normal = حالت عادی
pro = حالت سخت
normal = حالت عادی
pro = حالت سخت
خيلی معذرت میخوام، من کارشناس کامپيوتر هستم! يعنی اينقدر حاليم نيست نورمال و پروفشنال يعنی چی!؟![]()
ببخشيد . اميدوارم كه ناراحت نشده باشيد.
در مراحل هيچ فرقي ندارند ولي در Pro دشمنان زيادي بهتون حمله ميكنند.كمي سختر كشته ميشند.با يك ضربه ميزان سلامتيتون بيشتر كم ميشه. در طول بازي مهمات و جواهرات كمتري در اختيار خواهد داشت.در قسمتهايي كه بايد كليدهاي عملكردي رو بزنيد بايد سريعتر باشيد. در ضمن اسلحه هايي كه در اخر بهتون جايزه ميده باهم فرق دارند.
درسته بازي سخت تر ميشه ولي در عوض در حالت Pro كه يه بار تموم بكني يه اسلحه پلاسمايي بهت ميده. توي اويل سه هم در حالت سخت جايزه ميداد و الكي سخت نميشه!!!
هميشه نسخه ي سخت اويل جايزه هايي داشته مثلا اويل 2 اگر 3 بار با هر نفر و با سختش بري ميتوني با هانك و تافو هم بازي كني يا توي اويل 3 هم كه كليد بوتيك و اسلحه هاي خيلي قوي ميداد.....
ولي به نظر من حالت سخت اويل 4 نسبت به اويل هاي قبلي راحت تر بود
فقط اون كليدهاي عملكرديش كمي سختر ميشد .
دقيقا
مثلا اونجايي كه مجسمه ي سالازار دنبالمون ميكرد من نزديك به 20 بار مردم!
در حالي كه توي قسمت آسونش من همين مرحله رو 3 بار بيشتر نمردم!![]()
مگی به نظر من که مجسمه سالازارش از همه راحت تر بود.من یه بارم نمردم!!!تازه با اون قسمتش خیلی حال میکردم!
ولی به نظر من جایی که خیلی سختتر میشد جایی بود که تو کابین با اون هیولاهه مبارزه میکردی.چون اونجا هم باید کلیدای عملکردو میزدی که تو Pro خیلی دیر اثر میکرد،از طرفی باید از دستش در میرفتیو حواستم باید میبود که با کابین سقوط نکنی.
من شاید اونجا رو 30 باری رفتم.دیگه اشکم در اومده بود!!!![]()
نه اتفاقا اونجاش كه خيلي راحت بود ! :دي
من خيلي مرده باشم 3 يا 4 بار بود
مبارزه با ژنرال كراوزر هم آسون نبود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)