم..ماه بعد بخوام 256 بگیرم به چه صورته؟ باید نامه بازی و... کنم یا اینکه این بخش تو کنترل حساب در نظر گرفته شده
آقا از من میشنوی دست به اینترنتت نزن سیستم اینا معلوم نیست چجوریه یه سرویس دیگه میگیری میشی پای ثایت گله از پارس تو این تاپیک!
ای کلک...
عمرناش دستتون به من نمیرسه...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظر من هم این حرف خیلی منطقی میاد.... اصولاً اگه مرکز مخابراتی پهنای باند نداشته باشه باید با تمام سایتا مشکل وجود داشته باشه و بین داخلی و خارجی فرقی نباشه:
البته من اطلاعات دقیقی ندارم در این مورد...
این فله ای پخش کردن اینترنت هم داستانی شده واسه خودش
طرف میره 2 مگ میخره سرعتش اندازه 128 هم نیست اونوقت یکی دیگه با 128 با سرعت 500 تا دانلود میکنه
کلا این 9 مگی کردن خطوط ر..د به شبکه اینترنت ایران . من تاپیک ها رو میخونم بیشتر از 70 درصد مشکل نویز و کندی و تایم اوت و پینگ بالا دارند
دیگه این خطوط فرسوده جوابگو اینترنت فعلی نیست . از طرفی هم نمیشه این تعداد را تعویض کرد و زیرساخت ها رو به این زودی اصلاح کرد
تنها راهش اینه که یه ماهواره دیتا بفرستند هوا یا اینکه یه فرکانس اجاره کنند و به همه مشترکین یه دیش و ال مخصوص دریافت اینترنت ماهواره ای بدن از این مخابرات بکش بیرون پدرمونو دراورد این مشکل پهنا باند مخابرات![]()
فاجعه است...![]()
سابقه نداشته چنین سرعتی...
512 محدود...تهران
![]()
خب برای من هم 1 مگ هست این واسه فقط پارس نیست واسه یکسری سایت های دیگه هم میشه با این سرعت دانلود کرد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)