بروبکس منم که زود تر از شما ثبت نام کرده بوده نزدیک مرتضی و صدرا و پدرام آشنای خردادی عزیز هستم فقط یه کاشی فاصله داریم
بروبکس منم که زود تر از شما ثبت نام کرده بوده نزدیک مرتضی و صدرا و پدرام آشنای خردادی عزیز هستم فقط یه کاشی فاصله داریم
یه سوال اساسی خب من چه شکلی لینک فعال سازی این رو پیدا کنم؟؟؟
می گم شر اینترنت یعنی چی؟؟؟همه 2 تا اكانت درست كنند و بعد شر اينترنت بزنند براي هر دو و بعد اكانت فرعي را سيتر كنند روي اصلي
اينطوري براي كساني كه بعدا ميخواهند بيان و روستا نزديك ندارند روستا داريم
از نظر قانوني هم مشكلي ندارد
باور کنین My IQ = -0 !!!!!!!!
ببین عزیز با دوتا اکانتات هر دفه با یه دونه دفه اولی با اولی برو Log in کن بعدش برو setting بعدش برو share internet connection و اونجا توی اون کادر اون یکی اکانتی رو که ساختی add کن بعدش با اکانت دومت هم همین کارو در مورد اولی بکن حله؟
بچه ها اکانت دومم دقیقا پایین روستای صفا افتاد خیلی برام جالب بود اومدم مپ رو بزنم روستای بالایی رو داشتم میدیدم زده تهران 1
نکته تکمیلی : share internet connection برای جلوگیری از بن شدنه
Last edited by time prince; 25-06-2008 at 07:57.
من اکانت دومم در جنوب غربی مستر افتاد
من که دوبار دیگه زدم یه بار افتادم تو k63 یه بارم افتادم تو k65 اه به این شانس آخرش هم زدم دلیت شه ...
حالا دوباره با یه ----- شکن یکی دیگه می سازم ببینم چی می شه ...
عاللللللللللللللللللللللل ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییهههههههههههههههههه
مصطفی رو تو نقشه میبینم ..........................
سلام بچه ها من با يه اي پي ديگه و همينطور پاك كردن كوكي ها دوباره تو جنوب غربي روستا ساختم و تو كا 53 افتادم الان ديگه نميتونه من رو بن كنه چون هر وقت ميخوام از اين روستام به اون يكي برم اول ميرم كوكي رو پاك ميكنم بعدش نرم افزار تغيير اي پي رو اجرا ميكنم و بعدش وارد اونيكي روستام ميشم و در موقع خروج هم باز كوكي رو پاك ميكنم و از نرم افزار خارج ميشم تا به ايپي خودم برگرده و دوباره تو روستاي اول لوگين ميشم فقط يه سوال دارم اگه من روستاي دوم رو روي اولي سيتر كنم تريبال ميفهمه روستاها با هم ارتباط داره يا نه .
اينم مشخصات روستاي 2 (504|331) K53
هر دوشون رو اکنت شیر یا کانکشن شیر کردم البته با هردوشون اومدم تو یه ترایب !!!!
فوق فوقش بنم می کنن دوباره می آم !!!!
من که بیشترین امتیازم تو 19 بود که به باد می ره !!!! فقط 1 کیلو بود ...
اکنت جدید من B3rsam
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)