امروز سرعت اومده پایین اصلا بالای 100-150 نمیره حتی سرور داخل دو بار هم قطعی چند دقیقه ای داشتم![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
امروز سرعت اومده پایین اصلا بالای 100-150 نمیره حتی سرور داخل دو بار هم قطعی چند دقیقه ای داشتم![]()
سلام برای من که اسیاتک امروز مشکلی نداشت بجز چند دقیقه قطعی که رفع شد.
واسه منم اینطوریه
خب الان شما برای چه کسی تبلیغ میکنی داخل تاپیک آسیاتک؟ برای سایتتون برای شرکت خاصی برای خودتون؟ نتیجه ای که میخواید از این عکس بگیرید جز تبلیغ چی هست؟
وگرنه همه ما خوب میدونیم که همین الان اسیاتک در بیش از 90 درصد ایران داره Adsl ارائه میده حتی شهرهای با جمعیت زیر 20 هزار نفر و مسلما داشتن یک adsl برای مشترک بسیار راحت تر و بی دردسر تر هست تا تهیه تجهیزات وایلرس . پس نتیجه شما چی هست از بیان این مسائل بی نتیجه!!
شما ها مگه شبی چند گیگ دانلود مکنید که محدود میشین؟
من تا حالا محدود نشدم شبا البته اکثرا دانلود ندارم نهایت 1 گیگ
برادر شما دیگه پیگیر نشو. جوابش رو نده![]()
خب با پشتیانی تماس میگرفتین بالاخره بهتر از این بود که که تماس نگرفته باشین.
مهم نیست، دانلود نمی کنم، شبانه هم سرعت همین حول و حوشه.
شما رو نمی دونم ولی من بعد از اتمام شارژم تغییر میدم و میرم شاتل.
شما چرا سنگ آسیاتک رو به سینه میزنی
گیر جدید (تبلیغ ) خوبه سواد خوندن هم نداری نمیتونی بخونی که من توی کل پست هام هیچ اسمی از شرکت اینترنت نیاوردم
شما ببین با چندتا ADSL میتونی یه 160mbps فیکس داشته باشی![]()
تنها فاکتور مهم سرعت نیس
بعیده که شاتل سرویس وایرلسش رو توی سراسر ایران ارائه بده. من که نتونستم بگیرم و کارشناس فروش گفت که فقط توی تهران ارایه میشه.
بهتره به این نکته اشاره کنید که همه شرکت های ارایه دهنده وایرلس چنین سرعتی رو در اختیار کاربری که هزینه گزافی برای تهیه تجهیزات کرده نمیدن. از نظر هزینه تجهیزات و شاید سرویس اینترنت (در برخی شرکت ها) وایرلس مناسب نیست . ولی ازطرفی برای بازی آنلاین پینگ مناسبی داره.
برای استفاده عموم مردم مقرون بصرفه ترین گزینه adsl هستش
بستگی به سیاست های کاری شرکت داره ولی اکثر ISP ها به علت اینکه تنها منبع درامدشان فروش ترافیک هست پهنا باند برا محدود نکرده و هر چه قدر لینک ADSL کاربر UP شده باشد سرعت وی محسوب میشود
شاید اول فک کنید این طوری کاربر همه شبکه رو مشغول میکنه ولی اینطور نیس چون محدودیت سرعت وجود ندارد اگر کاربر شروع به دانلود با سرعت بالا کند با همان سرعت ترافیکش تمام شده و قط میشود
ثانیا شرکت ها از امکانی به اسم burst استفاد میکنند که این سیستم در مدت زمان محدودی سرعت کاربر را افزایش داده و سپس کاهش میدهد مثلا 5 ثانیه (برای لود سریع صفحات وب)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)