تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3081 از 4751 اولاول ... 2081258129813031307130773078307930803081308230833084308530913131318135814081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,801 به 30,810 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

سرعت شما هم ترکیده امروز؟
    با پروک/سی های مختلف میتونید کار کنید یا بسته شده؟
    دی سی هم زیاد داره امروز

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نمیدونم بگم مبارکه یا نه. مودم دیلینک و تی پی لینک و asus من سر و کار داشتم خوب هستن.ولی شاتل میکه دی لینک رو ساپورت نمیکنه، البته من 3 ساله دارمش. 128 در حالت استاندارد در روز 16KB/S. ولی ممکنه برات بالاتر ببندند.
    کلا همه 128 ها سرعتشون 16 هست ؟
    TP _ link رو شاتل ساپرت میکنه ؟ یه مدل میشه ازش بگی ؟
    بعد ما خونمونم میخوایم عوض کنیم اونجا هم رفتیم باید هزینه نصب بدیم ؟

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب دوستان من امروز زنگ زدم و درخواست قطع رانزه دادم حالا تا كي جمعش كنن خدا ميدونه
    طرف اول ميگفت چون مودمتون رو از ما خريدين فقط با تجهيزات ما جوره و تو بقيه ي شركتا باش به مشكل بر ميخورين
    ميخواستم بش بگم خر خودتي گفتم يهو لج ميكنه !گفتم آخه اين سرعت زپرتي كه تو ايران ميدن چيه كه بخواد با مودم سازگار نباشه!!
    بعد گفت كه واسه چي ميخواين قطع كنين گفتم سرويس دهيتون فوق العاده افتضاح شده !گفتم پول adsl+2 (!) ميدم ولي شبا با ديال آپ كانكت ميشم!
    گفت حتما دانلود بي رويه داشتين گفتم آخه شبي 1 گيگ چيه خدا وكيلي! تو بقيه شركتا شبي 3-2 گيگ دانلود ميكنن چيزي نيست اونوقت شما به خاطر شبي 1 گيگ برداشتين سرعت رو رو 6 كيلو بايت محدود كردين كه حتي باش نميشه يه صفحه باز كرد!!
    خلاصه آخر كار افتاد به خواهش كردن كه حالا بمونيد قول ميديم درست ميشه و ... گفتم از اين قولا شما زياد دادين
    گفتم بقيه شركتا سرويس 128 رو واسه كاربراشون رو 1مگ و 2مگ ميبندن ولي شما 512 رو رو همون بستين!!
    آخر كار گفت كه شما بمونين خط شما رو اختصاصي روي 2 مگ ميبنديم و قول ميدم خوب شه و ... !خلاصه داشت يواش يواش خرمون ميكرد ول كنم نبود! گفتم نميخواد آقا جون رانزه رو قطع كن ميخوام از يه جا ديگه سرويس بگيرم ديگه بيخيال شد
    گفت تا اواسط هفته ديگه قطع ميكنيم گفتم خيلي ديره زودتر جمع كنين گفت تمام تلاشمون رو ميكنيم

دوستاني كه از شاتل رفتن چند روز طول كشيد تا رانزه رو قطع كنن؟؟بيشتر از يه هفته طول ميكشه؟؟يه سال پيش كه تازه ميخواستن واسم رانزه كنن 14 روز طول كشيد كاش واسه جمع كردن اينقدر لفتش ندن

4. 4 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام همه دوستان شاتلی یادتونه من هم یه زمان میاومدم همینجا ولی من ISP رو عوض کردم و رفتم مخالف نظرهای دوستام از صبانت گرفتم
    حالا ببینید وضع منو:

اینم سرعت دانلود شبانه دیشبم که فوق العاده شده بود:

در اینکه صبا هم اکنون بهترین گزینه هست شکی نیست.

از همه چیز بهتر در صبا پینگ هست که واقعا شاتل در برابر هیچ هست

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

یه تجربه بگم خدومت دوستان. زمان سفارش حتما پیگیر باشید که کارتون به کجا رسیده.
    . من برای فامیلم سفارش دادم حدود اواسط اسفند. ( اومدن و مدارک رو گرفتن) بعد از ده روز اواخر اسفند زنگ زدم برای پیگیری گفتن مدارک رو میزمونه ( دارید که بعد از 10 روز ) میفرستیم برای مخابرات.
    خلاصه ( مخابرات هم که ظاهرا تعطیله توی عید) گذشت و گذشت حدود 20 فروردین خط وصل شد. از شانس فامیل ما ( و آبروی رفته مون) سرعت رو هم دقیقا روی همون 128 بستن ( شاید هم کمتر، این فامیله ما هی میگفت که دیال آپ که بهتره سرعتش)

مشکلی که هست اینه که تو اون مرکز ( فقط شاتل پورت آزاد داره)

7. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

باس چی شما شب دان میکنید ؟
    شب دیگه از او اکونتتون تموم نمیشه ؟ مثلا 6 گیگ گرفتم هر چه قدر عشقم کشید میتونم شب دان کنم ؟
    بابا همه شرکتا اوضاشون خرابه لامسبا فقط انگاری پارس آنلاین خوبه که اونم اگه چند سفحه تاپکشو نگا کنید کاربراش گذشتن پارس آفلاین ما هم گیج شدیم از شاتل گرفیتیم
    کلا همه 128 ها سرعتشون 16 هست ؟
    TP _ link رو شاتل ساپرت میکنه ؟ یه مدل میشه ازش بگی ؟
    بعد ما خونمونم میخوایم عوض کنیم اونجا هم رفتیم باید هزینه نصب بدیم ؟
    سرعت روی 2 مگ بستن یعنی چی ؟ باسه 128 هم هس ؟

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستاني كه از شاتل رفتن چند روز طول كشيد تا رانزه رو قطع كنن؟؟بيشتر از يه هفته طول ميكشه؟؟يه سال پيش كه تازه ميخواستن واسم رانزه كنن 14 روز طول كشيد كاش واسه جمع كردن اينقدر لفتش ندن
    من از آسیاتک که تخلیه کردم (همین امروز جمع شدم ) 8 روز یا همون 6 روز کاری طول کشید تا تخلیه کنند
    فکر کنم شما هم 1 هفتهای جمع میشید نگران نباشید

10. این کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه miladpeiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در اینکه صبا هم اکنون بهترین گزینه هست شکی نیست.

از همه چیز بهتر در صبا پینگ هست که واقعا شاتل در برابر هیچ هست
    و از همه چیز بدتر تفاوت یوزر شبانه و روزانشه که من شخصا فقط به این دلیل هست که صبا نرفتم چون حوصله ندارم هر شب یوزر عوض کنم !!

12. این کاربر از miladpeiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شاتل تو مرکز ما شیخ فضل ا.. پورت باز کرده. خودم الان شهرادنت دارم که سرعتش خیلی خوبه ولی شبانه نیم بهاست. البته خیلی اهل دانلود نیستم. ماهی حداکثر 3-4 گیگ. به نظر شما شاتل رو موقتی برای خط دومم بگیرم ؟ تا اگه خوب بود نگهش دارم.
    مرکز ما جزو مناطق شلوغ مخابراتی هست Downstream برای 128 بالا می بندن؟

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

من از آسیاتک که تخلیه کردم (همین امروز جمع شدم ) 8 روز یا همون 6 روز کاری طول کشید تا تخلیه کنند
    فکر کنم شما هم 1 هفتهای جمع میشید نگران نباشید
    البته تخلیه کردن و رانژه کردن خط بستگی به پیگیری کارشناس اون نمایندگی داره که اونجا اشتراک دارید یا می خواید بگیرید

برای من سری قبل 3 روز طول کشید تا رانژه بشه ایندفعه هم خطمون شد فیبر نوری و شماره عوض شد امروز صبح درخواست دادم عصر رانژه شد

15. این کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 98 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 98 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •