تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3081 از 3195 اولاول ... 20812581298130313071307730783079308030813082308330843085309131313181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,801 به 30,810 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام مجدد... من چندین پست رو خوندم اما به نتیجه نرسیدم... میخواستم بدونم save کردن بازی توی xbox چه جوریه؟؟؟؟ آیا هر بازی راه جدایی داره؟؟؟ یا اینکه هر کجای بازی که باشیم میتونیم save کنیم؟؟؟ الان من مثلا mortal kombat رو رفتم تا غولش.... ادامش رو میخواستم یه موقع دیگه برم... اصلا گزینه ای به نام save توی آپشن بازی نبود... مثلا توی بازی های play statin هر مرحله که تموم میشد خودش گزینه save داشت... اما اینو کار نکردم و نمیدونم چه جوریاس... کمکم کنیئ ممنون میشم...

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

مبارکت باشه . شما اسلیم 4 گیگ رو خریدی 780 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!!!!! یعنی اینقد گرون شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
    گرافیکش هم به نظر خودم هیچ فرقی نداره . البته منظورم کیفیت بازیها هست . که به نظرم ایکس باکس کیفیتش بهتره از PS3 .
    تشکر.... آره با کلی چونه اینقد در اومد... نرخش توی شیراز اینه... گرونی بیداد میکنه.... البته سایتای مختلف دیدم قیمش از 640 تمن زده بود تا 920 تمن ... که توی شیراز قیمتش حدود 710 تا 730 هست... 320 گیگش که 840 تمن هستش...

3. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من تا حالا لایو نرفتم حالا یه سوال دارم ... اینطور که معلومه وقتی به لایو وصل میشی یه پثغام واسه آپدیت میده . من اول باید آپدیت کنم بعد LT+3 بریزم یا می تونم اول LT بریزم بعد آپدیت کنم( اینجوری LT نمیپره؟) ... فرقی میکنه ؟
    راستی آخرین ورژن آپدیت داشبورد چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون میشه راهنمایی کنید !؟

یه بازی هست که برنرمکس هم هست و وقتی میخوام از روی دیسک اجرا کنم میره موقع اجرا میگه Unreadable و دیسک رو پاک کنید و از این جور پیغام ها ..... ولی وقتی نصب میکنی کامل نصب میشه و اجرا هم میشه ! داستان چیه ؟؟؟؟ دستگاه هم اسلیم 4 و LT3.0+ هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه oghtapost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    یعنی تو نمیدونی؟

پيش فرض

یه سوال ابتدایی....
    برای اجرای هر بازی که روی هارد نصب شده (lt3) باید dvd گذاست؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    بچه من اکس باکسم LT+3 داره.بیشتره بازیامم برنر مکس میگیرم چون لایو بازی می کنم.میخوام Spiderman جدیده رو فقط پچ شده برا LT3 بگیرم و برنر مکس نباشه.اگه وقتی این بازیو بازی میکنم به لایو وصل نباشم باز بعدا ک وصل شدم فلگ میشم؟تاکید میکنم بازی های دیگه رو چون انلاین بازی میکنم برنر مکس میگیرم فقط این بازی رو معمولی میخوام.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام مجدد... من چندین پست رو خوندم اما به نتیجه نرسیدم... میخواستم بدونم save کردن بازی توی xbox چه جوریه؟؟؟؟ آیا هر بازی راه جدایی داره؟؟؟ یا اینکه هر کجای بازی که باشیم میتونیم save کنیم؟؟؟ الان من مثلا mortal kombat رو رفتم تا غولش.... ادامش رو میخواستم یه موقع دیگه برم... اصلا گزینه ای به نام save توی آپشن بازی نبود... مثلا توی بازی های play statin هر مرحله که تموم میشد خودش گزینه save داشت... اما اینو کار نکردم و نمیدونم چه جوریاس... کمکم کنیئ ممنون میشم...
    از براداران گرامی خواهشمندیم یکی ما رو راهنمایی کنه... بدجور محتاجیم به دعاا...

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از براداران گرامی خواهشمندیم یکی ما رو راهنمایی کنه... بدجور محتاجیم به دعاا...
    همه بازیها (یا حداقل اونایی که من بازی کردم) auto save هستن یعنی در مکانهای خاصی از بازی خودکار سیو میشه بازی
    موقه سیو هم معمولا یه علامت گوشه صفحه میاد

10. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ramin 20est's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من از وقتی ایکس باکسمو Lt3 کردم یه جورایی قاطی کرده مثلآ یه وقتایی هیچ بازی رو اجرا نمیکنه و مجبورم restart ش کنم یا مثلا یه بازی رو که تا دیروز اجرا می کرد دیگه اجرا نمیشه بازی های Lt3 ای رو هم که نصب میکنم وسط بازی ارور میذه و خارج میشه میخواستم ببینم کلا Lt3 اینجوریه یا فقط سر من این بلا اومده !!!!!

در آغاز فعالیت sadeq.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام ...
    بچه ها من کلا لایو نمیرم و اهل لایو نیستم ..
    چون از خطراتش میترسم ..
    الان بازی pes 12 رو که آپدیتش روز به روز برای pc میاد رو همه میدونین ...
    که بازیکنان جدید و همه چیزش آپدیت میشه برای pc ,,,,'
    الان سی دی pes جدیدش و با اپدیتش هست برای xbox برم بگیرم ؟؟؟
    یعنی جدید و با آپدیتش ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •