چه ربطی به وزیر داره
شرکت های اینترنت دارن OverSell میکنن
وزیر از وقتی که اومده شبکه ایران از این رو به اون رو شده سرعت اینترنت ایران ده برابر شده تعداد یوزر ها ده برابر شده
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
چه ربطی به وزیر داره
شرکت های اینترنت دارن OverSell میکنن
وزیر از وقتی که اومده شبکه ایران از این رو به اون رو شده سرعت اینترنت ایران ده برابر شده تعداد یوزر ها ده برابر شده
متاسفانه مدیریتی هم که در کار نیست که بخونن ببینن چه کسی شروع کرد به تهمت و ناسزا گفتن.
در ضمن کسی که بیشترین توهین و تهمت رو تحمل کرده و چیزی نگفته خود من بودم اما از این عجبم که بقیه فقط میخونن بجای اینکه بی ادبی های ایشون رو متذکر بشن.
فقط یکی از خوانندگان این تاپیک در پ خ گفتن ولش کن ایشون ارزش حرف زدن نداره.
ایشون مدام با بی ادبی تاپیک ارسال میکنن و من با ادب کامل جوابشون رو میدم.
در ضمن بحث های ایشون فقط در دو سه تاپیک اخر مرتبط به adsl میشه و باقی اونها در تاپیک های قبل غیر مرتبط هست به این تاپیک و اولین کسی که گفت بحث شما مربوط به این تاپیک نیست خود بنده بودم به ایشون.
Last edited by amin885; 25-08-2016 at 13:39.
ربطی به آسیاتک نداره ولی آره سرعت موقع استفاده از قندشکن کمی میاد پایین، باید خیلی کم سرعت بیاد پایین و بیشتر delay رو شاهد بشی.
بیشتر ربط به شرکت فروشنده یا ارائه دهنده قندشکنه داره، اگر شرکت درست حسابی باشی باید full دانلود بزنه.
البته ممکنه از طرف داخل به عمد سرعت قندشکن رو دارن پایین میارن، بهتره از قندشکن های مدل دیگه یا با تنظیمات مختلف استفاده کن، مثلا با پروخسی تست کن (مثلا به جای vپیn پروتکل pptp)
من خودم پروخسی شخصی دارم و همیشه فول می زنم.(از سرور خودم) شرکت اینا استفاده نمی کنم
اقای عزیز این بجث ها رو تموم کنید اگر فکر می کنید کسی رسیدگی نمی کنه یه پیغام خصوصی بدید به مدیریت نه اینکه خودتون دایما دنبال کل کل باشید اینجا خودش کلی اعصاب خوردی داره شما و اون دوست عزیز هم لطفا این بحث رو ادامه ندید فقط در مورد اینترنت adsl اسیاتک صحبت فرمایید همونطوری که بقیه هم دوستان گفتن ولی خود شما هم دارید باعث ناراحتی بقیه میشید لطفا این بحث رو تموم کنید یا برید یه تاپیک مخصوص خودتون بزنید موفق باشید
+ امکان گزارش تخلف هم هست، من که گزارش کردم، کار دیگه ای از دستمان بر نمیاد
بهتر بود از همون اول اگه توهین یا خلاف قوانین انجمن هس گزارش تخلف بزنید
در زیر هر پست (همون مثلث اخطار)
متاسفانه بعضی انجمن ها مثل سافت ۹۸ خیلی سختگیر و سریع و جدی ( مثلا حتی مولتی اکانت رو سریع تشخیص میدن و هر دو رو بن همیشگی )و بعضی دیگه ....
واقعا درستش هم همینه که سختگیر باشن درسته گزارش اخطار رو باید میزدم من گفتم احتمالا اینجا مدیر داره و خودشون رصد میکنن اما گویا باید حتما گزارش اخطار رو میزدم که شاید رسیدگی میکردن.
به شخصه بعد از تموم شدن حجمم میرم سمته شاتل
سرویس یکساله جشنواره رو میگیرم 65 تومن + شاتل لند هم 10 تومن میشه 75 تومن
حالا حجم خودش حدود 3 ماه برام کافیه بعد 3 ماه هم هر ماه 15 گیگ حجم میخرم و یه شاتل لند ماهانه از این اسیا تر دزد هم خیلی بهتره به نظرم
میتونی یه تست بهم بدی
در حد زمان خیلی کم
Last edited by rahyarpaul; 25-08-2016 at 15:26.
نه متاسفم، امکانش نیست.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)