تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3081 از 3745 اولاول ... 208125812981303130713077307830793080308130823083308430853091313131813581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,801 به 30,810 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه ir.ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

یکی از دیگر مشکلات آسیاتک QoS هست که اصلا رعایت نشده
    برای تست ش شما یک لینک را دانلود کنید هم زمان پینگ بگیرید از تایم بالا رفت ویا time out شد پیداست که شرکت شما اصلا اعتقادی به QoS نداشته

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما چرا سنگ آسیاتک رو به سینه میزنی
    گیر جدید (تبلیغ ) خوبه سواد خوندن هم نداری نمیتونی بخونی که من توی کل پست هام هیچ اسمی از شرکت اینترنت نیاوردم
    شما ببین با چندتا ADSL میتونی یه 160mbps فیکس داشته باشی
    شما همون یه ادرس سایتی که توی امضا گذاشتی مشخصه قصدت تبلیغ هست وگرنه بحث وایلرس رو در تاپیک اسیاتک اونم adsl نمیکردی دوست محترم.

3. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مهم نیست، دانلود نمی کنم، شبانه هم سرعت همین حول و حوشه.

شما رو نمی دونم ولی من بعد از اتمام شارژم تغییر میدم و میرم شاتل.
    اتفاقا خط دوم منم مخابرات هست برای همین مشکلات اسیاتک گرفتم خب مسلما اگه بد باشه چاره ای نیست جز تعویض شرکت ها و رفتن به شرکت دیگه.

5. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اتفاقا خط دوم منم مخابرات هست برای همین مشکلات اسیاتک گرفتم خب مسلما اگه بد باشه چاره ای نیست جز تعویض شرکت ها و رفتن به شرکت دیگه.
    هممم

خط دوم منم صبانته... با مودم 4g نمی دونم چرا سرعت همراه اول/ایرانسل تو ماه اخیر افتضاح شده، شایدم مودم من خرابه که بعیده... واسه من راهی بجز این شاتل لنده نیست...

البته احتمال داره آسیاتک وضعیتش رو تغییر بده.(نمیشه که ۱۰مگ و ۱مگ سرعت شبانه شون یکی باشه، بالاخره باید اتفاقی بیفته) خیلی ضد حال میشه اگر سرویس رو با دنگ و فنگ همیشگی تغییر بدم و آسیاتکم سرویس ریموت آپلود ارائه بده یا سرعتا درس شن.

7. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

شما همون یه ادرس سایتی که توی امضا گذاشتی مشخصه قصدت تبلیغ هست وگرنه بحث وایلرس رو در تاپیک اسیاتک اونم adsl نمیکردی دوست محترم.
    اولا سایت ربطی به اینترنت وایرلس نداره
    دوما سایت به عنوان سایت مشاور بین المللی میکروتیک توی خود سایت میکروتیک ثبت شده
    بازم سطح اطلاعاتت کم آورد؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من سرویس 512 خودم رو تغییر دادم به 4 مگ به امید بالا رفتن سرعت دانلود شبانه ولی الان سرعت نهایتا 122 بالاتر نمیره ؟ مگه نباید تقسیم بر 8 بشه ؟ و حداقل 400 تا سرعت بده ؟

یعنی سرویس 10 مگ هم بگیریم نهیت 200 تا سرعت شبانه میده ؟

اینجوری مفت نمیارزه و من احتمال زیاد بعد تموم شدن حجمم میرم سمت شاتل و شاتل لند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

من سرویس 512 خودم رو تغییر دادم به 4 مگ به امید بالا رفتن سرعت دانلود شبانه ولی الان سرعت نهایتا 122 بالاتر نمیره ؟ مگه نباید تقسیم بر 8 بشه ؟ و حداقل 400 تا سرعت بده ؟

یعنی سرویس 10 مگ هم بگیریم نهیت 200 تا سرعت شبانه میده ؟

اینجوری مفت نمیارزه و من احتمال زیاد بعد تموم شدن حجمم میرم سمت شاتل و شاتل لند

شبانه از وقتی اسمش شد نامحدود مثل سرویس های نامحدود شامل cra میشه همون ضریب اشتراک 1 به 10 یا 1 به 8 (دقیق یادم نیست)
    یعنی 4096 تقسیم بر 8 که بشه 512 دوباره تقسیم بر 10 یا 8 میشه پس 122 طبق قوانین اینا زیادم هست و دستمون به جایی بند نیست

منم احتمالا برم شاتل یا صبانت ولی داریم زیاد میشیم قکنم همین جماعت توی شاتل دوباره تجدید خاطره کنیم

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

شبانه از وقتی اسمش شد نامحدود مثل سرویس های نامحدود شامل cra میشه همون ضریب اشتراک 1 به 10 یا 1 به 8 (دقیق یادم نیست)
    یعنی 4096 تقسیم بر 8 که بشه 512 دوباره تقسیم بر 10 یا 8 میشه پس 122 طبق قوانین اینا زیادم هست و دستمون به جایی بند نیست

منم احتمالا برم شاتل یا صبانت ولی داریم زیاد میشیم قکنم همین جماعت توی شاتل دوباره تجدید خاطره کنیم
    اون ضریب 1 به 8 که استفاده میشه همون تبدیل بیت به بایت هست

شیرینگ شرکت های اینترنت بیشتر از این حرفاست یکی از ISP ها که اسمشو نمیارم فقط 100mbps یعنی 100مگابیت برای 4000تا مشترکش داخل مرکز مخابرات گذاشته
    چون چیزی به اسم خواب مشتری ( کاری به شب نداره ) وجود داره و مشتری دائم از کل پهنا باند اینترنتش استفاده کامل نمیکنه

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سرعت شبانه من هنوز رو 250 تا محدوده من مشهدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

دوستان از سرورهای ایرانی دانلود کنید،از سرعت روزانه هم بیشتر.من خودم امتحان کردم،میتونید شبی بیشتر از 10 گیگ هم بگیرید(سرعت 512 به بالا).به نظر من الان اسیاتک فقط از لحاظ قیمت مشکل داره،قیمتهاش گرون وگرنه از بقیه بهتر.من خودم گرگان های وب داشتم(خونه دانشجویی).قیمتش خیلی مقرون به صرفست،سرعتش هم خوب بود ولی محدودیت طرح داره و شبانش هم مثل اسیاتک نیست.اگه اسیاتک قیمتهاش رو بیاره پایین تر و طرحهای گیگ باکسش رو بیشتر کنه عالی میشه.در ضمن من الان مازندرانم(نوشهر).
    ------
    الان رفتم تو سایت های وب،مثل اینکه دیگه از شبانه خبری نیست (حداقل رو اون طرحهایی که میگرفتیم).دیگه کلا دورش رو باید خط بکشیم.
    Last edited by footballist; 25-08-2016 at 09:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •