تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3083 از 3745 اولاول ... 208325832983303330733079308030813082308330843085308630873093313331833583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,821 به 30,830 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه ir.ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

از وزیر چه انتظاری میره؟ وزیر هیچ کاره هست فقط انتصابش میکنن تا حرف هایی که بهش میزنن رو بیاد بگه همین
    چه ربطی به وزیر داره
    شرکت های اینترنت دارن OverSell میکنن
    وزیر از وقتی که اومده شبکه ایران از این رو به اون رو شده سرعت اینترنت ایران ده برابر شده تعداد یوزر ها ده برابر شده

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی ببخشید میشه بحث رو همینجا تمومش کنید چند صفحه از تاپیک مربوط به بحث و جدل های غیر مرتبط با تاپیک شما دو عزیز هست.
    متاسفانه مدیریتی هم که در کار نیست که بخونن ببینن چه کسی شروع کرد به تهمت و ناسزا گفتن.

در ضمن کسی که بیشترین توهین و تهمت رو تحمل کرده و چیزی نگفته خود من بودم اما از این عجبم که بقیه فقط میخونن بجای اینکه بی ادبی های ایشون رو متذکر بشن.

فقط یکی از خوانندگان این تاپیک در پ خ گفتن ولش کن ایشون ارزش حرف زدن نداره.

ایشون مدام با بی ادبی تاپیک ارسال میکنن و من با ادب کامل جوابشون رو میدم.

در ضمن بحث های ایشون فقط در دو سه تاپیک اخر مرتبط به adsl میشه و باقی اونها در تاپیک های قبل غیر مرتبط هست به این تاپیک و اولین کسی که گفت بحث شما مربوط به این تاپیک نیست خود بنده بودم به ایشون.
    Last edited by amin885; 25-08-2016 at 13:39.

3. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها یه سوال میگم امتحان کردید مثلا یه فایل رو از سرور خارجی دان کنید بعد همون فایلو چیز پی ان
    ایا سرعتتون یکیه تو اسیاتک یا نه
    برا من تقریبا نصف میشه البته بعضی اوقات اوکی میشه و میرسه به همون سرعت بدون چیز پی ان
    میخواستم بدونم این ایراد از چیز پی انمه یا نه همه باهاش دارن مشکلو
    چون با اسیاتک دوستم صحبت کرده گفت یه شرکت هست میده سرعتش تفاوتی نمیکنه ولی نمیشه اسمشو گفت چون ضبط میشه
    اگه برا شما تفاوت نمیکنه یه ادرس بدین اینجا نشد پ.خ
    با وجود اینکه از یکی از بهترین شرکتها میگیرم این مشکلو دارم
    چون دائم الخمر از یوتیوب just for laughs و اینا رو میدانلودم مشکل این افت اذیت میکنه
    ربطی به آسیاتک نداره ولی آره سرعت موقع استفاده از قندشکن کمی میاد پایین، باید خیلی کم سرعت بیاد پایین و بیشتر delay رو شاهد بشی.

بیشتر ربط به شرکت فروشنده یا ارائه دهنده قندشکنه داره، اگر شرکت درست حسابی باشی باید full دانلود بزنه.

البته ممکنه از طرف داخل به عمد سرعت قندشکن رو دارن پایین میارن، بهتره از قندشکن های مدل دیگه یا با تنظیمات مختلف استفاده کن، مثلا با پروخسی تست کن (مثلا به جای vپیn پروتکل pptp)

من خودم پروخسی شخصی دارم و همیشه فول می زنم.(از سرور خودم) شرکت اینا استفاده نمی کنم

5. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

متاسفانه مدیریتی هم که در کار نیست که بخونن ببینن چه کسی شروع کرد به تهمت و ناسزا گفتن.

در ضمن کسی که بیشترین توهین و تهمت رو تحمل کرده و چیزی نگفته خود من بودم اما از این عجبم که بقیه فقط میخونن بجای اینکه بی ادبی های ایشون رو متذکر بشن.

در ضمن بحث های ایشون فقط در دو سه تاپیک اخر مرتبط به adsl میشه و باقی اونها در تاپیک های قبل غیر مرتبط هست به این تاپیک و اولین کسی که گفت بحث شما مربوط به این تاپیک نیست خود بنده بودم به ایشون.
    اقای عزیز این بجث ها رو تموم کنید اگر فکر می کنید کسی رسیدگی نمی کنه یه پیغام خصوصی بدید به مدیریت نه اینکه خودتون دایما دنبال کل کل باشید اینجا خودش کلی اعصاب خوردی داره شما و اون دوست عزیز هم لطفا این بحث رو ادامه ندید فقط در مورد اینترنت adsl اسیاتک صحبت فرمایید همونطوری که بقیه هم دوستان گفتن ولی خود شما هم دارید باعث ناراحتی بقیه میشید لطفا این بحث رو تموم کنید یا برید یه تاپیک مخصوص خودتون بزنید موفق باشید

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اقای عزیز این بجث ها رو تموم کنید اگر فکر می کنید کسی رسیدگی نمی کنه یه پیغام خصوصی بدید
    + امکان گزارش تخلف هم هست، من که گزارش کردم، کار دیگه ای از دستمان بر نمیاد

8. 2 کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بهتر بود از همون اول اگه توهین یا خلاف قوانین انجمن هس گزارش تخلف بزنید
    در زیر هر پست (همون مثلث اخطار)
    متاسفانه بعضی انجمن ها مثل سافت ۹۸ خیلی سختگیر و سریع و جدی ( مثلا حتی مولتی اکانت رو سریع تشخیص میدن و هر دو رو بن همیشگی )و بعضی دیگه ....

10. 2 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بهتر بود از همون اول اگه توهین یا خلاف قوانین انجمن هس گزارش تخلف بزنید
    در زیر هر پست (همون مثلث اخطار)
    متاسفانه بعضی انجمن ها مثل سافت ۹۸ خیلی سختگیر و سریع و جدی ( مثلا حتی مولتی اکانت رو سریع تشخیص میدن و هر دو رو بن همیشگی )و بعضی دیگه ....
    واقعا درستش هم همینه که سختگیر باشن درسته گزارش اخطار رو باید میزدم من گفتم احتمالا اینجا مدیر داره و خودشون رصد میکنن اما گویا باید حتما گزارش اخطار رو میزدم که شاید رسیدگی میکردن.

12. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به شخصه بعد از تموم شدن حجمم میرم سمته شاتل

سرویس یکساله جشنواره رو میگیرم 65 تومن + شاتل لند هم 10 تومن میشه 75 تومن

حالا حجم خودش حدود 3 ماه برام کافیه بعد 3 ماه هم هر ماه 15 گیگ حجم میخرم و یه شاتل لند ماهانه از این اسیا تر دزد هم خیلی بهتره به نظرم

14. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ربطی به آسیاتک نداره ولی آره سرعت موقع استفاده از قندشکن کمی میاد پایین، باید خیلی کم سرعت بیاد پایین و بیشتر delay رو شاهد بشی.

بیشتر ربط به شرکت فروشنده یا ارائه دهنده قندشکنه داره، اگر شرکت درست حسابی باشی باید full دانلود بزنه.

البته ممکنه از طرف داخل به عمد سرعت قندشکن رو دارن پایین میارن، بهتره از قندشکن های مدل دیگه یا با تنظیمات مختلف استفاده کن، مثلا با پروخسی تست کن (مثلا به جای vپیn پروتکل pptp)

من خودم پروخسی شخصی دارم و همیشه فول می زنم.(از سرور خودم) شرکت اینا استفاده نمی کنم
    میتونی یه تست بهم بدی
    در حد زمان خیلی کم
    Last edited by rahyarpaul; 25-08-2016 at 15:26.

16. این کاربر از rahyarpaul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

میتونی یه تست بهم بدی
    در حد زمان خیلی کم
    نه متاسفم، امکانش نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •