یکی از دیگر مشکلات آسیاتک QoS هست که اصلا رعایت نشده
برای تست ش شما یک لینک را دانلود کنید هم زمان پینگ بگیرید از تایم بالا رفت ویا time out شد پیداست که شرکت شما اصلا اعتقادی به QoS نداشته
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
یکی از دیگر مشکلات آسیاتک QoS هست که اصلا رعایت نشده
برای تست ش شما یک لینک را دانلود کنید هم زمان پینگ بگیرید از تایم بالا رفت ویا time out شد پیداست که شرکت شما اصلا اعتقادی به QoS نداشته
![]()
شما همون یه ادرس سایتی که توی امضا گذاشتی مشخصه قصدت تبلیغ هست وگرنه بحث وایلرس رو در تاپیک اسیاتک اونم adsl نمیکردی دوست محترم.
اتفاقا خط دوم منم مخابرات هست برای همین مشکلات اسیاتک گرفتم خب مسلما اگه بد باشه چاره ای نیست جز تعویض شرکت ها و رفتن به شرکت دیگه.
هممم
خط دوم منم صبانته... با مودم 4g نمی دونم چرا سرعت همراه اول/ایرانسل تو ماه اخیر افتضاح شده، شایدم مودم من خرابه که بعیده... واسه من راهی بجز این شاتل لنده نیست...
البته احتمال داره آسیاتک وضعیتش رو تغییر بده.(نمیشه که ۱۰مگ و ۱مگ سرعت شبانه شون یکی باشه، بالاخره باید اتفاقی بیفته) خیلی ضد حال میشه اگر سرویس رو با دنگ و فنگ همیشگی تغییر بدم و آسیاتکم سرویس ریموت آپلود ارائه بده یا سرعتا درس شن.
اولا سایت ربطی به اینترنت وایرلس نداره
دوما سایت به عنوان سایت مشاور بین المللی میکروتیک توی خود سایت میکروتیک ثبت شده
بازم سطح اطلاعاتت کم آورد؟
من سرویس 512 خودم رو تغییر دادم به 4 مگ به امید بالا رفتن سرعت دانلود شبانه ولی الان سرعت نهایتا 122 بالاتر نمیره ؟ مگه نباید تقسیم بر 8 بشه ؟ و حداقل 400 تا سرعت بده ؟
یعنی سرویس 10 مگ هم بگیریم نهیت 200 تا سرعت شبانه میده ؟
اینجوری مفت نمیارزه و من احتمال زیاد بعد تموم شدن حجمم میرم سمت شاتل و شاتل لند
شبانه از وقتی اسمش شد نامحدود مثل سرویس های نامحدود شامل cra میشه همون ضریب اشتراک 1 به 10 یا 1 به 8 (دقیق یادم نیست)
یعنی 4096 تقسیم بر 8 که بشه 512 دوباره تقسیم بر 10 یا 8 میشه پس 122 طبق قوانین اینا زیادم هست و دستمون به جایی بند نیست
منم احتمالا برم شاتل یا صبانت ولی داریم زیاد میشیم قکنم همین جماعت توی شاتل دوباره تجدید خاطره کنیم![]()
اون ضریب 1 به 8 که استفاده میشه همون تبدیل بیت به بایت هست
شیرینگ شرکت های اینترنت بیشتر از این حرفاست یکی از ISP ها که اسمشو نمیارم فقط 100mbps یعنی 100مگابیت برای 4000تا مشترکش داخل مرکز مخابرات گذاشته
چون چیزی به اسم خواب مشتری ( کاری به شب نداره ) وجود داره و مشتری دائم از کل پهنا باند اینترنتش استفاده کامل نمیکنه
سرعت شبانه من هنوز رو 250 تا محدوده من مشهدم
دوستان از سرورهای ایرانی دانلود کنید،از سرعت روزانه هم بیشتر.من خودم امتحان کردم،میتونید شبی بیشتر از 10 گیگ هم بگیرید(سرعت 512 به بالا).به نظر من الان اسیاتک فقط از لحاظ قیمت مشکل داره،قیمتهاش گرون وگرنه از بقیه بهتر.من خودم گرگان های وب داشتم(خونه دانشجویی).قیمتش خیلی مقرون به صرفست،سرعتش هم خوب بود ولی محدودیت طرح داره و شبانش هم مثل اسیاتک نیست.اگه اسیاتک قیمتهاش رو بیاره پایین تر و طرحهای گیگ باکسش رو بیشتر کنه عالی میشه.در ضمن من الان مازندرانم(نوشهر).
------
الان رفتم تو سایت های وب،مثل اینکه دیگه از شبانه خبری نیست(حداقل رو اون طرحهایی که میگرفتیم).دیگه کلا دورش رو باید خط بکشیم.
Last edited by footballist; 25-08-2016 at 09:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)