تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3080 از 3195 اولاول ... 20802580298030303070307630773078307930803081308230833084309031303180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,791 به 30,800 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره میخونه نگران نباش
    نه آپدیت بازی مکس پین 3 هم هست که اونم بزنی بازم هیچ مشکلی پیدا نمیکنه
    آقا من داشبورد رو آپدیت کردم آخرین ورژن هم هست . همونطوری که عکسش رو گذاشتید . تمام بازیهای قدیم رو بدون مشکل میخونه . اما گوست ریکن رو که امروز گرفتم رو وقتی رو هارد اینستال کردم و خواستم بازی کنم همون اول بازی چند ثانیه که میگذره یه پیغام Failed میده و وقتی ok میکنم کنسول رو ریستارت میکنه !!!!!!!!! ایراد از کجاست ؟؟؟ کاری نمیشه کرد ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام دوستان... بالاخره بعد کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که xbox 360 بگیرم... خیلی تردید داشتم بین xbox و ps3 ... اما فهمیدم بازی های ps3 خیلی گرون از آب در میاد و نمیصرفه بگیرم... بعلاوه اینکه xbox تنوع بازی هاش هم خیلی زیاده... هر چند عاشق play station هستم... امروز هم رفتم ps2 رو فروختم 100 تمن... این مدل رو میخوام بگیرم xbox360 slim 4gig . بدون kinect نظرتون چیه؟ خوبه؟ فقط این 4 گیگ هاردش هست دیگه؟؟ درسته؟؟ مثلا با این هارد چنتا بازی میشه نصب کرد روش؟؟؟ بعد یه چیز دیگه... این مدل slim که میخوام بگیرم کپی خور هست یا خیر؟؟؟ و چطور بفهمم ه-- ک شده هست یا نه؟؟ با تشکر... در آخر هم هر بازی که میخوام با سی دی بازی کنم باید نصب بشه یا مثل پلی استیشن تا سی دی میزاری میاد بالا... مرسی... اینایی که بدون kinect هست آینده بخوام واسش kinect بگیرم میشه روش وصل کرد؟؟؟
    Last edited by arashsard; 27-06-2012 at 20:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اخرين ورژن ١٤٧١٩ نسيت
    ١٥٥٧٢ يا ١٥٥٧٤ هست!!
    با اپديت جيتگ كردن تقريبا غير ممكن ميشه!

Sent from my iPod touch using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا من داشبورد رو آپدیت کردم آخرین ورژن هم هست . همونطوری که عکسش رو گذاشتید . تمام بازیهای قدیم رو بدون مشکل میخونه . اما گوست ریکن رو که امروز گرفتم رو وقتی رو هارد اینستال کردم و خواستم بازی کنم همون اول بازی چند ثانیه که میگذره یه پیغام Failed میده و وقتی ok میکنم کنسول رو ریستارت میکنه !!!!!!!!! ایراد از کجاست ؟؟؟ کاری نمیشه کرد ؟؟؟؟؟

براي اينكه رو هارد نبايد بريزيد
    پاك كنيد و از روي ديسك اجرا كنيد اجرا ميشه

Sent from my iPod touch using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه بازیهای جدید اینجورین ؟؟؟؟ یعنی الان دستگاه شما هم اینجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟ دستگاه من اسلیمه .
    آپدیت جدیدتر بریزیم چی ؟؟؟؟؟؟ فقط سریع جوابمو بدید . ممنون .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا دمتون گرم سریع جواب بدید . ممنون

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همه بازیهای جدید اینجورین ؟؟؟؟ یعنی الان دستگاه شما هم اینجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟ دستگاه من اسلیمه .
    آپدیت جدیدتر بریزیم چی ؟؟؟؟؟؟ فقط سریع جوابمو بدید . ممنون .
    آقا دمتون گرم سریع جواب بدید . ممنون
    بازیاتون باید برنر مکس باشه تا بتونید روی هارد نصب کنید.
    اگه رایت معمولی باشه باید از روی دیست اجراش کنید.
    برنر مکس قیمتش تقریبا دو برابره.

8. این کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان... بالاخره بعد کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که xbox 360 بگیرم... خیلی تردید داشتم بین xbox و ps3 ... اما فهمیدم بازی های ps3 خیلی گرون از آب در میاد و نمیصرفه بگیرم... بعلاوه اینکه xbox تنوع بازی هاش هم خیلی زیاده... هر چند عاشق play station هستم... امروز هم رفتم ps2 رو فروختم 100 تمن... این مدل رو میخوام بگیرم xbox360 slim 4gig . بدون kinect نظرتون چیه؟ خوبه؟ فقط این 4 گیگ هاردش هست دیگه؟؟ درسته؟؟ مثلا با این هارد چنتا بازی میشه نصب کرد روش؟؟؟ بعد یه چیز دیگه... این مدل slim که میخوام بگیرم کپی خور هست یا خیر؟؟؟ و چطور بفهمم ه-- ک شده هست یا نه؟؟ با تشکر... در آخر هم هر بازی که میخوام با سی دی بازی کنم باید نصب بشه یا مثل پلی استیشن تا سی دی میزاری میاد بالا... مرسی... اینایی که بدون kinect هست آینده بخوام واسش kinect بگیرم میشه روش وصل کرد؟؟؟
    یه فلش 4 گیگی هست
    عملا هیچی! البته بازی داریم که زیر 4 گیگ فضا بخواد برای نصب ولی بیشتر بازیها بالای 4 گیگ لازم دارن
    کپیه ... اصلا شما وقتی میخری فروشنده کپی خور میکنه میده دستت
    یه بازی کپی میذاری اجراش شد حله
    نه برای اجرا لازم نیست نصب شه
    آره میشه

10. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

یه فلش 4 گیگی هست
    عملا هیچی! البته بازی داریم که زیر 4 گیگ فضا بخواد برای نصب ولی بیشتر بازیها بالای 4 گیگ لازم دارن
    کپیه ... اصلا شما وقتی میخری فروشنده کپی خور میکنه میده دستت
    یه بازی کپی میذاری اجراش شد حله
    نه برای اجرا لازم نیست نصب شه
    آره میشه
    دیشب خریدمش... با یه دسته اضافی و 4 تا بازی در اومد 780 تمن. 18 تا مغازه گشتم... البته قبلا ازش ps2 گرفته بودم... خودش هم گفت یه فلش 16 گیگی بزنی میتونه جای هارد واست خوب کار کنه... احساس میکنم گرافیکش از ps3 حداقل توو فوتبال یه خورده کمتر باشه... البته من تلوزیون اتاقم 15 اینچ هستش ... توو LED پزیرایی که گذاشتم تفاوت رو احساس کردم اما حیف که نمیشه 24 ساعت اونجا باشه... البته خداییش خیلی تنوع بازی داره ... گیچ شده بودم چی انتخاب کنم... فوتبال گرفتم با درایور و کمبد و تیکن... حیف با این سرعت اینترنتی که ایران داره نمیشه لایو بازی کرد وگرنه حریف میطلبیدم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارکت باشه . شما اسلیم 4 گیگ رو خریدی 780 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!!!!! یعنی اینقد گرون شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
    گرافیکش هم به نظر خودم هیچ فرقی نداره . البته منظورم کیفیت بازیها هست . که به نظرم ایکس باکس کیفیتش بهتره از PS3 .

13. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •